Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.004.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

Deste ljudi!

Kaj ima novog.

Kod nas u KC je Hladno Pivo!

METALLICA!!! Zasto svi komadi moraju biti rodbina? ;(
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozz ljudi jeste vidjeli ovo za glavasa

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

EDIT: večer IVO.
kakav si s formatima i kodiranjem?? pogledaj onaj moj gore post pa pomagaj ako znaš! :)Smijeh
Bas i nisam na ti sa kodiranjem videa.Uglavnom koristim ovo za prebacivanje iz jednog formata u drugi.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
krle kaže...

BiH raj za ljude pod istragom. :D hehe

METALLICA!!! Zasto svi komadi moraju biti rodbina? ;(
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 22:42 (uljez).
17 godina
Za nespavalice

Dobro veče svima....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
17 godina
Za nespavalice

F1-IVO a koji sad imas monitor ak kupujes nemoj  manje od 22 nikak to se ne isplati uopce!?Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Monitor najvjerojatnije ovaj a grafa mozda ova.Monitor cu uzet sigurno ali grafu tek kad prodam svoju i dobijem neku susku.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Bellatrix kaže...

EDIT: večer IVO.
kakav si s formatima i kodiranjem?? pogledaj onaj moj gore post pa pomagaj ako znaš! :)Smijeh
Bas i nisam na ti sa kodiranjem videa.Uglavnom koristim ovo za prebacivanje iz jednog formata u drugi.
 aha.. a dobar je taj programčić ali ne pomaže.. radio s njim već. Izgleda da se moram pomiriti s gubljenjem kvalitete videa ili ću pak pokušati nešto improvizirati! Ja koristim onaj media coder. Bolji je od AnyVidea ali istina nije za početnike, no dobro se snalazim s njim. Pokušati ću dizati onaj bitrate od videa i napraviti da ga ne crop-a ako se mogne..
u svakom slučaju hvala ti!!
Koji Windows je bitniji? 32 bitni ili 64 bitni? =) I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma nema na cemu.Jedino sta aktivno koristim je ConvertXtoDVD jer mi linijski player ne cita divx pa ga prebacim u dvd,sprzim na rewritable dvd,pogledam film,obrisem.Cool

17 godina
neaktivan

vecer

evo i mene nazad, jesu ovu njemacki diplomati dosadni..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
Za nespavalice

To je nova serija da Samsunga 2233BW sad se vise ne treba brinut oko panela ko prije jer svi imaju Samsungove panele barem bi tak trebalo bit. Ja imam 2232BW onu staru seriju i slikaj je odlicna naravno originalan Samsung panel ja sam se potrudil kad sam ga kupoval pa sam uzeo s originalnim panelom od Samsunga nakon dosta trazenja ali se isplatilo slika je odlicna boje su za prste polizat nema kaj ja prezadovoljan original je ipak original a oni koji su kupili Samsunge sa onim drukcijim panelima nisu bas zadovoljni bilo je tu svasta!Cool

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ma nema na cemu.Jedino sta aktivno koristim je ConvertXtoDVD jer mi linijski player ne cita divx pa ga prebacim u dvd,sprzim na rewritable dvd,pogledam film,obrisem.Cool

Vjeruješ mi da nisam nikad kupio rewritable dvd!!
Kupim obični spržim i koristim! A imam ih zato hrpetinu punih svačega! I koliko se puta to može brisati i pržiti dokle ne postane neupotrebljiv?
Koji Windows je bitniji? 32 bitni ili 64 bitni? =) I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma zvao sam Links danas i covjek mi kaze da ce mi ga tamo rado spojit i odvrtit neke testove da vidim boju i dal ima kakav mrtvi pixel.

Bellatrix ja svoje preprzavam vec sigurno vise od 100 puta.Koliki im je zivotni vijek neznam.Negdje sam procitao oko 1000 puta al nemogu tocno rec.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 23:00 (F1-IVO).
17 godina
Za nespavalice

Anshika, si se cvilila dok je dosel brat od misica? :=)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Bellatrix ja svoje preprzavam vec sigurno vise od 100 puta.Koliki im je zivotni vijek neznam.Negdje sam procitao oko 1000 puta al nemogu tocno rec.

E morati ću jednom nabaviti onda.. Iako mi možda nije ni potrebno. Ali eto samo da mogu reći da sam koristio! hehe :)
17 godina
Za nespavalice

Dobra večer svima pridošlimaCool

Win 7 RC je uspješno aterirao na moj HDD....

kad se malo ospe ekipe odavde....krećem u akcijuOsmijeh

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
Za nespavalice

Ja koristim samo Verbatim diskove a prema njima kak oni kazu jedan Dvd-rw disk se moze snimit  1000 puta bez problema i to je to a tak je slicno i s ostalim firmama koje rade diskove!Cool

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Dobra večer svima pridošlimaCool

Win 7 RC je uspješno aterirao na moj HDD....

kad se malo ospe ekipe odavde....krećem u akcijuOsmijeh

Ja imam na VPC-u instaliran XP,Vistu i Win 7 da mogu bez straha isprobavat programe:)
17 godina
F1-IVO kaže...
Ja imam na VPC-u instaliran XP,Vistu i Win 7 da mogu bez straha isprobavat programe:)
 Ma,bude to prava instalacija....ako mi bude grafa(HD4850) radila kako treba,ostaje do kraja kao glavni OS.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

oo poz fcth doso si

17 godina
Za nespavalice

Pozz,LegaCool...pa ja tebe u bircu pozdravljam i častim Osječkim,a ti zbrisao.

Nema veze,ide još jedno Osječko i runda za svu ovu dobru ekipu ovdje:

Za Krleta... Za Krleta...
Za Iveka.... Za Iveka....
Za.... Za....
....ostalu.... ....ostalu....
....ekipu :))) ....ekipu :)))
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ja koristim samo Verbatim diskove a prema njima kak oni kazu jedan Dvd-rw disk se moze snimit  1000 puta bez problema i to je to a tak je slicno i s ostalim firmama koje rade diskove!Cool

Jesi kad koristio PLATINET Dvd diskove? Koja je to katastrofa od dvd-ova!! Možeš ih pržit na max x8 brzini! a vibriraju u pržilici kao ludi!Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

hehe ma samo sam navratio pozdraviti nesto sam radio u ps-u Osmijeh

zivio

17 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...

o cemu cemo sad pricat.....e btw evo da ne otvaram temu imao sam 250 fpsa na codu 2 i odjedanput imam 80-100 fpsa...... pogledao sam com_maxfps  i vidio sam da mi je directx 7...u cemu bi mogao biti problem btw instalirao sam nod 32 ima li to veze ? i sve su mi aplikacije zatvorene nema mi nista otvoreno i nista mi se ne skida a imam 144 ping+++

nod 32 90% tako je i meni bilo s kasperskyem  nisam mogao uzet niciji cfg...jedino onaj deflaut i imao sam samo 75-80 fpsa
Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
Bellatrix kaže...
rambox kaže...

Jesi kad koristio PLATINET Dvd diskove? Koja je to katastrofa od dvd-ova!! Možeš ih pržit na max x8 brzini! a vibriraju u pržilici kao ludi!Cool
 Treba koristit samo poznate marke dvd medija ko Verbatim, Trexdata te Phillips i TDK jasno isto tak i onda nece bit s njima problema iako se moze nac koji nesipravan medij no to je i onak normalno kad ih se proizvodi u velikim kolicinama!Cool
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 23:27 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Bellatrix kaže...
rambox kaže...
 Treba koristit samo poznate marke dvd medija ko Verbatim, Trexdata te Phillips i TDK jasno isto tak i onda nece bit s njima problema iako se moze nac koji nesipravan medij no to je i onak normalno kad ih se proizvodi u velikim kolicinama!Cool
 Ma jbt. znam to, ali ja nisam kupio bio te dvd-e. već kolega mi! Ja mu rekao odi u knjižaru i nabavi mi onaj paketić od 10 DVD-a kad on donese onaj platinet(a kriv sam i ja nisam napomenuo na Verbatim ili TDK). a nije mi se nešto kasnije dalo nositi na reklamaciju a trebao sam ih polomiti pred njom u knjižari! hehe :) tako da odsada isključivo sam sebi kupujem stvari... bilo kakve..
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 23:31 (Bellatrix).
18 godina

lakun noć Plač

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
krle kaže...

Ma sramota, 10 god!!! Ja vjerujem da je čovik nevin i točka..
AMD Athlon 64 X2 4800+ GeCube x1650 ddr3 512, PCI x16 2048 mb ASUS M2N-SLI
17 godina
neaktivan
kero kaže...
krle kaže...

neznam bas da je nevin.,ali o tome bi se moglo raspravljat. zato je sud tu. al sta mu je sanader ucinio i bas mi je drago sto ga je tako prozvao pred svima. Mrzim HDZ i sve u njemu. Sanader nikad nije bio posten covijek pa nece ni sad! Sve bi dao da se makne s vlade.,a to kao sto vidite glavasu polako napreduje. neka ga je ocrncio za njega nista drugo nije potrebno. Lopov jedan prevarantski.,odnijet ces ti Hrvatsku u Gruziju a ne Europu
17 godina
neaktivan
kero kaže...
krle kaže...

stari mi bio osjecki branitelj, mogu ti iskreno rec da je covjek oprao milijune i milijune tijekom rata u osijeku.
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice