Deste ljudi!
Kaj ima novog.
Kod nas u KC je Hladno Pivo!
Deste ljudi!
Kaj ima novog.
Kod nas u KC je Hladno Pivo!
Pozz ljudi jeste vidjeli ovo za glavasa

Dobro veče svima....
F1-IVO a koji sad imas monitor ak kupujes nemoj manje od 22 nikak to se ne isplati uopce!?

Ma nema na cemu.Jedino sta aktivno koristim je ConvertXtoDVD jer mi linijski player ne cita divx pa ga prebacim u dvd,sprzim na rewritable dvd,pogledam film,obrisem.
vecer
evo i mene nazad, jesu ovu njemacki diplomati dosadni..
To je nova serija da Samsunga 2233BW sad se vise ne treba brinut oko panela ko prije jer svi imaju Samsungove panele barem bi tak trebalo bit. Ja imam 2232BW onu staru seriju i slikaj je odlicna naravno originalan Samsung panel ja sam se potrudil kad sam ga kupoval pa sam uzeo s originalnim panelom od Samsunga nakon dosta trazenja ali se isplatilo slika je odlicna boje su za prste polizat nema kaj ja prezadovoljan original je ipak original a oni koji su kupili Samsunge sa onim drukcijim panelima nisu bas zadovoljni bilo je tu svasta!
Ma nema na cemu.Jedino sta aktivno koristim je ConvertXtoDVD jer mi linijski player ne cita divx pa ga prebacim u dvd,sprzim na rewritable dvd,pogledam film,obrisem.
Ma zvao sam Links danas i covjek mi kaze da ce mi ga tamo rado spojit i odvrtit neke testove da vidim boju i dal ima kakav mrtvi pixel.
Bellatrix ja svoje preprzavam vec sigurno vise od 100 puta.Koliki im je zivotni vijek neznam.Negdje sam procitao oko 1000 puta al nemogu tocno rec.
Anshika, si se cvilila dok je dosel brat od misica? :=)
Bellatrix ja svoje preprzavam vec sigurno vise od 100 puta.Koliki im je zivotni vijek neznam.Negdje sam procitao oko 1000 puta al nemogu tocno rec.
Dobra večer svima pridošlima
Win 7 RC je uspješno aterirao na moj HDD....
kad se malo ospe ekipe odavde....krećem u akciju
Ja koristim samo Verbatim diskove a prema njima kak oni kazu jedan Dvd-rw disk se moze snimit 1000 puta bez problema i to je to a tak je slicno i s ostalim firmama koje rade diskove!
Dobra večer svima pridošlima
Win 7 RC je uspješno aterirao na moj HDD....
kad se malo ospe ekipe odavde....krećem u akciju
oo poz fcth doso si
Ja koristim samo Verbatim diskove a prema njima kak oni kazu jedan Dvd-rw disk se moze snimit 1000 puta bez problema i to je to a tak je slicno i s ostalim firmama koje rade diskove!

hehe ma samo sam navratio pozdraviti nesto sam radio u ps-u 
zivio
o cemu cemo sad pricat.....e btw evo da ne otvaram temu imao sam 250 fpsa na codu 2 i odjedanput imam 80-100 fpsa...... pogledao sam com_maxfps i vidio sam da mi je directx 7...u cemu bi mogao biti problem btw instalirao sam nod 32 ima li to veze ? i sve su mi aplikacije zatvorene nema mi nista otvoreno i nista mi se ne skida a imam 144 ping+++

lakun noć