Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.008.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Ivan M. kaže...

Još malo i idem gledat 9th Company (čekam da se skine) a prije toga idem po sladoled Belji se

swadoweeeed
od čega? Smijeh
They said that hell's not hot
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta se svi zašutili? Kao da ste vidjeli duh protjeranog forumašaSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Ivan M. kaže...

Još malo i idem gledat 9th Company (čekam da se skine) a prije toga idem po sladoled Belji se

Ja cekam da se novi star trek film pojavi na torrentima.
xfire: ivan01992 add me !
17 godina
anshika05 kaže...
Ivan M. kaže...

swadoweeeed
od čega? Smijeh
Neki od jagoda... (domaći) Smijeh
Ja nisam kao Brad Pitt, ja sam bolji :D
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
anshika05 kaže...
Ivan M. kaže...

swadoweeeed
od čega? Smijeh
Neki od jagoda... (domaći) Smijeh
 fragola :)
znaš radit sladoledddd
17 godina
anshika05 kaže...
znaš radit sladoledddd
 Ne ja LOL...seka.. Cool
Ja i kuhinja ko mačka i voda Smijeh
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
anshika05 kaže...
znaš radit sladoledddd
 Ne ja LOL...seka.. Cool
Ja i kuhinja ko mačka i voda Smijeh
 slon u staklani
17 godina
anshika05 kaže...
 slon u staklani
 Pa nemojmo sad pretjerivat CoolBelji se
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
anshika05 kaže...
 slon u staklani
 Pa nemojmo sad pretjerivat CoolBelji se
 pa il znaš il ne znaš radit sladoled =P
17 godina
anshika05 kaže...
 Ne... Cool
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
anshika05 kaže...
 Ne... Cool
 e pa ondaaa
btw.postaje dosadno...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dosta o jedenju curke. XD Btw kuhar sam pa mi je dosta hrane. XD Imam jedno pitanjce. U vezi t-coma. frendici počeo jučer štekat net i jednostavno se ne želi spojit na net modem. Zažmiga dvaput Adsl lampica i stane pa nakon 2-3 sekunde opet krene pa stane i tako jedno 3-4 puta pa nakon neke 2 minute ispočetka. Isprobao sam sve mogućnosti od kablova do kompa do modema. Ništa. Imao sam ( na svu sreću ) dva modema jer sam jedan donio kao zamjenu za stari ( novi ima WiFi) Onda sam zvao tcom i ovaj je nešto muljao i nakraju rekao da će proci ovih dana da nije mozda nesto u centrali dole u čvorištu valjda. neznam. Oh btw modem je SE555 i ima MaxAdsl 4 mb/sec 5 gb promet. Šta vi mislite da za*ebava. Tcom ili da nešto ne štima sa žicom? 

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

jbt nije mi jasno zašto bi netko uzeo siemens gigaset router od t-com koji košta 700 kn i ima već postavljenu zaštitu i onda u potpunosti maknuo zaštitu i time dopustio svakome da se spaja???!!!!?!?!?!

"The Boss"
17 godina
Joe Cavallo kaže...

Dosta o jedenju curke. XD Btw kuhar sam pa mi je dosta hrane. XD Imam jedno pitanjce. U vezi t-coma. frendici počeo jučer štekat net i jednostavno se ne želi spojit na net modem. Zažmiga dvaput Adsl lampica i stane pa nakon 2-3 sekunde opet krene pa stane i tako jedno 3-4 puta pa nakon neke 2 minute ispočetka. Isprobao sam sve mogućnosti od kablova do kompa do modema. Ništa. Imao sam ( na svu sreću ) dva modema jer sam jedan donio kao zamjenu za stari ( novi ima WiFi) Onda sam zvao tcom i ovaj je nešto muljao i nakraju rekao da će proci ovih dana da nije mozda nesto u centrali dole u čvorištu valjda. neznam. Oh btw modem je SE555 i ima MaxAdsl 4 mb/sec 5 gb promet. Šta vi mislite da za*ebava. Tcom ili da nešto ne štima sa žicom? 

Imao sam isti problem kad sam tek dobio ADSL i tek kad je majstor nešto u centrali napravio i javio telefom da probam internet je proradio, a do tada sam mjesec dana čekao ADSL Mršti se
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
seneka kaže...
 ma i da je ..mene ne smeta
 e pa sry al meni je to bolesno...pogotovo govorit da sam ja Vane otjerala. briga me tko je na forumu dokle god je oke i NE LAŽE. ali iz aviona se kužilo da Vane ne postoji...krenimo samo od "njezinih" objavljivanja javnih podataka (putovnica,osobna). kužilo se da je fejk. normalno da sam se tada okrenula protiv "nje" jer nas je sve pravila/o budalama i naivčinama. 
stvarno nikad nisam bila protiv cura...da jesam nebi imala toliko frendica kojima sam ja super i one su meni. 
kažem,dokle god je osoba ok neću ju ni napadat ni išta...nije bitno jel cura il dečko. to je najmanje bitno jer preko foruma ništa ne mogu znati.
da je Vane bila oke ma mila majka...iako je to zapravo Escudo...ali mi nebi toliko smetalo što je jedna osoba pod ta dva nicka.
nadam se da me razumiješ.
 ma jasno mi je ali nisam pratio tako kao ti ,još uvijek mislim da se zaje*****vaš...
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

jbt nije mi jasno zašto bi netko uzeo siemens gigaset router od t-com koji košta 700 kn i ima već postavljenu zaštitu i onda u potpunosti maknuo zaštitu i time dopustio svakome da se spaja???!!!!?!?!?!

Jesi t ičitao šta sa mja napisao. Siemensa sam joj ja dofurao a ja sam ga dobio djaba a nije mi trebao jer imam isti takava doma već. i košta 799 ( 800 kn) I o kakvoj zaštiti pričaš i kakvom spajanju drugih na net preko njega??
18 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
coder_ kaže...

Jesi t ičitao šta sa mja napisao. Siemensa sam joj ja dofurao a ja sam ga dobio djaba a nije mi trebao jer imam isti takava doma već. i košta 799 ( 800 kn) I o kakvoj zaštiti pričaš i kakvom spajanju drugih na net preko njega??
 ovo uopće nije bio komentar na tvoj post. nema apsolutno nikakve veze sa tobom. ja samo postavljam hipotetsko pitanje..700-800 kn.. nije bitno. 

"The Boss"
17 godina
Za nespavalice

Laku noc, idem u zamisljeni svijet gdje masti nema kraja, furam se na vas pjesnike!

P.S ne ide mi!

xfire: ivan01992 add me !
17 godina
BORG kaže...

Laku noc, idem u zamisljeni svijet gdje masti nema kraja, furam se na vas pjesnike!

P.S ne ide mi!

Oces dim...onda će ići Cool
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Joe Cavallo kaže...

Imao sam isti problem kad sam tek dobio ADSL i tek kad je majstor nešto u centrali napravio i javio telefom da probam internet je proradio, a do tada sam mjesec dana čekao ADSL Mršti se
 Ma ima on od prije adsl i sve je radilo do jučer. I dobro da sam ja nabavio taj novi routuer sa wifi-em da mogu isprobat oba dva i skužit da je tcom nešto sje*o jer sam žicu iz zida koja inače ide ili u tel. ili u fiter ( spliter) stavio u routuer i nije bilo signala i po tome sam zaključio da su oni neki k**ac napravili jer kad žicu stavim u tel. radi ( tuut tuut :D ). Zato mi nije jasno šta su radili a tip mi je još rpek telefona rekao da nius nikakvi radovi u tijeku u blizini i nakon 5 minuta kaže da će poslat nekog tamo da vide na centrali da li je sve u redu. a vjerovatno nije.  
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Joe Cavallo kaže...
coder_ kaže...

ovo uopće nije bio komentar na tvoj post. nema apsolutno nikakve veze sa tobom. ja samo postavljam hipotetsko pitanje..700-800 kn.. nije bitno. 

Onda se ispričavam jer sam ja spominjao tcom i siemens pa sam mislio da se odnosi na mene. Još jednom isprika. Osmijeh

Oprostite za double post. Nisam mogao drugačije odgovoriti.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 1:36 (Joe Cavallo).
17 godina
Za nespavalice

Ja sad odo gledat film...a vi...radite nešto....zurite u sunce il tako nešto Smijeh Cool

evo ga Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 1:43 (Ivan M.).
17 godina
Za nespavalice

Vidim da se tu spominje neki sladoled hm ja bi najrađe ovu curku sa ovog videa upotrijebio umjesto sladoleda kaj ne i tu se ima kaj za polizat a ne moze se potrosit bas uvijek ima u nepresusnim kolicinama kud ces bolje!!Nevinašce

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

ma jasno mi je ali nisam pratio tako kao ti ,još uvijek mislim da se zaje*****vaš...
 ti si onda jedan od rijetkih kaj mu i dalje vjeruje. svejedno,tvoja stvar.
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
seneka kaže...

pa dobro šta ti je napravio?pa forumi su takva forma da ne znaš tko stoji iza nicka..kak znaš npr da sam ja muškoNamigiva
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kad su se neki okrenuli muzici evo i ja ću pridonijeti tome. Inače ne slušam taj tip muzike osim kad se želim pošteno nasmijat. pa kaže:

Uzela si žilet,

Prerezala vene,

Čime da se brijem, 

Ne misliš na mene.

XD

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
anshika05 kaže...
seneka kaže...

pa dobro šta ti je napravio?pa forumi su takva forma da ne znaš tko stoji iza nicka..kak znaš npr da sam ja muškoNamigiva
 sve sam napisala par postova iznad.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jedno pitanje. Tko je admin grupe BUG na facebooku i da li trebam dati zamolbu ovdje na forumu negdje??

18 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Kad su se neki okrenuli muzici evo i ja ću pridonijeti tome. Inače ne slušam taj tip muzike osim kad se želim pošteno nasmijat. pa kaže:

Uzela si žilet,

Prerezala vene,

Čime da se brijem, 

Ne misliš na mene.

XD

Nemoj da mi plačeš na kućnom pragu
da mi vrata ne povuku vlagu

ili

Jedva čekam da sahranim majku
pa da kući dovedem Rajku

Smijeh
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

šta ovo s ljubavnim pjesmama..tu si ga provalila?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice