jao zoki zoki :))))))))))))))))))))))))))))))))
to je samo za tu aplikaciju ;))
jao zoki zoki :))))))))))))))))))))))))))))))))
to je samo za tu aplikaciju ;))
Evo ljudi i mene, baš došao s taksijem izvana. Natjerali me da idem na koncert Divljih Jagoda. Oni išli lomiti do jutra a ja nisam od neke volje, jučer sam se iživio
P.S. Vidim da je bilo danas prometno, šta se ne ide subotu van?
Evo ljudi i mene, baš došao s taksijem izvana. Natjerali me da idem na koncert Divljih Jagoda. Oni išli lomiti do jutra a ja nisam od neke volje, jučer sam se iživio
P.S. Vidim da je bilo danas prometno, šta se ne ide subotu van?

paolo,si bio u stereu?
paolo,si bio u stereu?
paolo,si bio u stereu?
paolo,si bio u stereu?
ja vas pozdravljam...ode corit..
ah...idem ja...pozzzz!!
scorpion667 ti si neki diler jel kad ljude navlacis na mjuzu pazi da ne zavrsis u bajbukani, ja sam inace za staru gardu rokera a to se odnosi pretezno na strane bendove od domacis u moje uho ide jako malo toga!!!
ah...idem ja...pozzzz!!
. ja neću još 
ja vas pozdravljam...ode corit..
ah...idem ja...pozzzz!!
scorpion667 ti si neki diler jel kad ljude navlacis na mjuzu pazi da ne zavrsis u bajbukani, ja sam inace za staru gardu rokera a to se odnosi pretezno na strane bendove od domacis u moje uho ide jako malo toga!!!
a i vi ste mi neke nespavalice... laku noć kissy kissy
xD
e toliko mi je dosadno da pricam s robotom preko msn-a ovog nema nigdje
a i vi ste mi neke nespavalice... laku noć kissy kissy
xD
e toliko mi je dosadno da pricam s robotom preko msn-a ovog nema nigdje
Meni je čak dvoje ljudi onlajn na msn-u. Gotovo ih više nema ni preko dana, svi na facebuku.
Meni je čak dvoje ljudi onlajn na msn-u. Gotovo ih više nema ni preko dana, svi na facebuku.
Odoh i ja na hrkanje vrjeme je laku noc svima!!!
ja ne mogu spavaaat 

ja ne mogu spavaaat 
ja ne mogu spavaaat