Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.026.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
protjeran
RE: Za nespavalice
B-52 kaže...

jao zoki zoki :))))))))))))))))))))))))))))))))

to je samo za tu aplikaciju ;))

lol..znam....imas...upisi services.msc u run...i probaj tam pronjuskat.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Evo ljudi i mene, baš došao s taksijem izvana. Natjerali me da idem na koncert Divljih Jagoda. Oni išli lomiti do jutra a ja nisam od neke volje,  jučer sam se iživioCool

P.S. Vidim da je bilo danas prometno, šta se ne ide subotu van?

pa ti lomiš za svih nas... lol
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
17 godina
Za nespavalice

Evo da ubacimo opet malo rocka tu ovaj puta to su domaci decki koji fino praše!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Paolo2612 kaže...

Evo ljudi i mene, baš došao s taksijem izvana. Natjerali me da idem na koncert Divljih Jagoda. Oni išli lomiti do jutra a ja nisam od neke volje,  jučer sam se iživioCool

P.S. Vidim da je bilo danas prometno, šta se ne ide subotu van?

pa ti lomiš za svih nas... lol
 Napokon nemam nakon dugo vremena subotom faks, pa sam odlučio da petak, subotu, nedjelju samo idem van. Kad je bal nek je maskenbalCool
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

paolo,si bio u stereu?

nothing lasts forever, even cold November rain
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

paolo,si bio u stereu?

Da
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

paolo,si bio u stereu?

Da
 aaaa
i,kak je taaam

moje naj mjestoo
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

paolo,si bio u stereu?

Da
 aaaa
i,kak je taaam

moje naj mjestoo
 Meni odlično. Bio masu puta tamo - najviše obožavam tribute koncerte.
17 godina
protjeran
Za nespavalice

ja vas pozdravljam...ode corit..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Evo da ubacimo opet malo rocka tu ovaj puta to su domaci decki koji fino praše!!!Cool

Hehe ja sam sve u svom naselju odavno navukao na Crno Perje. Nije im se sviđalo ispočetka al kasnije su se navikli.Smijeh. Svakako poslušaj i ovaj hrvatski bend
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 3:00 (scorpion667).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ah...idem ja...pozzzz!!

17 godina
Za nespavalice

scorpion667 ti si neki diler jel kad ljude navlacis na mjuzu pazi da ne zavrsis u bajbukani, ja sam inace za staru gardu rokera a to se odnosi pretezno na strane bendove od domacis u moje uho ide jako malo toga!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

ah...idem ja...pozzzz!!

ajd slatko sanjaj Namigiva. ja neću još Belji se
18 godina
neaktivan
zokiN kaže...

ja vas pozdravljam...ode corit..

Pozdrav
anshika05 kaže...

ah...idem ja...pozzzz!!

Pozdrav i tebi, laku noć.
rambox kaže...

scorpion667 ti si neki diler jel kad ljude navlacis na mjuzu pazi da ne zavrsis u bajbukani, ja sam inace za staru gardu rokera a to se odnosi pretezno na strane bendove od domacis u moje uho ide jako malo toga!!!Cool

Također, ja uopće ne slušam domaće bendove. Možda ponekad 2 ili 3 mi ulete u playlistu.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

a i vi ste mi neke nespavalice... laku noć kissy kissy Poljubac xD

e toliko mi je dosadno da pricam s robotom preko msn-a ovog nema nigdje

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 3:12 (leo_819).
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

a i vi ste mi neke nespavalice... laku noć kissy kissy Poljubac xD

e toliko mi je dosadno da pricam s robotom preko msn-a ovog nema nigdje

hehe. i meni je samo on online. niđe nikog. svi hrču...
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Meni je čak dvoje ljudi onlajn na msn-u. Gotovo ih više nema ni preko dana, svi na facebuku.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Meni je čak dvoje ljudi onlajn na msn-u. Gotovo ih više nema ni preko dana, svi na facebuku.

meni ih je 5 na msn-u od toga jedan robot i jedan čovjek robot (lik online 24-7 nemres bilivat) facebook je jos u losijem stanju tamo ih je 3...

pazite ovo lol : Kontakt _×_ŁΣØ_×_ kaže:
                        *YOU SUCK
                        Kontakt MyBot kaže:
                        *I have neither a mouth nor a tongue, how could I draw something into my mouth like a vacuum?
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 3:21 (leo_819).
17 godina
Za nespavalice

Evo to su moji rokeri ljubimci kojima se drogiram redovito oni su uvijek na prvom mjestu bez pardona!!!Cool

18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Paolo2612 kaže...

meni ih je 5 na msn-u od toga jedan robot i jedan čovjek robot (lik online 24-7 nemres bilivat) facebook je jos u losijem stanju tamo ih je 3...

pazite ovo lol : Kontakt _×_ŁΣØ_×_ kaže:
                        *YOU SUCK
                        Kontakt MyBot kaže:
                        *I have neither a mouth nor a tongue, how could I draw something into my mouth like a vacuum?
 LOL

Ma moji svi frendovi više ni ne pale msn, samo vise po facebuku (kojeg ja nemam) jer tamo ima isto im.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Ma moji svi frendovi više ni ne pale msn, samo vise po facebuku (kojeg ja nemam) jer tamo ima isto im.
 tako i kod mene. a ja neću na taj glupi fejs
17 godina
Za nespavalice

Odoh i ja na hrkanje vrjeme je laku noc svima!!!Cool

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Paolo2612 kaže...
 tako i kod mene. a ja neću na taj glupi fejs
 same here...

laku noc rambo
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

ma nije još vrijeme. ja možda noćas neću ni spavat. al ajd laku noć
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Laku noć, ja osobno neznam kada ću ići. Mislim da će to biti brzo.
18 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ma i ja sam kao i ti, od domaćeg rocka poslušam pokoju pjesmu. A od stranih su mi daleko najdraži Queen i Scorpions.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja ne mogu spavaaat Neodlučan

17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
rambox kaže...

Ma i ja sam kao i ti, od domaćeg rocka poslušam pokoju pjesmu. A od stranih su mi daleko najdraži Queen i Scorpions.
 Queen?
to mi je naj benddd
welcome 2 the club Smijeh
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Vidi ko nam se vratio
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

broji ovčice Belji se
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice