Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.038.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Bellatrix kaže...
anshika05 kaže...

ja igram pet society na fejsbuku

ima još fejsknjigovaca na ovom forumu?

Naravno da ima. Ja sam isto fejsbookovac....Smijeh
 ovisnik ili možeš bez fejsa?

nothing lasts forever, even cold November rain
17 godina
Za nespavalice

Ajmo malo ubacit rock mjuze ovamo anshika05 ovo bi ti se trebalo sviđat kao rokerici a inace ovaj tip svira odlicno da bi covjek rijec reko tu nema prigovora ako link slucajno ne radi samo copy-paste!!Cool

https://www.youtube.com/watch?v=rWaVypVQW_k&feature=channel_page

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 0:43 (rambox).
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Bellatrix kaže...
anshika05 kaže...

ja igram pet society na fejsbuku

ima još fejsknjigovaca na ovom forumu?

Naravno da ima. Ja sam isto fejsbookovac....Smijeh
 ovisnik ili možeš bez fejsa?

Ma nisam ovisnik, iskreno mogu da ne odem i po par dana na njega. A i kad odem nemam baš nešto zanimljivo...
Igre mi dosadne, kvizovi da i ne govorim.......
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ajmo malo ubacit rock mjuze ovamo anshika05 ovo bi ti se trebalo sviđat kao rokerici a inace ovaj tip svira odlicno da bi covjek rijec reko tu nema prigovora ako link slucajno ne radi samo copy-paste!!Cool

https://www.youtube.com/watch?v=i4Sy7j6k878&feature=related
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

joj mejdeni....bijah na njima...obožafam ihhhh
btw.mogao si stavit baš njih,a ne mutavi cover

evo jedna dobra

Bellatrix kaže...
 Ma nisam ovisnik, iskreno mogu da ne odem i po par dana na njega. A i kad odem nemam baš nešto zanimljivo...
Igre mi dosadne, kvizovi da i ne govorim.......
 igram pet society,guess the sketch i friends for sale
nekad i compare hotness al mi dosadi stalno klikat...i kad mi ljudi prigovaraju kaj nisam na njih kliknula...ko da ja gledam koga sam kliknula...bitno je da se klika :D
17 godina
protjeran
anshika05 kaže...
giga kaže...
anshika05 kaže..
 ne gledam domaću ligu...domaća liga saks!!
 a koju ti ligu gledaš
 englesku
 a da misliš da ona nije korunpirana ko ova naša
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Jesi to ti?

17 godina
neaktivan
giga kaže...
anshika05 kaže...
giga kaže...
anshika05 kaže..
 ne gledam domaću ligu...domaća liga saks!!
 a koju ti ligu gledaš
 englesku
 a da misliš da ona nije korunpirana ko ova naša
 nije bitno jel korumpirana ili nije...bitno je kakav nogomet igraju
ovo naše je sve jadno
englezi igraju dosta lijepo...posebno moj Arsenal ^^
17 godina
Za nespavalice

Ma ja ti inace slusam gitaristicku mjuzu tipa Satriani ,Vai ,Malmsteen i Van Halen jasno pa mi vokali nisu toliko bitni uopce mene zanima mjuza samo pa sam zato stavio ovaj cover maidena jer je stvarno odlican tip rastura pa to kazu i svi koji su to gledali to nije samo moje misljenje a ti slusas i Ozzy-a super!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ma ja ti inace slusam gitaristicku mjuzu tipa Satriani ,Vai ,Malmsteen i Van Halen jasno pa mi vokali nisu toliko bitni uopce mene zanima mjuza samo pa sam zato stavio ovaj cover maidena jer je stvarno odlican tip rastura pa to kazu i svi koji su to gledali to nije samo moje misljenje a ti slusas i Ozzy-a super!!!Cool

trenutno slušam

obožavam ih....tolko jako da ne mogu opisat!!!

queen mi je naj bend,al ovo je nekaj fakat duboko...posebni su

17 godina
Za nespavalice

A pa Pink Floyd su lagani majstori da to je isto dobro tu nema kaj bez sumnje ikakve odlican izbor jasno!!Cool

18 godina
neaktivan
rambox kaže...

A pa Pink Floyd su lagani majstori da to je isto dobro tu nema kaj bez sumnje ikakve odlican izbor jasno!!Cool

A ja ih ne mogu smisliti. Gotovo sve od starog rocka slušam (u duši metalacCool), ali njih nikakoViče
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
rambox kaže...

A ja ih ne mogu smisliti. Gotovo sve od starog rocka slušam (u duši metalacCool), ali njih nikakoViče
 kak možeš to reć za npr. Another brick in the wall (svi dijelovi), Hey You, Brain damage

điiiz
istina,imaju neke pjesme di se fakat kuži da su bili na LSD-u
al neke su fkt remek djela

18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
rambox kaže...

kak možeš to reć za npr. Another brick in the wall (svi dijelovi), Hey You, Brain damage

điiiz
istina,imaju neke pjesme di se fakat kuži da su bili na LSD-u
al neke su fkt remek djela

Neznam zašto ali niti jednu pjesmu od njih ne mogu podnjeti. Evo da malo i ja doprinesem onim što ja sad slušam:

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 1:20 (Paolo2612).
17 godina
protjeran
anshika05 kaže...
 ...posebno moj Arsenal ^^
 a sigurno ti je kakvi lik zapa za oko ili više njih
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi ovo je glazba:

Inače obožavam Vai-a i G3. :)))

Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
giga kaže...
anshika05 kaže...
 ...posebno moj Arsenal ^^
 a sigurno ti je kakvi lik zapa za oko ili više njih
 hahaha
Sagna ziher :D

evo kaj ja
...volim ozzyja i sabbathe

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

i da..Odoh spavati laganini... nemože se više...Smijeh

Eto ljudi Laku noć... pozzz

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

ccc
nisi izdržljiv Smijeh
kaj god to značilo
hahahaha

aj noćica i tebi!!
17 godina
Za nespavalice

Tux Slave kad si vec spomenuo Steve Vai-a eto i njega i ja se drogiram njegovim gitaristickim izvedbama redovito kaj mogu ovisnik sam priznam!!!Smijeh

18 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Noć
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Tux Slave kad si vec spomenuo Steve Vai-a eto i njega i ja se drogiram njegovim gitaristickim izvedbama redovito kaj mogu ovisnik sam priznam!!!Smijeh

ja se drogiram Hendrixom
a vi recite kaj oćete -.-'
17 godina
Za nespavalice

A jel ti se isto drogiras sad si se otkrila nema ti spasa ajd priznaj koliko cesto koristis ovu drogu sa linka ali nemoj lagat!!!Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

A jel ti se isto drogiras sad si se otkrila nema ti spasa ajd priznaj koliko cesto koristis ovu drogu sa linka ali nemoj lagat!!!Nevinašce

hahaha
barem jednom tjedno xD
18 godina
neaktivan
Drakon kaže...

de pogledajte ovu idiotsku

A sunce ti ****m! :D :D :D :D

AAAAAAA, onaj sa ocalama isti ti dedA! :D   ...bas sam se lijepo nasmijao

Pozdrav svima! :D
17 godina
Luka kaže...
Drakon kaže...

de pogledajte ovu idiotsku

A sunce ti ****m! :D :D :D :D

AAAAAAA, onaj sa ocalama isti ti dedA! :D   ...bas sam se lijepo nasmijao

Pozdrav svima! :D
 lol, hahaha, i ja sam se nasmijao.)Smijeh
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

JBT kad sam ja trebao bit u krevetu!! joooj...

treba rano ustat a ja još budan..

još malo pogledat knjigu lica i odo..

šta vi radite zanimljivo??

Jeste bar šta pametno rekli večeras?

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

JBT kad sam ja trebao bit u krevetu!! joooj...

treba rano ustat a ja još budan..

još malo pogledat knjigu lica i odo..

šta vi radite zanimljivo??

Jeste bar šta pametno rekli večeras?

Naravno da nismoSmijeh

Odoh ja ljudi
17 godina
Za nespavalice

Danas je bilo dosta razglabanja o mjuzi ko kaj voli i tak to ima tu dost onih koji slusaju rock kolko se vidi a tak i treba!!!Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

svi su mrtvi :((

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice