Ljudi ja vas pozdravljam, jednostavno mi oči padaju i odoh ja u krpe.
Laku noć.
Ljudi ja vas pozdravljam, jednostavno mi oči padaju i odoh ja u krpe.
Laku noć.
idem i ja. noć svima
kaj ste svi pozaspali???
Evo nismo svi pozaspali! Ima li jos ko da je budan i aktivan, ili da bude ono "And the winner is....!"
Evo nismo svi pozaspali! Ima li jos ko da je budan i aktivan, ili da bude ono "And the winner is....!"
Ima li jos nespavalica?
Dobra večer...ili dobro jutro. Ima, ima... Pratim ja situaciju. Nije loše večeras. Ali ipak vas je puno pozaspalo. Ma sve 5. Pozz
buhuhuhu... buđenje... upravo sam se doma vratil... bubnjar mi je u glavi i dalje... cajke u dušu diraju ;)
Evo ja odlazim, laku noć.
ja sam sada tek došao....
PRVAA!!
Evo po prvi put i mene. Registrirao sam se jučer na BOL Forum, ali sam ga pratio od početka i od prilike vas poznam, ali sada imam priliku biti sa vama
PRVAA!!
Evo po prvi put i mene. Registrirao sam se jučer na BOL Forum, ali sam ga pratio od početka i od prilike vas poznam, ali sada imam priliku biti sa vama

Hvala, ali moram ići ranije spavati jer je sutra ponedjeljak

Toliko sam bio znatiželjan za neke stvari pa sam malo nabio postova (danas 108 poruka)

dobrodošao :)
šta se danas pametnog radi(lo)?¸
ufffff teško meni......

ufffff teško meni......
Malo vozio bicikl, bio je štur dan na Cresu pa ni meni nije bilo baš zanimljivo
Dobra večer svima...
Oly je rekorder... 136 postova u 1-2 dana... Majko draga...
Ćao nespavalice....
joj, opet nedjelja večer!! tjoj... ja bi subotu.. :D :D

ufffff teško meni......