Ljudi ste živi? Dođem doma jer sam cijelu noć lumpao i vidim ovdje da se ispisali 6 stranica. Šta bi reći da svi za valentinovo doma? Ako nemate curu odite piti s frendovima ko ja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde da ja otvorim današnji razgovor...nego sta ste pametnoga napravili danas...ja ništa... as usual :P
ajde da ja otvorim današnji razgovor...nego sta ste pametnoga napravili danas...ja ništa... as usual :P
kao i vi baš ništa...cijeli dan na kompu
ja skinuo counter strike 2D (5mb) i rokao, haha, igra je šit al je zabavna
Evo upravo pripremamo ražnjiće od starih celerona i durona... Naravno uz prilog od termovodljive paste!

Pa danas je bilo odmaranje.ali jucer je bilo ciscenje cijelog stana.kojih 3sata posla.zato su danas kolaci na stolu(bili naravno:S)
Pa danas je bilo odmaranje.ali jucer je bilo ciscenje cijelog stana.kojih 3sata posla.zato su danas kolaci na stolu(bili naravno:S)

Nije malo prerano za ovu temu? Nespavalice su oni koji idu spavati u najranije u 2, lol. Ne pratim temu pa ne znam navike, nemojte zamjeriti.
Kako ste me sinoć zeznuli ja iša leć oko 4 već se sve umrtvilo samo ja i puma.
Pa gledam 989 poruka, kažem ja moja je sutra kad ono danas 1030, jao prvo mi 900. pokupia
luxx sad mi neko 1000...lol
Evo ja bia na utakmici satra sam se, igra cilu već me pomalo upale hvataju, izgubia 3:2
je da su nas suci pokrali, još nismo imali zamjenu pa neće gol, uglavnom odigra sam odlično
čak sam zabia gol sa centra, lipo iskustvo. hahaha
Kako ste me sinoć zeznuli ja iša leć oko 4 već se sve umrtvilo samo ja i puma.
Pa gledam 989 poruka, kažem ja moja je sutra kad ono danas 1030, jao prvo mi 900. pokupia
luxx sad mi neko 1000...lol
Evo ja bia na utakmici satra sam se, igra cilu već me pomalo upale hvataju, izgubia 3:2
je da su nas suci pokrali, još nismo imali zamjenu pa neće gol, uglavnom odigra sam odlično
čak sam zabia gol sa centra, lipo iskustvo. hahaha
da vas sve pozdravim...
mislim da je dosta za danas. sad ode spavat, a sutra u nove pobjede...
btw. ovo mi je 1200. post. hura, hura..
da vas sve pozdravim...

Kao da je samo broj postova važan
BTW zašto je vikend tako kratak, ja bi još se odmarao
da vas sve pozdravim...
Šta je ovo? Gdje su svi?? Stvarno ova tema mrtva kad nema LUXXa..
Evo taman pogledao Outlander. Odličan film, tko nije pogledao neka svakako pogleda. Ugodno iznenađenje.
Mrtvilo ljudi ha??
Mrtvilo ljudi ha??

Pa noćni život mi je burniji od dnevnog. Evo lagano se radi... hehe
Pa noćni život mi je burniji od dnevnog. Evo lagano se radi... hehe
evo ljudi,
da otvorim ovu temu večeras..
neću dugo ostati..
previše sam umoran od treninga...
Danas idem kuci sa starim poslje skole kao i svaki dan, ali danas smo imali sudar, bemti koji doživljaj.
Lik u kojeg smo se sudarili je imao 2,2 promila u krvi!!! Stari se htjeo nagodit s njim, a on ga odjebo, dosla policija i oduzeli mu vozacku na 8 dana(tom liku) i morat cemo platit sudski postupak i sav taj bullshit, zato sto taj konj se nece nagodit. Ovako dođe 20x skuplje sve...
Preksutra uzimam ili phenom II x3 720 BE ili x4 920, ali mislim da ce ipak biti quad, da se i on dobro clockat.