Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.777.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi ste živi? Dođem doma jer sam cijelu noć lumpao i vidim ovdje da se ispisali 6 stranica. Šta bi reći da svi za valentinovo doma? Ako nemate curu odite piti s frendovima ko jaNamigiva

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

ajde da ja otvorim današnji razgovor...nego sta ste pametnoga napravili danas...ja ništa... as usual :P

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
leo_819 kaže...

ajde da ja otvorim današnji razgovor...nego sta ste pametnoga napravili danas...ja ništa... as usual :P

ništa posebno
cijeli dan sam se izležavao
16 godina
neaktivan
nisam ni ja baš nečeg pametnog
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

kao i vi baš ništa...cijeli dan na kompu

Audi,vide,tale si vis vivere in race
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja skinuo counter strike 2D (5mb) i rokao, haha, igra je šit al je zabavna Smijeh

16 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Evo upravo pripremamo ražnjiće od starih celerona i durona... Naravno uz prilog od termovodljive paste!Belji se 

Imam ti ja staroga Athlona (Thunderbird jezgra) 850 MhZ tjunan na 933 MhZ iz 2001. pa ti bacim preko potoka ako ooćeš Namigiva
E8400, HD4850 512 MB, 2 GB Kingmax 800 mhz, Samsung 500 GB HDD, Asus P5Q-PRO, OCZ GameXStream 600 W
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

Niš posebno, imam u planu sredit stari komp i crtao zamisli za casemoding starog kućišta. Mislim da će ispasti nešto od toga, sada imam višak vremena jer sam dao sve ispite na faksu, pa dok su drugi na popravnom ja se izležavam.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa danas je bilo odmaranje.ali jucer je bilo ciscenje cijelog stana.kojih 3sata posla.zato su danas kolaci na stolu(bili naravno:S)Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 22:18 (Lion King).
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Pa danas je bilo odmaranje.ali jucer je bilo ciscenje cijelog stana.kojih 3sata posla.zato su danas kolaci na stolu(bili naravno:S)Cool

Ja sam danas morao i pomoći staroj oko kolača (hvala bogu ne i oko čišćenja), jer mi sutra dolaze gosti koji dugo nisu bili kod nas. A stara želi da sve bude savršeno i spremno.
17 godina
Paolo2612 kaže...
leo_819 kaže...

Niš posebno, imam u planu sredit stari komp i crtao zamisli za casemoding starog kućišta. Mislim da će ispasti nešto od toga, sada imam višak vremena jer sam dao sve ispite na faksu, pa dok su drugi na popravnom ja se izležavam.
 pa eto čestitam na uspijehu...e to je ljep osjecaj, ti spavas, frendovi s faksa uce :P...

btw. sta studiras?
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
leo_819 kaže...

blago tebi
pa ako imaš vremena,imam ja nekih 14 ispita nepoloženih pa ako ti se da učiti Namigiva
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nije malo prerano za ovu temu? Nespavalice su oni koji idu spavati u najranije u 2, lol. Ne pratim temu pa ne znam navike, nemojte zamjeriti.

The cake is a lie!
16 godina
Za nespavalice

Kako ste me sinoć zeznuli ja iša leć oko 4 već se sve umrtvilo samo ja i puma.

Pa gledam 989 poruka, kažem ja moja je sutra kad ono danas 1030, jao prvo mi 900. pokupia

luxx sad mi neko 1000...lol

Evo ja bia na utakmici satra sam se, igra cilu već me pomalo upale hvataju, izgubia 3:2

je da su nas suci pokrali, još nismo imali zamjenu pa neće gol, uglavnom odigra sam odlično

čak sam zabia gol sa centra, lipo iskustvo. hahaha

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Kako ste me sinoć zeznuli ja iša leć oko 4 već se sve umrtvilo samo ja i puma.

Pa gledam 989 poruka, kažem ja moja je sutra kad ono danas 1030, jao prvo mi 900. pokupia

luxx sad mi neko 1000...lol

Evo ja bia na utakmici satra sam se, igra cilu već me pomalo upale hvataju, izgubia 3:2

je da su nas suci pokrali, još nismo imali zamjenu pa neće gol, uglavnom odigra sam odlično

čak sam zabia gol sa centra, lipo iskustvo. hahaha

LUXX je i 1000. post pokupio...

Ja sam sinoć bio budan do pola 8 ujutro. A i danas ću dosta dugo bit budan samo nema me na forumu. Učim. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Paolo2612 kaže...
leo_819 kaže...

pa eto čestitam na uspijehu...e to je ljep osjecaj, ti spavas, frendovi s faksa uce :P...

btw. sta studiras?
 Elektrotehniku, 1. godina.

Drakon: imam ja još pun k ispita, sreća da su sada ponovo završni i popravni iz 1. semestra. Ja sam sve iz prve dao  pa sam sada 2 tjedna na miru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 23:18 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

da vas sve pozdravim...

mislim da je dosta za danas. sad ode spavat, a sutra u nove pobjede... Cool

btw. ovo mi je 1200. post. hura, hura.. Belji se

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

da vas sve pozdravim...

1200postova za 3mj.?!?!?!
a ja 10mj 960 postova
uskoro 1000!!!!
bit će opće veseljeNamigiva
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kao da je samo broj postova važanIzlanuo se

BTW zašto je vikend tako kratak, ja bi još se odmaraoPlač

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
17 godina
neaktivan
ja bi sto brze vikend da prodje....jos sutra ne radni dan kod nas ...damn it ....
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
jurluk kaže...

da vas sve pozdravim...

Šta ti pišeš toliko da u 3mj nabiješ 1200 postova???
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta je ovo? Gdje su svi?? Stvarno ova tema mrtva kad nema LUXXa..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo taman pogledao Outlander. Odličan film, tko nije pogledao neka svakako pogleda. Ugodno iznenađenje.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
Za nespavalice

Mrtvilo ljudi ha??

17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Mrtvilo ljudi ha??

Ne pitaj, opet nikog nema. Alo ljudi jeste li živi? Ili je noćni život uzeo danak nad vamaBelji se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pa noćni život mi je burniji od dnevnog. Evo lagano se radi... hehe

16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Pa noćni život mi je burniji od dnevnog. Evo lagano se radi... hehe

potpisujem prvi dio.a za drugi smo još na čekanju,pa da krenemo radit
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo ljudi,

da otvorim ovu temu večeras..

neću dugo ostati..

previše sam umoran od  treninga...

For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
ja odo gleat x files tj scully xD
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
Za nespavalice

Danas idem kuci sa starim poslje skole kao i svaki dan, ali danas smo imali sudar, bemti koji doživljaj.

Lik u kojeg smo se sudarili je imao 2,2 promila u krvi!!! Stari se htjeo nagodit s njim, a on ga odjebo, dosla policija i oduzeli mu vozacku na 8 dana(tom liku) i morat cemo platit sudski postupak i sav taj bullshit, zato sto taj konj se nece nagodit. Ovako dođe 20x skuplje sve...

Preksutra uzimam ili phenom II x3 720 BE ili x4 920, ali mislim da ce ipak biti quad, da se i on dobro clockat.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice