Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Twitter: @bmarasovic ||| http://androoolog.blogspot.com/
Krešo to ti je zato što je lzgr bez dozvole počeo koristiti sliku B.G. pa je Microsoft ukinuo podršku za XP u Hrvatskoj. Pređi ti na OS od onog našeg stručnajak za web browsere.
De ajd ljudi šta zahebavate, ja vama uvijek pomognem ak znam 
Mario nadao sam se da si tu :) Ti radiš u CAD-u?
btw. Večer dame i gospodo... i Ivane :)
Reci što trebaš?
Uh, ja ode ljudi, nesto mi se prispavalo, a bas sam mislio odgledati green hornet :(.
LN!
De ajd ljudi šta zahebavate, ja vama pomognem ak znam 
Kad si ih zadnji put reinstalirao i jesi li nešto novo instalirao u zadnje vrijeme?
Reci što trebaš?
a evo u nizu pitanja zanima me kako (naravno ako ima mogućnost automatski) napraviti sastavnicu za A3 ili A4, a dalje ću sam probati :) Jel normalno da moram zumirati podosta da bi vidio crtež kvadrata koji je 50x50 mm :P
Kad si ih zadnji put reinstalirao i jesi li nešto novo instalirao u zadnje vrijeme?
reinstall sam radio prije nekih 1.5 - 2 mj. a ništa novo nisam instalirao u zadnje vrijeme
reinstall sam radio prije nekih 1.5 - 2 mj. a ništa novo nisam instalirao u zadnje vrijeme
ja uvijek kucam ipconfig /all :P koja je razlika?
Vid' nje... 
De ajd ljudi šta zahebavate, ja vama uvijek pomognem ak znam 
Ne možemo se suzdržat. 
A i da možemo, ne bi. :P
razlika je nikakva
problem je u tom što meni ne prepoznaje ipconfig kao važeću naredbu a čitam po raznim forumima da ne valja path ili fali u system32 folderu ipconfig (ali samo koji file format
)
u biti ne prepoznaje mi ipconfig naredbu i trebam ju da vidim nešta za net što ću sutra radit a to mi treba
a evo u nizu pitanja zanima me kako (naravno ako ima mogućnost automatski) napraviti sastavnicu za A3 ili A4, a dalje ću sam probati :) Jel normalno da moram zumirati podosta da bi vidio crtež kvadrata koji je 50x50 mm :P
Ima puno načina kako rješiti problem sa satavnicom. Meni je osobno najbolji ovaj:
UI jednom crtežu središ layoute na način da svaki ima standardni format (Layouti A4, A3, A2, A1 i A0; uz to imam i Layout dimenzija 1050/1500). Layout ti predstavlja papir priređen za printanje. Tu središ sve što trebaš, okvir, sastavnice, tipove linija, layere koje koristiš (za posao rađe koristim scripte za formiranje layera). Jednom kad složiš ovakav file imaš sve okvire i sastavnice zauvijek. Možeš kreirati novi file iz ovoga (kao templatea) ili jednostavno otvroiti file i napraviti saveas.
Uz AutoCAD imaš nekolicinu primjera koji već imaju sastavnice pa pogledaj možeš li nešto iskoristiti.
Provjeri jedinice u fileu naredbom units. Trebaju biti setirane na onu jedinicu mjere koju stvarno koristiš.
4:0
opet vi provaljujete u birc xD
OK Mario namješteno mi je na milimetre :)
a za sastavnicu ću se valjda nekako snaći :)
opet vi provaljujete u birc xD

razlika je nikakva
problem je u tom što meni ne prepoznaje ipconfig kao važeću naredbu a čitam po raznim forumima da ne valja path ili fali u system32 folderu ipconfig (ali samo koji file format
)
u biti ne prepoznaje mi ipconfig naredbu i trebam ju da vidim nešta za net što ću sutra radit a to mi treba
Trebao bi imati ipconfig u system32 folder
Ma ti Aliser neznaš nišššš
I gore imaš sve servis packove (mislim da je 3 zadnji)? Čudno mi je to.
Naletjeh na ovo:
a) when I tried to run ipconfig from the DOS prompt, I got "ipconfig is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file"
b) when I tried to run ipconfig from the Run menu, I would get an error message telling me that ipconfig is not a recognized and that Windows could look online for the right program or I could select from a list
Well, I fixed a) by going to Computer -> Properties -> Advanced -> Environment variables and replacing the PATH command (that somehow had been repplaced leading a folder for my Treo?) with C:\Windows;C:\Windows\System32, my ipconfig/all at the DOS prompt works, thought it still doesn't from the RUN menu.
Trebao bi imati ipconfig u system32 folder i izbrisati ga.

Ma ti Aliser neznaš nišššš
Nisam ja djabe isao 2 godine u elektrotehnicku skolu smjer tehnicar racunarstva.
Nisam ja djabe isao 2 godine u elektrotehnicku skolu smjer tehnicar racunarstva.
Više ne ideš? 
BTW. Koliko ti imaš godina?
OK Mario namješteno mi je na milimetre :)
a za sastavnicu ću se valjda nekako snaći :)
imaš i varijablu zoomfactor (variraj vrijednost i pogledaj koja ti najbolje paše).
Više ne ideš? 
Idem xD Ali ne na isti smjer.
16 godina moze se vidjet na profilu :P
Više ne ideš? 
Evo ja ču ti reč on ima 12god
Izbacili te sa tog smjera? 
Nisam ni gledao...
evo složena nova dnevna svjetla na auto :))
sad par krugova da se vidi kako svijetli :P
Izbacili te sa tog smjera? 
Nisam ni gledao...
Ne,ja se prebacio na drugi smjer ^^
Ne,ja se prebacio na drugi smjer ^^
A taj drugi smjer je niža smetlarska?