Da mi nije laptop u kvaru, sad bih igrao BC2 (ili spavao)...
ma što mu je
ma što mu je
What Robi said
ma što mu je
Nece da boota... samo stoji bijela titrajuća crtica na ekranu... i neće naprid, neće nazad... Zaglavio tako...
ma što mu je
Nece da boota... samo stoji bijela titrajuća crtica na ekranu... i neće naprid, neće nazad... Zaglavio tako...
mislim da je do matične
utor za disk najvjerovatnije
mislim da je do matične
utor za disk najvjerovatnije
Oh...
Odlična vijest...
What Robi said
ma ke kreš
vidio sam da nešto piskarate o tome, ali se nisam nikako imao vremena posvetiti tome - moram pročitati sve postove pa ću ti dati svoje mišljenje, ali ne večeras..
vidio sam da nešto piskarate o tome, ali se nisam nikako imao vremena posvetiti tome - moram pročitati sve postove pa ću ti dati svoje mišljenje, ali ne večeras..
Ajd... Nebih ni ja ništa sad pokušavao...
Flashao sam baš sad novi ROM na Desire (2.3), pa podešavam sve...
LN ljudi
Oh...
Odlična vijest...
možda nije baš u matičnoj problem...može biti do HDD-a
ma ke kreš
LoL I didn't say nothin'
skraćeno: moraš malo proštundirat
Kak je bilo ocito da to nije namjerno, jer se vidi iz aviona jos sam to tam i spomenul javi se moderator i kaze, "danas imam puno posla i sad mi ti jos daješ posel da moram brisat ove suvisne postove evo ti jedan crveni i nema problema".
hahaha,baš mi te je žao
LoL I didn't say nothin'
skraćeno: moraš malo proštundirat
proštundirati ću sutra - čekam da mi kolega pošalje fotke za web s terena, zapravo čeka da željko samardžić ode na spavanje da mi može poslati fotke, a lik može popiti ko smuk
kad već spominješ fotke...jel imaš išta u C/B tehnici za wall...jbg dugo nisam mijenjao wall pa bi htio neku u C/B
kad već spominješ fotke...jel imaš išta u C/B tehnici za wall...jbg dugo nisam mijenjao wall pa bi htio neku u C/B
imam svašta, pogledaj malo po fejsu moje albume ako ti se bude svidjela koja kaži pa ću ti poslati veću rezoluciju
Kak je bilo ocito da to nije namjerno, jer se vidi iz aviona jos sam to tam i spomenul javi se moderator i kaze, "danas imam puno posla i sad mi ti jos daješ posel da moram brisat ove suvisne postove evo ti jedan crveni i nema problema".
hahaha,baš mi te je žao
Nebitno zapravo kad tak kartone nista ne znaci, pa kog boga onda daje crveni cemu sluzi za ukras valjda. Nema veze ionak nije nit bitno, ne zivciram se ja oko toga uopce vec mi je bilo smješno kad se to dogodilo.
haha,fakat je smiješno
LN i LP.
Over and out.
Zna tko za kakav alarm za pc? (da namjestim vrijeme pa da "zvoni")
LN i LP.
Over and out.
I'm Ray William Johnson and I approve this message.
Također. Laku noć svima.
OPEN..Dobro Večer...
SADA JE OPEN
SADA JE OPEN
Dobro ajde,minuta gore,minuta dole--......Sta se radi...
TJERA SE UNDERGROUND 2 DO 100%
Ups, hebeni caps lock
OPEN..Dobro Večer...
Vecer, moram dns ranije otic spavati, ujutro svecenik dolazi kucu svetiti, đavle tjerati :D
Vecer, moram dns ranije otic spavati, ujutro svecenik dolazi kucu svetiti, đavle tjerati :D
I kod mene isto...
Danas nisam pokusavao osposobiti laptop... cijeli dan igrao na PS3 PES i 2-3 demo igre (preporucite mi neku) :)
Rasturam u PESu :)
Danas nisam pokusavao osposobiti laptop... cijeli dan igrao na PS3 PES i 2-3 demo igre (preporucite mi neku) :)
Svaka cast...
Neki race bi dobro došo