Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
munjovoz kaže...
Šef kaže...

Izvadio onu malu bateriju na 30ak sekundi, ali i dalje ne boota nista... ni s HDa, ni s DVDa (iako, mozda mi ni DVD ROM ne radi vise (davno sam ga koristio...))....

Stoji samo crna slika s treperavom bijelom crticom (da je smrknem???)

probaj svoj hard ubacit u neki komp pa sa tog kompa pokrenit svoj hard,kao da je tvoj hard master, pa vidi hoće li radit... mislim da neće, pa ćeš vjerojatno morat preko tog istog kompa pokrenit repair windowsa pa bu radilo...

ako na drugom kompu tvoj hard normalno boota kad je master, onda imaš problem sa biosom laptopa...

kak sam blesav i glup jooooj...

probaj ovo prvo...

odi u bios i odi na onaj dio di pisu svi uređaji sa kojih se može bootat i njegov poredak, pa probaj disable sve osim harda, moguce da on pokusava ocitat dvd a dvd je sjeban pa zašteka... na tom dijelu kad crtica blica on provjerava uređaje koje može bootat... kad staviš samo hard da može bootat, ofc na prvo mjesto, i još uvijek ne radi, rješenje ti je iščupat hard van, uštekat u neki drugi komp i napravit onaj disk repair, i označi isto one 2 dodatne kvačice i hard mora 100% radit

To sam i sam mislio... Ali, radi se o laptopu s 2.5" IDE diskom... :(

xDinichx kaže...

Večer :D Šefe znam da su ti već predložili, ali jesi li flashao bios?

Kako?

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
munjovoz kaže...
Šef kaže...

Izvadio onu malu bateriju na 30ak sekundi, ali i dalje ne boota nista... ni s HDa, ni s DVDa (iako, mozda mi ni DVD ROM ne radi vise (davno sam ga koristio...))....

Stoji samo crna slika s treperavom bijelom crticom (da je smrknem???)

probaj svoj hard ubacit u neki komp pa sa tog kompa pokrenit svoj hard,kao da je tvoj hard master, pa vidi hoće li radit... mislim da neće, pa ćeš vjerojatno morat preko tog istog kompa pokrenit repair windowsa pa bu radilo...

ako na drugom kompu tvoj hard normalno boota kad je master, onda imaš problem sa biosom laptopa...

kak sam blesav i glup jooooj...

probaj ovo prvo...

odi u bios i odi na onaj dio di pisu svi uređaji sa kojih se može bootat i njegov poredak, pa probaj disable sve osim harda, moguce da on pokusava ocitat dvd a dvd je sjeban pa zašteka... na tom dijelu kad crtica blica on provjerava uređaje koje može bootat... kad staviš samo hard da može bootat, ofc na prvo mjesto, i još uvijek ne radi, rješenje ti je iščupat hard van, uštekat u neki drugi komp i napravit onaj disk repair, i označi isto one 2 dodatne kvačice i hard mora 100% radit

To sam i sam mislio... Ali, radi se o laptopu s 2.5" IDE diskom... :(

xDinichx kaže...

Večer :D Šefe znam da su ti već predložili, ali jesi li flashao bios?

Kako?

najlakse ti flashat bios kad si u windowsima... e ti to nemozes, da sad ne kompliciramo i ne šamaramo mrtvog magarca, probaj pronac komp koji ima ide port, ako je komp star par godina, moguce da ima dvd-ove jos uvijek na ide-port a hardove na novi port... ili probaj nabavit prijenosni hard, onaj ice box pa izvadit hard iz svog i ubacit u tu kutiju... to sam ja radio više puta

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
munjovoz kaže.

ovo sam ja dobio sa kućištem i moze se produzivat i skracivat, i moze se nakrivit jer je to iz 2 dijela, dio koji je pričvršćen za stranu je savitljiv (ako ga dovoljno jako savineš x) a drugi dio pomičeš da možeš regulirat dubinu u koju ide

ma probat cu sa onom odvodnom cijevi kupim onaj jedan zglob i nabijem ga na nesto slicno kao sto ti imas to sto je ucvrsceno za taj lim {#}

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer GPU: Sapphire ATI Radeon HD5670 1giga GDDR5 KUĆIŠTE: Neptun 81
15 godina
Izbjeglica_02 kaže...
www.forum.hr/showthread.php?t=598636

ah...  taj forum.hr....svi ga volimo samo neželimo priznat

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobro večer

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...

najlakse ti flashat bios kad si u windowsima... e ti to nemozes, da sad ne kompliciramo i ne šamaramo mrtvog magarca, probaj pronac komp koji ima ide port, ako je komp star par godina, moguce da ima dvd-ove jos uvijek na ide-port a hardove na novi port... ili probaj nabavit prijenosni hard, onaj ice box pa izvadit hard iz svog i ubacit u tu kutiju... to sam ja radio više puta

Eh, naći prijenosni disk... I to mi je palo napamet... Ali di, bogtepitaj!?

P.S. Promijenili su nam header... :)

15 godina
protjeran

Dobra večer!

Moram se pohvaliti.

Dobio sam flat!!!

Slobodno klikni HVALA! Besplatno je...
15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
www.forum.hr/showthread.php?t=598636

ah...  taj forum.hr....svi ga volimo samo neželimo priznat

eh ja ga ne volim i priznajem da mi je baš gadan i neprijazan za oči... nemože se usporedit sa ovim forumom i sa ljepim snjegovićem i svijećama i lančićima i osvjetljenju i kamermanu i jozinom bureku i zvjezdicama...

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
munjovoz kaže...

pa... frendovi? =)

i da... prosli mi je header bio bas ljep...

viva la rakija.....
15 godina

o gle nova slićica gore...ma znam da je gadan al korisnici su zakon

17 godina
beno101 kaže...

Dobra večer!

Moram se pohvaliti.

Dobio sam flat!!!

Bok svim nehrkalicama, Flat stigel znaci e sad bude Ruther nadrapal itekak brzo bus mu moral gume promjenit jer bude morat jako puno vozit prometa na leđima fuckaj ga.{#}{#}

16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
Šef kaže...
munjovoz kaže...

pa... frendovi? =)

Nemaju moji frendovi to...

osim, ovih online frendova možda...

15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...

ima previše budala koji spamaju i koji sam vrijeđaju... tu ima divna ekipica s kojom laprdam i baš mi je super =)

tu nema kretena koji će me krenit sprdat i ismijavat jer imam bipolarni i nisam normalan, nema kretena koji će se uvrijedit ako je u krivu i takve slične stvari....

na forum.hr-u svaka budala piše šta hoće

i ofc, ovo je samo moje mišljenje i moj stav, ak se tebi sviđa, slobodno izvoli, ne sprječavam te =)

viva la rakija.....
15 godina
munjovoz kaže...

ima previše budala koji spamaju i koji sam vrijeđaju... tu ima divna ekipica s kojom laprdam i baš mi je super =)

tu nema kretena koji će me krenit sprdat i ismijavat jer imam bipolarni i nisam normalan, nema kretena koji će se uvrijedit ako je u krivu i takve slične stvari....

i ofc, ovo je samo moje mišljenje i moj stav, ak se tebi sviđa, slobodno izvoli, ne sprječavam te =)

ma znam da su budale al kak ga nebi volio kad naletim na temu gdje lik pita koliko govneta treba odnest na higijenski :D...eto zbog takvih tema ga volim...inaće znamd a je nemoguće o nećemu normalno razgovarat

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
munjovoz kaže...
Šef kaže...
munjovoz kaže...

pa... frendovi? =)

Nemaju moji frendovi to...

osim, ovih online frendova možda...

onda moram primjetit da ti frendovi baš i nisu tech =)

mjenjaj! šala mala =)

u servisu će to previše naplatit, probaj nać neku vezu da ti netko to sredi, znaš sad što sve može bit i kako se to da rješit al nemaš alata...

viva la rakija.....
15 godina

a ništ idem polako na spavanje.

laku noć {#}

16 godina
neaktivan

Munja, nemam pojma... di ću i kako to nać... :(

Evo nekih parodija... da se malo nasmijete (kad ja nemogu)

http://inspirisi.me/seksi-parodija-na-igrice/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

15 godina
neaktivan

imamo novi header {#}

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
17 godina
munjovoz kaže...
Zeppelin kaže...

Nije to baš tak da mozes pisat kaj oceš na forum.hr, nema šanse ali da je slobodniji to sigurno. Ali je problem sa totalno nesposobnim pojedinim moderatorima, koji ko da su pali s kruške nemaju poima kaj rade pa brzo nestanu ali dok postoje rade gluposti da mi je znat ko ih je postavil na to mjesto mora da je mulac prve klase.{#}

Spomenut cu svoj slucaj dobio sam tam jedan Crveni karton, prije dosta vremena taj sam karton ne znaci Suspenziju pa da  ne mos pisat par dana nego Crveni i to je to hm malo bedasto. A razlog je bio taj kaj sam pisal post, i Firefox je poludel i pet puta mi je ispao isti post kaj ceš dogodilo se. Kak je bilo ocito da to nije namjerno, jer se vidi iz aviona jos sam to tam i spomenul javi se moderator i kaze, "danas imam puno posla i sad mi ti jos daješ posel da moram brisat ove suvisne postove evo ti jedan crveni i nema problema".{#}

Zamisli sad koji sam mu posel dal i kak sam gadno zeznul stvar, kaj je to obrisat par postova ništa veliki problem moš mislit em je bilo nenamjerno em sam to i spomenul kaj se dogodilo. Pa kaj je to osoba za Moderatora, je vraga obican mulec prve klase na kubik nije nit cudno jer nije uopce dugo nit bil Moderator zapravo samo 6 mjeseci brzo je ispal iz te stolice.{#}{#}

16 godina
neaktivan
jbt još spamate ;o)
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
munjovoz kaže...
Zeppelin kaže...

Nije to baš tak da mozes pisat kaj oceš na forum.hr, nema šanse ali da je slobodniji to sigurno. Ali je problem sa totalno nesposobnim pojedinim moderatorima, koji ko da su pali s kruške nemaju poima kaj rade pa brzo nestanu ali dok postoje rade gluposti da mi je znat ko ih je postavil na to mjesto mora da je mulac prve klase.{#}

Spomenut cu svoj slucaj dobio sam tam jedan Crveni karton, prije dosta vremena taj sam karton ne znaci Suspenziju pa da  ne mos pisat par dana nego Crveni i to je to hm malo bedasto. A razlog je bio taj kaj sam pisal post, i Firefox je poludel i pet puta mi je ispao isti post kaj ceš dogodilo se. Kak je bilo ocito da to nije namjerno, jer se vidi iz aviona jos sam to tam i spomenul javi se moderator i kaze, "danas imam puno posla i sad mi ti jos daješ posel da moram brisat ove suvisne postove evo ti jedan crveni i nema problema".{#}

Zamisli sad koji sam mu posel dal i kak sam gadno zeznul stvar, kaj je to obrisat par postova ništa veliki problem moš mislit em je bilo nenamjerno em sam to i spomenul kaj se dogodilo. Pa kaj je to osoba za Moderatora, je vraga obican mulec prve klase na kubik nije nit cudno jer nije uopce dugo nit bil Moderator zapravo samo 6 mjeseci brzo je ispal iz te stolice.{#}{#}

hvala na misljenju, fino si mi potvrdio taj dio foruma kojeg nevolim =D

na ranom pocetku sam susreo neke neugodne osobe i na kraju sam ja ispao kriv jer sam se branio na uvrede.... reko haj bok ljudi mozete si znate vec sta da tu ne spomenem =)

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
jbt još spamate ;o)

XDD

a moram nešto radit do 3 ujutro, nemoš vježbat desnicu cijelu noć =D

viva la rakija.....
16 godina
moderator

dobra večer mojim dragim forumašima (i onima manje dragim) :D

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
robisierra92 kaže...
jbt još spamate ;o)

XDD

a moram nešto radit do 3 ujutro, nemoš vježbat desnicu cijelu noć =D

tako je {#}  ma ja čekam fotke s koncerta željka samardžića da mogu objaviti na portalu pa u krpe  {#}

17 godina
XXX-Man kaže...

A koji su to manje daragi forumaši, da im se pošalju batinasi onak usput malo preventive za ubuduce ne škodi.{#}{#}

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

joj robi ovaj me hoce tuc.... {#}

=D

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan
rambox kaže...
XXX-Man kaže...

A koji su to manje daragi forumaši, da im se pošalju batinasi onak usput malo preventive za ubuduce ne škodi.{#}{#}

ma kaki - njemu su svi dragi, kao i meni  {#}

16 godina

Odoh...

LN.

BOG I HRVATI
16 godina
moderator
rambox kaže...

trenutno mi jedan pada napamet al ga sad nema tu :D

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
jbt još spamate ;o)

Da mi nije laptop u kvaru, sad bih igrao BC2 (ili spavao)...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice