Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
15 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
ivan123 kaže...
munjovoz kaže...

nagle promjene raspolozenja, mogu promjenit raspolozenje na temelju jedne procitane rijeci koja ce mi izazvat emocije, znam nekad promjenit vise raspolozenja u 10-ak sekundi, ...

Ovo smo imali priliku vidjet...

Onda kad si pi*dio na mene jer sam te zezao za onu žensku, a nakon 2 minute odmah druga priča.

Jbg... malo je zeznuto. {#}

nije malo, u trenucima zna bit jako... nemogu se sjetit neke rijeci i onda pokusam opisat i neide mi, i onda me optuze da nemam blage i da sam neki kreten i onda popizhdim i steram ih sve u tri pichke matere i onda dobijem zuti od admina a par minuta kasnije mi zao... nemos sad objasnit ljudima u pola minute da si sjeban u glavu i da se tako zbog toga ponasas

edit: XD ma nisam ljut sta ti je, presretan sam danas jer sam isao na kavicu sa onom butrom =D

viva la rakija.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 22:59 (munjovoz).
17 godina
Krešo91 kaže...

ja imam 9868 (na ku.rcu vas nosam {#}) postova....zajedno s ovim

od toga je možda 2k....ako ne i manje pomoć ljudima u raznim temama...dakle izvan Birca i Nespavalica

Kad su bila stara "mjerenja" postova, tad nije ni bilo spam tema, pa je Naxeem morao držati rekord postova bez ulaska u spam teme, on i dan danas nije napisao post u bircu

^^TROLLBUSTER^^ Xfire : mihovil13 Sretna Nova 2011. ! !
16 godina
Zeppelin kaže...

a svi bi popi*dili kad bi te vidli {#}

Pravi se javio... {#}

BOG I HRVATI
14 godina
neaktivan
Citajuci ovo bas mi te je zao :/
17 godina
Krešo91 kaže...
Mitch kaže...
Krešo91 kaže...
Mitch kaže...

Multiacc od domagoja, šala

kojeg Domagoja {#}    (zanemarite znak...samo smajlić gledajte {#})

moda, iz redakcije :P

aaaaaaaaaaaaaa

why didn't you say so in the first place

a to ti je isto ko i ona šala

Rihanna : Oh Na Na, What's my name ? Oh Na Na, What's my name ?

Chris Brown : Did I hit her that hard ?

15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

1908 post

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
15 godina
neaktivan

eh da, zaboravih spomenut da imam 2 metra sa 105 kila, i ljudi zbilja nekad panicare kad mjenjam raspolozenja... i to mi nimalo ne olaksava

viva la rakija.....
17 godina

Laku noć ekipa, vidimo se sutra od :

trening 10-15h,trening,19:30-23

Damn, postao sam ko birc

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Laku noć ekipa, vidimo se sutra od :

trening 10-15h,trening,19:30-23

Damn, postao sam ko birc

haj haj momce gibaj da te ne uhvati zec iz koprivnice =)

viva la rakija.....
16 godina
munjovoz kaže...

edit: XD ma nisam ljut sta ti je, presretan sam danas jer sam isao na kavicu sa onom butrom =D

E pedofil.. 

Ako te odhebe, možeš ju poslat na moju adresu.. {#}

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
vecer sto mislite da li postoji koja plastika koja se npr moze ucvrstiti na coler od 80mm i da je unutra suplja i da kako coler hladi hladni zrak ide kroz tu plastiku i ja usmjerim izlaz te plastike na hladnjak od procesora :)
MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer GPU: Sapphire ATI Radeon HD5670 1giga GDDR5 KUĆIŠTE: Neptun 81
16 godina
zadnja-kocnica kaže...
vecer sto mislite da li postoji koja plastika koja se npr moze ucvrstiti na coler od 80mm i da je unutra suplja i da kako coler hladi hladni zrak ide kroz tu plastiku i ja usmjerim izlaz te plastike na hladnjak od procesora :)

Uzmi neku cijev i učvrsti za taj ventilator.

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

e pederu...jel igraš na FB-u?

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
15 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...

ehm... misliš na ovo?

viva la rakija.....
16 godina
Krešo91 kaže...

Oj pičko... ne, ti?

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan

Izvadio onu malu bateriju na 30ak sekundi, ali i dalje ne boota nista... ni s HDa, ni s DVDa (iako, mozda mi ni DVD ROM ne radi vise (davno sam ga koristio...))....

Stoji samo crna slika s treperavom bijelom crticom (da je smrknem???)

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
16 godina
Šef kaže...

Izvadio onu malu bateriju na 30ak sekundi, ali i dalje ne boota nista... ni s HDa, ni s DVDa (iako, mozda mi ni DVD ROM ne radi vise (davno sam ga koristio...))....

Naravno... {#}

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Krešo91 kaže...

Oj pičko... ne, ti?

ne...oš igrat

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
16 godina
Krešo91 kaže...

ne...oš igrat

Mogao bih... {#}

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Krešo91 kaže...

ne...oš igrat

Mogao bih... {#}

soba Šerif {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 23:26 (Krešo91).
16 godina

Nazivcirao me bfbc2, stalno se crasha kada mi na servwer ulazi, bilo koji da je, samo ctd! Idem lagano i u krpe naspavati se posteno, sutra po knjizice idem, ili svjedodze, mislim da su svjedodzbe. LN, ako netko ima rjesenje za bfbc2 problem, PP, sutra ujutro citam, i ne saljite ovo : REINSTAL, dosta mi je vec cekanja da se updatea.

Steam: ha.nanas
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

probaj svoj hard ubacit u neki komp pa sa tog kompa pokrenit svoj hard,kao da je tvoj hard master, pa vidi hoće li radit... mislim da neće, pa ćeš vjerojatno morat preko tog istog kompa pokrenit repair windowsa pa bu radilo...

ako na drugom kompu tvoj hard normalno boota kad je master, onda imaš problem sa biosom laptopa...

kak sam blesav i glup jooooj...

probaj ovo prvo...

odi u bios i odi na onaj dio di pisu svi uređaji sa kojih se može bootat i njegov poredak, pa probaj disable sve osim harda, moguce da on pokusava ocitat dvd a dvd je sjeban pa zašteka... na tom dijelu kad crtica blica on provjerava uređaje koje može bootat... kad staviš samo hard da može bootat, ofc na prvo mjesto, i još uvijek ne radi, rješenje ti je iščupat hard van, uštekat u neki drugi komp i napravit onaj disk repair, i označi isto one 2 dodatne kvačice i hard mora 100% radit

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan

e ljudi odite pogledajte ovo, pišurija ahahahahahh XD

viva la rakija.....
16 godina
neaktivan

Večer :D Šefe znam da su ti već predložili, ali jesi li flashao bios?

15 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
zadnja-kocnica kaže...

ehm... misliš na ovo?

tako nesto ali npr da je ajmo reci malo duze i da je smotano u lijevu stranu da ide na hladnjak od procesora a coler se nalazi na straznjoj strani kucista

MBO: Asus M2V green CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz HDD: WD 2500JS 250GB CD/DVD: DWD RW pioneer GPU: Sapphire ATI Radeon HD5670 1giga GDDR5 KUĆIŠTE: Neptun 81
16 godina

Vecer,sutra po svjedodzbu...

Treba se probudit u 6h,ja se vec navikao spavat do 12{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Večer :D Šefe znam da su ti već predložili, ali jesi li flashao bios?

ma vjerojatno nije bios nego neki device kojeg konstantno pokušava pročitat a nemože pa zašteka, jednostavno isključivanje svih ostalih boot device bi trebalo radit, pogle moj post gore...

viva la rakija.....
16 godina
zadnja-kocnica kaže...

tako nesto ali npr da je ajmo reci malo duze i da je smotano u lijevu stranu da ide na hladnjak od procesora a coler se nalazi na straznjoj strani kucista

posalji meni onaj obican,svinem ti ga ja(bit ce malo ostecenja i udubina,nis posebno){#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
zadnja-kocnica kaže...
munjovoz kaže...
zadnja-kocnica kaže...

ehm... misliš na ovo?

ovo sam ja dobio sa kućištem i moze se produzivat i skracivat, i moze se nakrivit jer je to iz 2 dijela, dio koji je pričvršćen za stranu je savitljiv (ako ga dovoljno jako savineš x) a drugi dio pomičeš da možeš regulirat dubinu u koju ide

viva la rakija.....
14 godina
neaktivan
www.forum.hr/showthread.php?t=598636
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice