Dobra večer vanzemljaci :D
oko čega se svađate :)
Večer mamute
Nismo mi više takvi, da se svađamo, trenutno spam teme funkcioniraju normalno, u miru te bez trollova 
Neka neka... to vam je dobro... bez stresa na forumu za zdraviji život xD
Večer mamute
Nismo mi više takvi, da se svađamo, trenutno spam teme funkcioniraju normalno, u miru te bez trollova 
večer, evo radin kinder pingvin...hhh
ovo mi je prvi put, pa da vidimo kakav će bit
U Bose najjeftinije pizze...
A obozavam kad se pozelim oko 2 - 3 sata ujutro čevapa biciklom na kolodvor i onaj boso sto radi 24/7 i naručim čevape s puno luka i pojedem pokraj bosuta nakon što odpedaliram do tamo... uf...
Ma mind... to da je ex professo super i da bi najradje sve u njem kupovao... a jos su i jeftini...
Smijem pitati s kim ti pričaš?
Sa mnom i mindom...
Večer mamute
Nema Kreše i ivan123-a i odmah sve funkcionira u savršenom redu 
... za sad....
A obozavam kad se pozelim oko 2 - 3 sata ujutro čevapa biciklom na kolodvor i onaj boso sto radi 24/7 i naručim čevape s puno luka i pojedem pokraj bosuta nakon što odpedaliram do tamo... uf...
Ak nastavimo u tom smjeru... Razbil budem frizider na kojeg sam stavil lokot...
Udri brigu na veselje
Mislis u zivaljica onaj boso? normalno da je jos tamo :)
Nego izgr :) za cega hvala? :) ja cam dobar i ako nesto ne znas slobodno me pitaj :)
Udri brigu na veselje
Ak nastavimo u tom smjeru... Razbil budem frizider na kojeg sam stavil lokot...
I ja se isto razmisljam da nesto papam...
hm... ali ne znam sto... nego... imam veprovine kilu i po i srnetine skoro 2 kile vamo u zamrzivacu... i to bez kostiju...
uf nabavim jos malo teletine i radim cobanac u loncu od 10 litara vamo... uf... i onda jos okruglice od kruha.... uf uf...
zaboravio sam ti se zahvaliti za one linkove na pp, pa cu ti se ovdje javno zahvaliti, veliko HVALA, vidjet cu da li radi kada skinem 

13 kn bez kutije :)
nema niti jednoga u dugoj ulici, nema uopće malih trgovina u njoj, zato imamo Lidl na kraju/početku ulice
a što se tiće Bose na kolodvoru, to je priča za sebe, kad onako u 3 sata odeš na pizzu za 13 kuna... 
večer, evo radin kinder pingvin...hhh
ovo mi je prvi put, pa da vidimo kakav će bit
Mozes poslat koji da probam :)
taj još stoji tamo? nisam dugo tamo prolazio
OPEN!
Dobra večer.
Kud si prije uteko!!
Idem ja vjezbat malo... :/
Kad se sjetim cevapa s lukom, srce mi se slama, a zeludac skvrci od praznine :(
taj još stoji tamo? nisam dugo tamo prolazio
Taj boso ce tamo stajati i kad svi mi umremo.... :)
ali sto je je... najjeftiniji je za vecinu proizvoda svojim 10% dolje akcijama...
čemu ali? nisam rekao ništa protiv Bosine pizze, jedino moram prigovorit da mi trebaju barem 2 da se najedem
Udri brigu na veselje
E da tocno znam adresu mogao bih ti lagano reci... ako je tamo kod svetog ante... jos uvijek stoji...
čemu ali? nisam rekao ništa protiv Bosine pizze, jedino moram prigovorit da mi trebaju barem 2 da se najedem
Istina... ali opet je jeftinije nego u zegeju :)
E da tocno znam adresu mogao bih ti lagano reci... ako je tamo kod svetog ante... jos uvijek stoji...
ja sam mislio da je trazio neki bliže zgradi, ali nema veze
Udri brigu na veselje
prodam ti ja svoj komad zemlje, pa preoravaj kolko hočeš