Isto tako, taj sad "osjecaj", problem, kako god, mislim da je zbog neke osobe nastao, nesto sam ucinio nazao sigurno, jer takav osjecaj imam, k'o da sam duzan neku svoju gresku ispraviti.
@Phoenix, nemoj krivo shvatiti moj komentar, napisan je u smislu da mi je žao zbog grozota koje si proživljavao, no isti slučaj mi je otac imao, tako da mi je to "ništa novo" maltene, no tvoje je opet daleko, daleko gore. Žao mi je.
u svakom slučaju, moje mišljenje je: da što god te muči - trebaš porazgovarati s nekime s kime si dobar, i tko razumije tvoje problem(e), a ne s nama anonimusima s foruma koji zapravo ne znamo niti što te mući.
i naravno da uvijek postoji netko kome je gore, nemoj da ti je sada počenm nabrajati što mene sve muči - plakati ćeš do sutra navečer. svatko misli da je njegov problem najveći i neriješiv, e pa nije, sve se da srediti i popraviti.
Ne, apsolutno da je moj problem najgori, moj je najkompleksniji. Puno toga u jednom. Za mene - niste anonimusi, nego osobe za, recimo, porazgovarati, što ova tema omogućava.

?

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.