Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.049.229
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
protjeran
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
EnlightenedPhoenix kaže...
4ucker kaže...

Neki su ljudi gladni, sta sad, oni koji su siti automatski postaju sretni?

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
Šef kaže...
Nemojte o hrani... cijeli dan sam na čaju i štapićima... :(

Ak imas trckalicu, nabij neki cep da izdrzi dok se najedes :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Uh ljudi ja sam se vratia haha!
Šefe daj javi mi se. Treba mi savjet oko laptopa-kompa pod hitno jer još nisam donia odluku o kupnji :(

PS Batista to vrijedi i za tebe ;) jer mogu MAX 5500kn koju kunu više manje al to je cifra sa monitorom naravno a nije nužno da je ekran dulji od 20"!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:13 (1.Lovac).
17 godina
neaktivan
Mentalist, nije meka stolica... na krevetu sam...

:P
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
Šef kaže...
Nemojte o hrani... cijeli dan sam na čaju i štapićima... :(

Ak imas trckalicu, nabij neki cep da izdrzi dok se najedes :D

ili pitaj batistu da ti posudi svoj kaktus Belji se

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
4ucker kaže...

Neki su ljudi gladni, sta sad, oni koji su siti automatski postaju sretni?

Vidi se da si mlad... Nadam se samo da nikad neces proci ovo sto sam ja prosao...

I znas sto... onaj tko sve ima, ne zna to cijeniti i ne zna pravu vrijednost tome...

Mi koji smo prosli svašta, znamo vrijednost i najmanjim stvarima...

In Control
17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

Vecer svima.

@Robi, vidim da si rekel da budes opet gladan ak nastavim pisat o takvoj hrani :) Vjeroval il ne, dodjem sad u kuhinju i mislim si dal da si odrezem malo cajne salame... Ipak nisam pa sam se prisilio da grickam stapice, sad su mi puna usta... :D

fak U - mi imao ovdje svoj čips Smijeh

A cvarke... Meni su dobri samo ako su stisnuti do max. Ako nisu, onda su mi premasni i mucno mi je onda od njih...

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

A koje to? 16 god?

Evo ja cu ti malo pribliziti svoju proslost...

Od kad znam za sebe, pa do jedno 17te godine zivio sam po šupama koje su prokisnjavale, imao sam kronični bronhitis, obuci sam imao samo neciju super staru odjecu, nisam mogao o puno toga pomisljati, imao sam neko staro smece od kompa, a to samo zato sto sam si sam zaradio za njeg (jos mi radi :) ), na njem sam izucavao programiranje i slicno, bio prvi na zupanijskim natjecanjima iz fizike... Jesti sam imao uvijek nesto, iako je svaki drugi dan to bio kruh s masti i ako sam te srece, slatkom crvenom paprikom...

I još par problema zbog kojih nisam imao prijatelja (tatina vjeroispovjest recimo)... I tako sve do te godine... kada je mamin projekt staklenika dobio zeleno svijetlo... i od tada nam je dobro, sagradili smo kucu i slicno...

I ne... ne mislim da je moj slucaj najgori niti priblizno uzasan... Jer znam ljude kojima je jos gore i kojima sada, kad sam i sam koliko toliko uspjesan, pokusavam pomoci...

Zato... ako nemaš neke probleme takvog tipa... smatraj se sretnim... I riješi se tih glupih misli...

Ja na ovo nemam komentara.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Uh ljudi ja sam se vratia haha!
Šefe daj javi mi se. Treba mi savjet oko laptopa-kompa pod hitno jer još nisam donia odluku o kupnji :(

PS Batista to vrijedi i za tebe ;) jer mogu MAX 5500kn koju kunu više manje al to je cifra sa monitorom naravno a nije nužno da je ekran dulji od 20"!

Valjda ste vas dvojica vidili ovo :)

15 godina
4ucker kaže...

Ja na ovo nemam komentara.

i ja mislim da nemaš zato se skuliraj a ne tu još o samoubojstvu poćet prićat

16 godina
protjeran

Vidi se da si mlad... Nadam se samo da nikad neces proci ovo sto sam ja prosao...

I znas sto... onaj tko sve ima, ne zna to cijeniti i ne zna pravu vrijednost tome...

Vi koji ste prosli svasta tezili ste da budete ono sto smo mi sada.

Vi ste sada ono sto i mi, uz razlog za jadanje.

Deathlist: -Quark (satanic ritual) -Quarkova familija (cijela) -Thuglife -skank666 (dobar prijatelj) -Slash 666 -Kant -agent_00klc -AlienWare1 -Weky, lukavg To do list: Weky-eva cura
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

A cvarke... Meni su dobri samo ako su stisnuti do max. Ako nisu, onda su mi premasni i mucno mi je onda od njih...

da, vi ih u tvom kraju cijedite - stišćete, kod nas tek rijetki rade tako - ali bez obzira na to ja ih volim u bio kojem obliku (a naročito dok su topli), uz čvarke obavezno luka, luka i luka Smijeh

18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
anshika05 kaže...

nespavalice su otvorene. Smijeh

Jao jao što ova stavlja...

Dobra večer

bolje to nego svoju sliku...il tvoju. Izlanuo se

Šta nam fali? Baš smo zgodni i naočiti pojedinciCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
robisierra92 kaže...

ili pitaj batistu da ti posudi svoj kaktus Belji se

Onda uz proljev ce imat osjecaj ko da s.ere ljute feferone :D

16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Isto tako, taj sad "osjecaj", problem, kako god, mislim da je zbog neke osobe nastao, nesto sam ucinio nazao sigurno, jer takav osjecaj imam, k'o da sam duzan neku svoju gresku ispraviti.

@Phoenix, nemoj krivo shvatiti moj komentar, napisan je u smislu da mi je žao zbog grozota koje si proživljavao, no isti slučaj mi je otac imao, tako da mi je to "ništa novo" maltene, no tvoje je opet daleko, daleko gore. Žao mi je.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Vi koji ste prosli svasta tezili ste da budete ono sto smo mi sada.

Vi ste sada ono sto i mi, uz razlog za jadanje.

Stvarno ne shvacas... ja se ne jadam... ja sam samo covjeku napisao sto sam prosao da bi ipak vidio da se ne valja oko gluposti zamarati toliko...

I ne... ja nisam kao ti... ili kao Vi tko god to bili... Ipak imam malo više obzira...

In Control
17 godina
robisierra92 kaže...

da, vi ih u tvom kraju cijedite - stišćete, kod nas tek rijetki rade tako - ali bez obzira na to ja ih volim u bio kojem obliku (a naročito dok su topli), uz čvarke obavezno luka, luka i luka Smijeh

Da, da.

Cvarke, domaci sir premijesan s domacim vrhnjem i unutra na sitno narezat sira - kud ces bolje. Sve to zalijat s kvalitetnim bambusom i Bog te pozivi ! :)

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Da, da.

Cvarke, domaci sir premijesan s domacim vrhnjem i unutra na sitno narezat sira - kud ces bolje. Sve to zalijat s kvalitetnim bambusom i Bog te pozivi ! :)

jbg, sad sam opet gladan Iznenađen

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Isto tako, taj sad "osjecaj", problem, kako god, mislim da je zbog neke osobe nastao, nesto sam ucinio nazao sigurno, jer takav osjecaj imam, k'o da sam duzan neku svoju gresku ispraviti.

@Phoenix, nemoj krivo shvatiti moj komentar, napisan je u smislu da mi je žao zbog grozota koje si proživljavao, no isti slučaj mi je otac imao, tako da mi je to "ništa novo" maltene, no tvoje je opet daleko, daleko gore. Žao mi je.

Ma miči to... ne trebam žal... jer to je zapravo bilo dobro, isklesalo me u osobu kakva jesam...

A to što te cura ostavila ili slično... vjeruj... bit će cura... ja sam našao svoju takvu... vidiš je na slici... i to nakon godina i godina veza i vezica... živimo skupa...

Vjeruj sve ce doci... samo dopusti vremenu da radi svoje....

A ako si napravio nesto nazao... ispricaj se, reci da se kajes i da joj / njemu dugujes uslugu... i to je najvise sto mozes napraviti...

In Control
17 godina
robisierra92 kaže...
Batista kaže...

Da, da.

jbg, sad sam opet gladan Iznenađen

Ajd suti, necemo vise...

Kad se sjetim kaj budem sutra pripremal za rucak, vec mi sad kruli u zelucu... :SS

15 godina
4ucker kaže...

dok se naućiš ne živcirat oko svega pa makar bio krib bit će ti tak....vjeruj mi, ja sam živce potrošio do srednje škole a sad mi je nekak svejedno i nesto je taj osjećaj

17 godina
neaktivan
Nije nikakva trčkalica... jutros sam povratio, pa cijeli dan ništa nisam jeo...

Lovac, javljam se!
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ma miči to... ne trebam žal... jer to je zapravo bilo dobro, isklesalo me u osobu kakva jesam...

A to što te cura ostavila ili slično... vjeruj... bit će cura... ja sam našao svoju takvu... vidiš je na slici... i to nakon godina i godina veza i vezica... živimo skupa...

A ako si napravio nesto nazao... ispricaj se, reci da se kajes i da joj / njemu dugujes uslugu... i to je najvise sto mozes napraviti...

Gdje sam ja spomenuo djevojku?

17 godina
neaktivan
Ma to je cisto nagadjanje iako vjerojatno pogresno... ali sve to se moze primjeniti i na ostale osobe...

Samo polako i sve ce biti uredu...
In Control
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

u svakom slučaju, moje mišljenje je: da što god te muči - trebaš porazgovarati s nekime s kime si dobar, i tko razumije tvoje problem(e), a ne s nama anonimusima s foruma koji zapravo ne znamo niti što te mući.

i naravno da uvijek postoji netko kome je gore, nemoj da ti je sada počenm nabrajati što mene sve muči - plakati ćeš do sutra navečer. svatko misli da je njegov problem najveći i neriješiv, e pa nije, sve se da srediti i popraviti.

16 godina
neaktivan

nema te šefe hahaha

17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kad se sjetim kaj budem sutra pripremal za rucak, vec mi sad kruli u zelucu... :SS

kaj Osmijeh?

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...
4ucker kaže...

u svakom slučaju, moje mišljenje je: da što god te muči - trebaš porazgovarati s nekime s kime si dobar, i tko razumije tvoje problem(e), a ne s nama anonimusima s foruma koji zapravo ne znamo niti što te mući.

i naravno da uvijek postoji netko kome je gore, nemoj da ti je sada počenm nabrajati što mene sve muči - plakati ćeš do sutra navečer. svatko misli da je njegov problem najveći i neriješiv, e pa nije, sve se da srediti i popraviti.

WTF!!! NEW TROLL

16 godina
neaktivan

i ja bih htio jednu takvu Smijeh

lol Smijeh

4ucker,o čemu se radi ?

koji je tvoj problem,podijeli ga sa nama

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:25 (patch123).
15 godina
robisierra92 kaže...

potpisujem

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice