Evo i mene... Dobra večer.
Jel vrtić zatvoren? Vidim da je i Miro morao na teren da vas sredi. Neki se ponašaju kao da imaju ~12 godina. De se skulirajte.
Evo i mene... Dobra večer.
Jel vrtić zatvoren? Vidim da je i Miro morao na teren da vas sredi. Neki se ponašaju kao da imaju ~12 godina. De se skulirajte.
završen cod2 maraton sad mogu lagano u krpe
OPEN!
Dobra večer.
OPEN!
Dobra večer.
FAJERD
vecer 
Sta mislite da ako kontaktiram nvidiu da mi posalju jednu ili dvije gtx480 da bi to prošlo. Kao ono u edu svrhe...A da probam?
Inspekcija hebem vam sunce...
Sta mislite da ako kontaktiram nvidiu da mi posalju jednu ili dvije gtx480 da bi to prošlo. Kao ono u edu svrhe...A da probam?
Misliš besplatno ili sa poputstom. Što se tiče eukativnih svrha čak i koa pristanu morati ćeš nekako dokazati te edukativne svrhe.
A jesi dosadan, l napravi il nemoj...
probaj
Probaj,neće ti isčupat jetra zbog toga.Mogu te jedino odhebati
Probaj,neće ti isčupat jetra zbog toga.Mogu te jedino odhebati
Ako uspije, onda ćemo i mi tražit... i grafe, a i kontaktirat ćemo Intel za i7. 
Kojom rukom da dupe obrišem...
Dobra vecer.
lool
ja i moj prijate logic
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-7-problemi/24299.aspx?page=64
Dobra vecer.
marš...
Pristojnost je uvijek na prvome mjestu....
Dobra vecer.
ev' ga nazad 
Dobra vecer.
Tko se to vratio? 
Dobra vecer.
Tko se to vratio? 
Ja sa wc-a
Ja sa wc-a
Skužio sam po poruci "Kojom rukom da dupe obrišem?". 
ok, ajmo malo bit normalni?
Nemoguće... jer mi to nismo. 
Dobra vecer.
neeee
Nemoguće... jer mi to nismo. 
ajmo pokusat
ajmo pokusat
Ma nema šanse da to ikada budemo. 
Pogotovo ti s duhovima i 3d modelima... 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Večer ljudi!Samo da vas pozdravim pa uskoro idem.
Šta vi radite?
Kupujem, ali bez puse. 
ajmo pokusat
Ma nema šanse da to ikada budemo. 
Pogotovo ti s duhovima i 3d modelima... 
joj da
prekjucer mi se opet desilo
Kupujem, ali bez puse. 
more i pusa