U Brodu je baš dobro zaladilo.....jel komšija mogli bi mi počet ložit 
Ne brini brzo će zima:)
Ja ću ovasj vikend ispilit drva i spremit za zimu.
U Brodu je baš dobro zaladilo.....jel komšija mogli bi mi počet ložit 
Ne brini brzo će zima:)
Ja ću ovasj vikend ispilit drva i spremit za zimu.
i meni baš paše ovo zahlađenje, kakvi dugi rukavi, ja lijepo u kratkoj majici.
Kakvi kratki rukavi? Skineš se i sam budeš u gačama ko ja,i sjediš pored prozora i tipkaš
Ma samo zatvoris prozore i bude ugodno tek toliko.
dok mi komp radi, nema grijalice,
kako tek oljyiu
Kakvi kratki rukavi? Skineš se i sam budeš u gačama ko ja,i sjediš pored prozora i tipkaš
tko je rekao da nisam u gačama.
Hm cist sumnjam da bude dobro, pogotovo meni koji volim Soul ko macka kupanje nek se on drzi glume ipak.
jesam li ja jedini koji misli da je dizajn 24 sata teži fail?
do sada nisam bio na nj stranici mjesecima - ali osim dizajna i tražiica im je katastrofa - izbaci ti milijun članaka koji nemaju veze s onim što tražiš..
e to je to, svaka čast 
Hm cist sumnjam da bude dobro, pogotovo meni koji volim Soul ko macka kupanje nek se on drzi glume ipak.
zasto ne... to ce biti vrhunski. :D
e to je to, svaka čast 
Čitaj!
- Dvadeset minuta je dijete od 9 mjeseci u srijedu oko 13 sati plakalo zaključano u automobilu Chrysler voyager na parkiralištu supermaketa Kaufland u Šijani u Puli.
Roditelji djeteta, inače turisti iz Švedske, kažu da se to slučajno desilo i da im je žao.
- Ostao je ključ u automobilu, a vrata se automatski zaključavaju - kazao je otac.
Srećom parkiralište je natriveno i temperatura nije dosegla visoke stupnjeve. Iako roditelji to nisu htjeli priznati, s obzirom da je dojava stigla od građana, a žena se vratila s namirnicama, izgleda da Šveđani nisu odmah shvatili što se dogodilo.
Imaju još dvoje djece koje su za to vrijeme ostavili u Medulinu. S kime? Ne zna se. Dijete su konačno oslobodili dvojica policajaca koji su u automobil provalili kroz stražnje bočno staklo.
Suze i plač prestali su kad je majka primila dijete u ruke. Teško je pomisliti kako bi bilo da su automobil parkirali na sunce za dana kada je vani više od 30 celzijevih stupnjeva.
Švedski turisti svoj su iskaz dali policiji u policijskoj postaji Pula, a nakon razgovora utvrdit će se eventualno kazneno djelo
Woohoo, pametna jaca, citirat ću ''day after yesterday''
e to je to, svaka čast 
Hvala, hvala :)
http://www.vecernji.hr/vijesti/rupa-clanak-5154
Ili nek ubaci svoj House sarkazam 
i što ti tu nije jasno?
jbt, jači si od gugla 
ma tezi idiot oni mamic, nek se vrati u pecinu
ili bar na odgoj ispred kamera, neki ajmo rec
poznatiji covik, ma nezna razgovarat, neciviliziranost..
reka bi moj prof iz fizike:
gospodo primati zeli li koa da ga pitam..
tako i njima, primati, jos nisu evoluirali
da, a kada lik izgubi ključeva od auta, a beba zaključana u tom istom autu usred 8 mjeseca na parkiralištu? kako to nazvati?
To se zove debilizam i takvima centar za socijalnu skrb treba isti tren uzet to dijete. Pa nije to torbica sa cd-ovima da je zaboraviš!!
to neću nikada zaboraviti. parkiralište kauflanda u puli - glupi šveđani. na kraju sam ja razbio staklo (klap, klap) i izvadio bebača van 
A tamo u članku piše da su policajci razbili,to mi nije jasno.
jbt, jači si od gugla 
Gugl mu nije ni do pete 
Ma na svaskoj presici ista priča: spominjanje matere novinarima, ista spika o rušenju Dinama i Hrvatske. Malo kenja previše.
Boli njega za Dinamo. Samo gleda proviziju od dovučenih igrača.
da, a kada lik izgubi ključeva od auta, a beba zaključana u tom istom autu usred 8 mjeseca na parkiralištu? kako to nazvati?
To se zove debilizam i takvima centar za socijalnu skrb treba isti tren uzet to dijete. Pa nije to torbica sa cd-ovima da je zaboraviš!!
to neću nikada zaboraviti. parkiralište kauflanda u puli - glupi šveđani. na kraju sam ja razbio staklo (klap, klap) i izvadio bebača van 
robi je policajac!
e moj mato, baš si neki bosanac!
jbt, jači si od gugla 
Gugl mu nije ni do pete 
Pa sve sam našao guglom, bitne su čarobne riječi. 
robi je policajac!
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nedo bog njega u ivanovac pa da patrolira....jbt bježa bi ko od crnog vraga....neki murijak me sličan njemu zaustavio pa skoro sam nahebo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zakljucana-u-uzarenom-automobilu-turista-beba-provela-20-minuta-na-parkiralistu-u-puli-/442805.aspx
Kao i inače, Index ga sere naveliko i naširoko :D
Ma na svaskoj presici ista priča: spominjanje matere novinarima, ista spika o rušenju Dinama i Hrvatske. Malo kenja previše.
Boli njega za Dinamo. Samo gleda proviziju od dovučenih igrača.
A znam, istina. Briga mene za Dinamo bitno da me nasmijava.
Ma da ja dođem kod tog mamlaza i kad mu počnem brojat o svemu i svačemu za komp on će sam otić do popovače (inače sam ko anoying orange u vezi PC-ja)