- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili kako su forumašu strit-u zaboravili sa coolera skinut zaštitnu prozirnu foliju u ADM-u:)
he he he - a on otvara temu, novi pc, novi cooler a grije se? - he he - ma događa se
hahahahahaha kaj ima i takvih 
ma ima i puno gorih 
e dobar ti je avatar
Da, a nisam skinuo lim pa kao da je niti nema:)
Još ja gledam neki dan zašto je iza rupa a ubacio sam modem da je prekrije. Koji sam tukac:)
ih, događa se - moglo je biti i nešto gore - npr proc bez paste i tako to 
Moze proc i bez paste bez greske samo koji i na kakvom hladnjaku, moj prijasnji Athlon 64 LE-1620 na defoltu ne treba nit pastu uopce. Isprobano temperature su bile samo trun vise, a slicno je i sa X2 240e ili Sempron 140 kak sam cul po internetu i to sa obicnim hladnjakom.
he he he - a on otvara temu, novi pc, novi cooler a grije se? - he he - ma događa se
Uf čega sam se ja sve nagledao...
Dođe tip sa kompom starim tjedan dana i da mu se gasi nakon pola minute.
Otvorim, cooler 2 mm iznad proca (znači niti ga ne dodiruje), vent nije prikopčan na matičnu...
Još jedan biser: izgubio tip ključić za bravicu za bočnu stranicu kompa i on fino fleksericom izrezao bok:)
Trbuh me tjedan dana bolio od smijeha.
Otvorim, cooler 2 mm iznad proca (znači niti ga ne dodiruje), vent nije prikopčan na matičnu...
Još jedan biser: izgubio tip ključić za bravicu za bočnu stranicu kompa i on fino fleksericom izrezao bok:)
biser hahahahahahaha 
da, a kada lik izgubi ključeva od auta, a beba zaključana u tom istom autu usred 8 mjeseca na parkiralištu? kako to nazvati?
A tek ja....prošli mjesec čistio komp od prašine i sad sve fino rastavim, izvadim, počistim, sastavim i donesem kućište u sobu gdje inače stoji, Spojim sve kablove i upalim komp...kad ono neće, ja provjerim da nije kabel ištekan iz zida, unutra je....provjerim da nije nestalo struje...upalim svjetlo, radi...odem po prob-lampu i provjerim utičnicu, ima struje...zamjenim kabel od napajanja i opet pokušam, ne pali se...kad ono tipka na napajanju je bila na OFF-u pa reko
baš sam komp geek
da, a kada lik izgubi ključeva od auta, a beba zaključana u tom istom autu usred 8 mjeseca na parkiralištu? kako to nazvati?
To se zove debilizam i takvima centar za socijalnu skrb treba isti tren uzet to dijete. Pa nije to torbica sa cd-ovima da je zaboraviš!!
To se zove debilizam i takvima centar za socijalnu skrb treba isti tren uzet to dijete. Pa nije to torbica sa cd-ovima da je zaboraviš!!
to neću nikada zaboraviti. parkiralište kauflanda u puli - glupi šveđani. na kraju sam ja razbio staklo (klap, klap) i izvadio bebača van 
Kak pa ima ime za takve mulac na kubik, no kad takvi slicni vode i ovu drzavu onda ga fuckaj.
Jel kod vas u gradu hladno?
Bome, ja zatvorio prozor i obukao duge rukave...
to neću nikada zaboraviti. parkiralište kauflanda u puli - glupi šveđani. na kraju sam ja razbio staklo (klap, klap) i izvadio bebača van 
Ja bi prvo razbio njega, pa staklo 
Trebao si i vlasnika sačekat i njemu napravit facelifting.
Nedugo je tip negdje kod nas u hr umro u autu jer glupi bolničari nisu htjeli razbit staklo i pomoć mu! Strašno!
Kakva te zima sad spopala, pa ljeto je budi musko a ne zimogrozni duško fuckaj ga sad.
Nema zafrkancije s majkom prirodom.
Trebao si i vlasnika sačekat i njemu napravit facelifting.
Nedugo je tip negdje kod nas u hr umro u autu jer glupi bolničari nisu htjeli razbit staklo i pomoć mu! Strašno!
stvar je u tome da su likovi (muž i žena) stojali pokraj auta i vrištali - na švedskom naravno. sreća pa je to bio onaj monovolumen chrysel voyager koji ima velika stražnja leptir stakla pa sam uspio jedno iščupati i otvoriti vrata. bebač je bio crven ko paradajz.
u roku od 6 sekundi tamo su se pojavili novinari, naravno. stavili me u 24 sata u rubriku "heroj dana" 
Nema zafrkancije s majkom prirodom.
Što se mene tiče ovo osvježenje mi sasvim odgovara. Još da sutra preživim posjet doktorici i na konju sam.
u roku od 6 sekundi tamo su se pojavili novinari, naravno. stavili me u 24 sata u rubriku "heroj dana" 
Jel imaš kakav link na tu vijest slučajno?:)
zahladilo je poprilično.
Elite Spammer
imao sam, ali to je bilo prošle godine u 8 mjesecu, možda bih mogao proguglati arhivu 24 sata..
imao sam, ali to je bilo prošle godine u 8 mjesecu, možda bih mogao proguglati arhivu 24 sata..
Ja sam upravo bezuspješno guglao za herojem dana robertom :D
Čini mi se da više nemaju tu rubriku (barem ne online).
Elite Spammer
Ja sam upravo bezuspješno guglao za herojem dana robertom :D
naslov je bio nešto kao "hrabri mladić spasio bebu iz auta" ili tako nešto, evo tražim, ali tražilica na 24 sata im nije jača strana.
i meni baš paše ovo zahlađenje, kakvi dugi rukavi, ja lijepo u kratkoj majici.
U Brodu je baš dobro zaladilo.....jel komšija mogli bi mi počet ložit 
jesam li ja jedini koji misli da je dizajn 24 sata teži fail?