MSGW Infinity Gamer n1 &MSG Infinity Gamer n1

poruka: 4
|
čitano: 1.890
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MSGW Infinity Gamer n1 & MSG Infinity Gamer n1
pitanje

PC MSGW Infinity Gamer n1:

OSWindows Vista™ Home PremiumCPU brandIntelCPU tipIntel® Core™2 DuoCPU modelE8400CPU brzina [GHz]3,00L2 cache6 MBChipset NB / SBIntel P45/ICH10RSocket775Količina memorije2x 2 GBTip memorijeDDR2Takt memorije [MHz]800Broj memorijskih utora4Maksimalna količina memorije [GB]16Grafička karticanVIDIA GeForceModel grafičke kartice9800GT 512MBTip čvrstog diskaSATAVeličina diska [GB]640Broj okretaja diska7.200 o/minOptički uređajDVD±RWZvučna kartica8-kanalni zvukMrežna kartica - model-Mrežna kartica - brzina [Mbit]10/100/1000WLAN mreža-Kućište - model-Kućište - veličinaMidi TowerNapajanje [W]450Ladica za uređaje 5,25" vanjska4Ladica za uređaje 3,5" vanjska1Ladica za uređaje 3,5" interna5Stražnji panel1x RJ45;2x DVI;6x USB;Audio In/Out;Firewire;PS/2 Keyboard;PS/2 Mouse;S/PDIFPrednji panel2x USB;Audio In/outInterni konektori1 x FDD;1 x IDE;8x SATAUtori za proširenje1x PCIe x 16;2x PCIe x 1;3x PCIMiš-Tipkovnica-Zvučnici-Ostale značajkePoklon igra FAR CRY 2, Poklon daljinski za računalo, Poklon USB Flash drive 4GB

MSG Infinity Gamer n1:

Tip procesoraIntel® Core™2 Duo E8400 3,0GHzChipsetIntel® P45/ICH10RMemorija2x2 GB DDR2 800 MHzGrafička karticanVIDIA® GeForce® 9800GT 512 MBČvrsti disk SATA 640 GBZvuk 8-kanalniLAN 10/100/1000 MbitNapajanje 450 WOptički uređaj DVD±RW Dual LayerOperativni sustav FreeDOSJamstvo 12 mjeseciPoklon

Igra FAR CRY 2

koji je bolji????????

16 godina
neaktivan
MSGW Infinity Gamer n1 &MSG Infinity Gamer n1

nevalja ni jedan

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
17 godina
RE: MSGW Infinity Gamer n1 &MSG Infinity Gamer n1
prihvaćeno rješenje

Nikad, ama baš nikad ne kupuj gotove konfiguracije! Dobiš loša napajanja, loša kućišta! Rađe sam odaberi komponente pa nek ti onda to slože kaj izabereš.

http://www.nfl.com/
17 godina
RE: MSGW Infinity Gamer n1 &MSG Infinity Gamer n1
keki77 kaže...

Nikad, ama baš nikad ne kupuj gotove konfiguracije! Dobiš loša napajanja, loša kućišta! Rađe sam odaberi komponente pa nek ti onda to slože kaj izabereš.

Potpuno se slažem!
kad ti to oni sve skupa sklepaju onda sve radi savšeno i jeftino je i svi sretni zadovoljni.Al u 95 posto slučajeva ubace par šrotnih komponenti kojima  je kvaliteta svedena na nulu odnosno nema je što znači da će krepati u vrlo kratkom roku.E i kućista su tak nekvalitenta da je to užas,sav sam se bio zrezao po rukama a i neki kablovi su se oštetili na oštrim rubovima dok sam frendu stavljao drugi hard disk jer je prvi začudo krepao 2 dana nakon isteka garancije.
Only God will judge me
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice