Evo u ovoj temi pisite koliko znate o prorocanstvima koje nas tek cekaju te onima koje su neki predvidjeli te se ostvarili.
Evo sta sam nasao.,pa prokomentirajte. Ja mislim da je ovo tocno,makar nece biti ' kraj svijeta ' nego ulazimo u novu galaksiju. Di nece biti niti novca niti vremena. Di cemo se svi osvijestit i opametit.,uci u bolji zivot te vise paziti na stvari koje imamo. Kao covjecanstvo.Ali do tad.,do 2012 godine,kako su Maye i mnogi drugi predvidjeli.,zemlja ce se naci u ogromnoj krizi. Nasilje na ulicama ce se povecat,kriza i recesija u svim zemljama,glad i siromastvo ce se uduplat i jos mnogo toga.
najvise od ovoga me zabrinjava da nece biti ni vremena ni novca. =))
Ono govori o promjenama prema Petom Ajawu ( Petom Suncu) 21. 12. 2012. Tim datumom pocinje period od 5 200 godina. Maye taj ciklus zovu - ciklusom mudrosti, harmonije, mira, ljubavi, svijesti i povratku u prirodni red. I kao takav, ne predstavlja kraj svijeta, kao sto neka druga prorocanstva sugeriraju.
Prvi ciklus (Ajaw/Sunce) bila je Feminina energija i njen je element bio Vatra. Drugi ciklus je bila Maskulina energija i njegov je element bio Zemlja.Treci ciklus je bila Feminina energija i njen je element bio Zrak. Cetvrti ciklus je Maskulina energija i njegov je element Voda.
Peti ciklus ce biti sjedinjenje feminine i maskuline energije. Bit ce to razdoblje gdje nece biti sukobljavanja izmedu polarnosti. Taj ce ciklus donijeti balans i nece biti hijerarhije jednog naprema drugom. Obadvije energije ce nadopunjavati jedna drugu....kingdom of love and the return of consciousness.
Element petog ciklusa je Zrak. Peti Ajaw/Sunce imati ce snagu transmutacije, koja ce se odigrati.
Dakle, na taj datum - kako Maye predvidaju, nase Sunce ce biti u konjunkciji sa centrom nase Galaksije, po teoriji da je nasa evolucija rukovodena 'precesijom ekvinocija' -koji govori o 24 000 godina ciklusu rotacije kroz Galaksiju.
12 000 godina - predstavlja galakticku noc i 12 000 - galakticki dan. Po tome, mi smo sada na izlasku iz galakticke noci - nas je sadasnji trenutak - - praskozorje...a to koincidira sa (geoloskim - ice age) pole shift - koji se odvija svakih 12 000 godina.
Dakle, ceka nas pomak iz 'binarne' kozmologije u kojoj su stvari bile istinite ili lazne - u 'holisticku' kozmologiju - u kojoj su stvari i istinite i lazne u istom treutku - ovisno o necijoj perspektivi.
* precesija ekvinocija je nesto kao univerzalni sat...koji obiljezava astronomnske dogadaje, bez obzira , koji se kalendar upotrebljava... to je ciklus na kojem su temeljena zodijakalna vremena
(vrijeme Ribe, Akvarijusa...Spinx u Egiptu indicira prelazak iz Vage u Lava...)"
netko je jos opisivao odnose medju denzitetima.. npr. 1. denzitet: vatra, voda, zemlja, zrak. 2. denzitet su niza bica i ona koriste sve iz prvog denziteta - riba zivi u vodi npr.
3. denzitet smo mi, i mi takodjer koristimo "nize" denzitete - jedemo ribu, pecemo ju, pijemo vodu i kupamo se u njoj, gadjamo se kamenjem itd. (bilo je opisano po cemu se razlikujemo od 2. denziteta al sam zavoravio.. bedak..). e sad, odredjeni(nesebicni, neiskvareni, hrabri itd. ce prec u 4. denzitet.) denzitet u kojem cemo manje ovisit o materijalnim stvarima, navedeno je da cemo moc mijenjat svoj izgled, boje i mirise ce bit potpuno novi dozivljaj itd. no to oni koji su sudjelovali u diskusiji vec znaju, a ovo je tema za njih. jer je cini se i nostradamus predvidio to "ludilo" koje bi trebalo nastat usljed zamjene magn. polova zemlje.