Maye-predvidanja

poruka: 14
|
čitano: 7.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

Evo u ovoj temi pisite koliko znate o prorocanstvima koje nas tek cekaju te onima koje su neki predvidjeli te se ostvarili.

Evo sta sam nasao.,pa prokomentirajte. Ja mislim da je ovo tocno,makar nece biti ' kraj svijeta ' nego ulazimo u novu galaksiju. Di nece biti niti novca niti vremena. Di cemo se svi osvijestit i opametit.,uci u bolji zivot te vise paziti na stvari koje imamo. Kao covjecanstvo.Ali do tad.,do 2012 godine,kako su Maye i mnogi drugi predvidjeli.,zemlja ce se naci u ogromnoj krizi. Nasilje na ulicama ce se povecat,kriza i recesija u svim zemljama,glad i siromastvo ce se uduplat i jos mnogo toga.

najvise od ovoga me zabrinjava da nece biti ni vremena ni novca. =))

Ono govori o promjenama prema Petom Ajawu ( Petom Suncu) 21. 12. 2012. Tim datumom pocinje period od 5 200 godina. Maye taj ciklus zovu - ciklusom mudrosti, harmonije, mira, ljubavi, svijesti i povratku u prirodni red. I kao takav, ne predstavlja kraj svijeta, kao sto neka druga prorocanstva sugeriraju.

Prvi ciklus (Ajaw/Sunce) bila je Feminina energija i njen je element bio Vatra. Drugi ciklus je bila Maskulina energija i njegov je element bio Zemlja.Treci ciklus je bila Feminina energija i njen je element bio Zrak. Cetvrti ciklus je Maskulina energija i njegov je element Voda.
Peti ciklus ce biti sjedinjenje feminine i maskuline energije. Bit ce to razdoblje gdje nece biti sukobljavanja izmedu polarnosti. Taj ce ciklus donijeti balans i nece biti hijerarhije jednog naprema drugom. Obadvije energije ce nadopunjavati jedna drugu....kingdom of love and the return of consciousness.
Element petog ciklusa je Zrak. Peti Ajaw/Sunce imati ce snagu transmutacije, koja ce se odigrati.

Dakle, na taj datum - kako Maye predvidaju, nase Sunce ce biti u konjunkciji sa centrom nase Galaksije, po teoriji da je nasa evolucija rukovodena 'precesijom ekvinocija' -koji govori o 24 000 godina ciklusu rotacije kroz Galaksiju.
12 000 godina - predstavlja galakticku noc i 12 000 - galakticki dan. Po tome, mi smo sada na izlasku iz galakticke noci - nas je sadasnji trenutak - - praskozorje...a to koincidira sa (geoloskim - ice age) pole shift - koji se odvija svakih 12 000 godina.

Dakle, ceka nas pomak iz 'binarne' kozmologije u kojoj su stvari bile istinite ili lazne - u 'holisticku' kozmologiju - u kojoj su stvari i istinite i lazne u istom treutku - ovisno o necijoj perspektivi.

* precesija ekvinocija je nesto kao univerzalni sat...koji obiljezava astronomnske dogadaje, bez obzira , koji se kalendar upotrebljava... to je ciklus na kojem su temeljena zodijakalna vremena
(vrijeme Ribe, Akvarijusa...Spinx u Egiptu indicira prelazak iz Vage u Lava...)"

netko je jos opisivao odnose medju denzitetima.. npr. 1. denzitet: vatra, voda, zemlja, zrak. 2. denzitet su niza bica i ona koriste sve iz prvog denziteta - riba zivi u vodi npr.
3. denzitet smo mi, i mi takodjer koristimo "nize" denzitete - jedemo ribu, pecemo ju, pijemo vodu i kupamo se u njoj, gadjamo se kamenjem itd. (bilo je opisano po cemu se razlikujemo od 2. denziteta al sam zavoravio.. bedak..). e sad, odredjeni(nesebicni, neiskvareni, hrabri itd. ce prec u 4. denzitet.) denzitet u kojem cemo manje ovisit o materijalnim stvarima, navedeno je da cemo moc mijenjat svoj izgled, boje i mirise ce bit potpuno novi dozivljaj itd. no to oni koji su sudjelovali u diskusiji vec znaju, a ovo je tema za njih. jer je cini se i nostradamus predvidio to "ludilo" koje bi trebalo nastat usljed zamjene magn. polova zemlje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 8:30 (divines).
16 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

vjeruj u boga,idi u crkvu i niš se neboj!Smijeh

uglavno dosta korisnih informacija si napiso,svaka čast,i ja sam čuo za tu teoriju i stvarno ima gro činjenica ali ja se nadam da je to sve slučajna podudarnost,a što se tiče nostradamusa lik je tenkre frajer je proreko tolko toga i 70 posto mu je krivo!

tak mogu i ja sad počet pričat da će auti letit pa će za 1000 godina govorit vidi vidi debs je imo pravo!

"you hit me we hit you"-mafia
17 godina
neaktivan
RE: Maye-predvidanja
divines kaže...

12 000 godina - predstavlja galakticku noc i 12 000 - galakticki dan. Po tome, mi smo sada na izlasku iz galakticke noci - nas je sadasnji trenutak - - praskozorje...a to koincidira sa (geoloskim - ice age) pole shift - koji se odvija svakih 12 000 godina.

Takve stvari se dogadaju postepeno a ne u par dana! Tisucama godina...
Zar mislis da ce se zemlja okrenuti u polovima 21.12. samo tako?
17 godina
neaktivan

mi smo sada na izlasku iz galakticke noci - nas je sadasnji trenutak

Luka kaže...
divines kaže...

mi smo sada na izlasku iz galakticke noci - nas je sadasnji trenutak.znaci to se nece desiti u jednom trenutku nego se to vec danas desava. naime tog datuma u 2012. dan i noc ce se okrenut.,tada sve to pocinje
17 godina
Maye-predvidanja

Neko je opet žvakao marihuanuuu...

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Neko je opet žvakao marihuanuuu...

I to kvalitetnu...
Nasilje na ulicama i recesija i sve to neće samo tako nestati, kad bi svi vjerovali u 2012. nitko ništa ne bi radio i tek onda bi bio smak svijeta.
Nothing else matters.
16 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

Ja ti u te majice ne vjerujem prijatelju.

U Evandjelje vjerujem,a u njemu pise:

A onaj dan i onaj čas ne zna nitko, ni anđeli na nebu ni Sin, nego samo Otac.

Ne moze to bez kabla
17 godina
protjeran
Maye-predvidanja

Dobra je ta bunika...

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
Maye-predvidanja

Ja neshvaćam kakve veze imam novac sa vremenom? Vrijeme je fizikalno definirano i nazalos mnogo ljudi neshvaća pravo fizikalno znaćenje vremena. Novac je rezultat društva i po meni nema nikakve veze sa vremenom.

Što se magnetskih polova tiće da bi Zemlja zamjenila svoje magnetske polove mora promjeniti smjer vrtnje (Elektrotehnika- Pravilo desne ruke) a da bi Zemlja promjenila smjer vrtnje i samo Sunce bi moralo mijenjati svoje fizikalne vrijednosti jer se zemlja vrti oko Sunca i oko svoje osi upravo zbog fizikalnih svojstava Sunca.

17 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

To ljudi pišu gluposti, u nešto čemu se već nadaju ili vjeruju u to - tješe se svojim nebulozama koje nemaju veze sa stvarnošću i komentiraju nešto kako to već njima odgovara, ovu temu zaobilazim u širokom luku.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro
17 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

Nemoj mi samo o denzitetima!

Evo ti preporuka...pročitaj si od Richarda Bacha: Iluzije (Illusions)

Mani se denziteta, proročanstava i religija. Vjera u sebe je ključ za sva vrata.

Ako si intrigiran sličnim teorijama pogledaj si Esoteric agenda i Kymatica

17 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

E da su maye znale sta ce bit, sad bi jos bile na zemlji, a nebi ih spanjolski konkvistadori poklali!!

BTW slicna tema vec postoji!

15 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

Mislim da u svemu tome ima nekog smisla,jer prije nas su postojale i druge civilizacije koje su bile jako napredne a nestale su.Čini mi se da smo i mi došli do svog vrhunca.

17 godina
neaktivan
Maye-predvidanja

Ma nisu imali mjesta kad su pisali kalendar.

.Poljubac

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice