ima neko već da zna da ove godine ide u španjolsku? ja idem od 22.8. - 1.9. :)
Vjerovatno idem ja, ali ništa nije sigurno, postoji šansa da odemo u Prag, meni se prije nego što sam čuo neke dojmove više sviđao od Španjolske, sad mi je manje više svejedno.
mi smo trebali u amsterdam, al je to otpalo, a ja sam osobno od početka za španjolsku, u pragu smo bili u 2. razredu..
Da ali to možeš i u Hrvatskoj, kad već plaćaš zar nije bolje da i vidiš nešto?
Ima li itko da je bio u spanjolskoj krajem 8. mjeseca 2012? :]

Mi idemo također ove godine na maturalac u lloret de mar (25.2.-1.9). Nosim oko 300 eura, nadam se da će biti dosta.Iz vaših postova vidim da vam je bilo genijalno te mislim da bi nama tako trebalo bit.Imam genijalan razred (tehničari) , žao mi je što nejdu svi. Jednom dečku smo omogućili preko grada put ali kaj se može u velikoj smo recesiji.
Idemo sa Collegiumom,cijena je 3550 kn sa svim ulaznicama.
ma da idete na maturalac u babinu gredu biz ce vam super sa ekipom :)
Mi idemo također ove godine na maturalac u lloret de mar (25.2.-1.9). Nosim oko 300 eura, nadam se da će biti dosta.
Mi idemo u maju, ima još ko da ove godine ide u maju? :-D Trebalo bi biti dosta.
ma da idete na maturalac u babinu gredu biz ce vam super sa ekipom :)
I to što kažeš, zapit se mogu svugdje. :D Ali kad se otrijezniš i skontaš da si u babinoj gredi... :D
Mi idemo također ove godine na maturalac u lloret de mar (25.2.-1.9). Nosim oko 300 eura, nadam se da će biti dosta.Iz vaših postova vidim da vam je bilo genijalno te mislim da bi nama tako trebalo bit.Imam genijalan razred (tehničari) , žao mi je što nejdu svi. Jednom dečku smo omogućili preko grada put ali kaj se može u velikoj smo recesiji.
Idemo sa Collegiumom,cijena je 3550 kn sa svim ulaznicama.
Bojim se da ce ti biti malo 300€ ja sam nosio toliko a isao u Prag (bilo mi je dosta)a Spanija je dosta skuplja.
Dok nesto kupis,malo cuge,jedes nesto ode to polako.uglavnom sretno!
btw: prijatelji su mi isli u loret de mar i nosili su oko 800€ i kaze bilo im malo haha,preskupo.
mi smo iz BiH jos gore haha :) al stas kad imaju .
a dobro jbg neko ima love, al bas me zanima na sto bacit 800 eura(6000 kn), s tim ja cijelu godinu izlazim.
a dobro jbg neko ima love, al bas me zanima na sto bacit 800 eura(6000 kn), s tim ja cijelu godinu izlazim.
u hrvatskoj...
a mislis da tu nije skupo? pa po klubovima u zgu je casa necega 30 kn. ali treba znat izlazit.
A gledaj, može se lako potrošili, ali i sačuvati. Piće u Lloretu će te najmanje i doći na kraju. Ja sam isto ponio otprilike toliko ali sam veliki dio vratio, više sam nosio ono nek se ima, zlu ne trebalo. Ne znam kako bih to uspio potrošiti.
ako ne mislis kupovati neku robu, suvenire onda ti je dovoljno cca 150-200€...
a mislis da tu nije skupo? pa po klubovima u zgu je casa necega 30 kn. ali treba znat izlazit.
Dobro 800€ je malo previše ali sve to ovisi od osobe ak je netko naucio raskošno živjet onda će se i tam razbacivat s novcem
ma naravno sve to stoji, pa i ja vidim u subotu budale koji bace 1000-1500 kn, caste sve zive.
ja nebrinem za alkohol, mi ćemo ponijeti 20 litaree ove naše tu rakije( gromovača), ta ubija i budemo se narokali na plaži il bilo gdje i onda u disko,tam ćemo malo popititi da nas drž.
prvi put cujem da ekipa pije rakiju, meni osobno a i mojim frendovima je odvratna, ja nemogu gut tog popit. ovi moji stalno po vinu rokaju uvijek, no ja vise preferiram jeger ili viski.
Joooj, ne mogu dočekati maturalno, idemo 25.8., 8 dana smo tamo, 8 dana pijančevanja, marice i partijane
Mi ! :)
Mi 3 dana krakow di je btw 1 oko 5-6 eura :D i onda u prag 5 dana:) Jedva čekam:)
Mi 3 dana krakow di je btw 1 oko 5-6 eura :D i onda u prag 5 dana:) Jedva čekam:)
Prag ti je zakon pogotovo Karlovi Lazne diskoteka jos jeftino staro pramen,milina :)
Idemo i mi u devetom mjesecu, iz BiH sam tako da je cijena 500 KM, devet dana Španija :D