Mala anketica - stranica o TV programu

poruka: 23
|
čitano: 1.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Ovak, da li bi voljeli koristiti web servis na kojem bi mogli gledati dnevni raspored za naše tv kuće i odabrati koje želite pogledati pa da vam obavijest stiže npr prek maila 10 min prije emisije etc. Onak, imati pregled emisija/serija...

Napišite DA ili NE i molim vas obrazložite zašto ste to odgovorili.

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Sry,al NE

Mislim da je beskorisno

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

NE.Na tv-u pratim jedino F1 redovno a to znam bez icije pomoci.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
RE: Mala anketica....
cozmika kaže...

Ovak, da li bi voljeli koristiti web servis na kojem bi mogli gledati dnevni raspored za naše tv kuće i odabrati koje želite pogledati pa da vam obavijest stiže npr prek maila 10 min prije emisije etc. Onak, imati pregled emisija/serija...

Napišite DA ili NE i molim vas obrazložite zašto ste to odgovorili.

Mislis ja odaberem recimo da zelim pogledati malcolma a zaboravim na to i mail me kao podsjeti na tu seriju? moze malo detaljniji opis toga nebi htio dati neki odgovor ako neznam tocno o cemu se radi.
MSI Platinum P7N | Intel C2D E6750 | 2gb Kingston HyperX | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan

aj da stize SMS porukom ili nesta ovo prek maila je bezveze

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Po meni bi to bilo jako korisno jer bi tako odmah ljepop pregledno mogo pogledat na određenoj stranici šta ima na tv-u i na e-mail neki sažetak toga.

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

E to Mislave!To bi vec imalo smisla.Moja stara bi se odusevila jer bi u minutu znala kad pocinju njene te quiero mucho sapuniceBelji se
Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

da, i ja mislim da bi sms-om bilo bolje, ovak se ti trebaš 10 minuta prije serije sjetiti pogledati mail sandućić da nađeš unutra mail koji te podsjeti da za par minuta počinje serija...

Dalo bi se izvesti preko sms-a, ali ne znam koliko se t-comu plaća paket bulk sms-ova.... 
Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
Mala anketica....

mislim da bi to bilo fora, ali samo preko sms-a, jer na mail nema smisla.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

ne

to bi čudo dosađivalo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Ne! Ta stranica već postoji.
zove se program tv
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Bilo bi dobro kad bi uz tu stranicu isao i yahoo widget!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Naravno da NE!

To bi bilo mucenje...

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Ideja je dobra, ali postoji samo jedan MALI problem, a to je da je netko drugi već imao takvu ideju i što je još bitnije izveo je jako dobro.

http://tv.mediaking.hr/

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2008 20:06 (istvud05).
17 godina
Mala anketica....

ideja ima smisla ali ipak malo beskorisno

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

To mi se nekako čini beskorisnim budući da se pošta ne gleda tako često, a i ne treba nam nikakav novi servis kad svaka TV kuća ima svoje web stranice koje se redovito osvježavaju.

17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Postaviš si rađe budilicu na mobitelu, besplatno je.

Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

Ideja je odlična za TV manijake koji po čitave dane vise na relaciji laptop-TV ili sjede s laptopom pred TVom Namigiva

Takva stranica sa detaljnim rasporedima već postoji, no slanje maila za interesantne emisije je novost.

Osobno ne stignem toliko vremena provest pred TVom pa mi to i nije previše intrigantna ideja (WH online mi sad guta slobodno vrijeme za TV, a prije njega AoC, pa WoW itd.)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Mala anketica....

pa ideja je ok...samo tko bi napravio tako nešto

17 godina
neaktivan
unknown kaže...
zove se program tv

Nope. Fulao si. Ta stranica samo program ima, ne možeš označiti ono kaj gledaš ni ništa.
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan
Mr. Smoke kaže...

pa ideja je ok...samo tko bi napravio tako nešto

Za to bi se ja pobrinula, zanima me što ljudi misle
17 godina
neaktivan
cozmika kaže...
unknown kaže...
zove se program tv

Nope. Fulao si. Ta stranica samo program ima, ne možeš označiti ono kaj gledaš ni ništa.
17 godina
neaktivan
Mala anketica....
mislav_01 kaže...

Preko SMS-a bi bilo dobro, ljudi ionako stalno imaju mob uz sebe za razliku od e-maila.
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice