Kornatska Apokalipsa 30.8 2007

poruka: 6
|
čitano: 4.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Prošle su četri godine od ovog događaja na Kornatima, svi su več odavno upoznati sa tom velikom tragedijom, vjerojatno največom od osnutka Hrvatske ak ne računamo sam Domovinskog rat.

Kolko vidim posebne teme vezane uz ovo na forumu nema,  pa bi bio red da se prisjetimo tih nesretnih Vatrogasaca, koji su poginuli u još do danas do kraja nerazjašnjenim bolje je reč čudnim okolnostima, s obzirom na sve propuste i lošu te šeprtljastu istragu. Kad smo kod loše istrage te zanemarivanja činjenica i tak to, znamo kak ide situacija kod nas. Ništa čudno pa su svu krivnju za ovu veliku tragediju natovarili na leđa samo dvoje ljudi, klasičan slučaj žrtvenih jaraca pa to se vidi iz Aviona.

Uglavnom kaj reči na kraju svega obitelji poginulih su itekako ogorčene, i nezadovoljne godinama s dobrim razlogom samim razvojem događaja i postupanjem države nakon te tragedije. Niko od njih pa i večina ljudi ne vjeruje, u službene razloge pogibije njihovih najmilijih imaju i zakaj bit nezadovoljni to sigurno.

Može se izdvojit jedna sitnica onak usput, šta su Specijalci i Vojska radili nakon požara u tolikom broju na Kornatima? Kaj su tražili 2 sata potpuno blokirajuči pristup svima? Nisu sigurno došli gljive brat bez greške, nekaj su tražili nema dileme, a kaj to zapravo ti bokca? Pa bilo je u Hrvatskoj i prije velikih požara, pa nisu Specijalci ili Vojska u tolkom broju nigdje nakon toga išli blokirat pristup i češljat teren u potrazi za nečim.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2015 0:18 (rambox).
16 godina
protjeran

Ubila ih je NATO-ova kasetna bomba koja je bacena u more u blizini nakon neuspjelog pokusaja odvanja od aviona iznad Beograda (ili nekog drugog dijela Srbije).

To je bila kasetna bomba sa preko 200 malih bombi, od plastike, tako da nema dokaza (najvjerovatnije napalm zbog temperature).

Sam prezivjeli je rekao to.

CBU-87, vise podataka -KLIK. 

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 22:47 (Mentalist).
16 godina
neaktivan

ko i hrpa stavi u državi, pod tepih i čekaj novu aferu da se zaboravi stara

kod mene normalno radi.....
14 godina
neaktivan
Re: Kornatska Apokalipsa 30.8 2007

evo bas sad gledam na tv-u na prvom programu...ovo je uzas i velika katastrofa...osobno san bija dobar sa Markon Stancicen decko je bija bolji od kruva....

mora se saznat istina da se krivci strpaju u zatvor jer ovo je uzasno

18 godina

Eto treba opet malo oživit ovu temu to sigurno, prošlo je pet godina od te tragedije a sudsko-politična sapunica i dalje traje no još uvjek puno toga nije razjašnjeno.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
12 godina
neaktivan

2192 dana
bez istine..
30.08.2007. - 30.08.2013

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice