Pozdrav ekipa, trebam vašu pomoć.
Naime, u gradu iz kojeg sam ja, u Linksu radi jedna prelijepa cura koja mi je uhvatila oko otkako tamo radi. Od tog dana, nema sata ni minute da ne razmišljam o njoj. Vremenom sam potrošio tisuće i tisuće kuna nadajući se da će mi ona izdati robu, no skoro uvijek bude neki lik tamo, a ona radi nešto u pozadini. Mislim da je možda voditeljica poslovnice. Najbliže što sam došao je da mi je prodala produljenu garanciju na monitor, no ja sam se skoro smrzo kada mi je pričala o tome, jedva sam izvršio transakciju i uzeo monitor i otišao van. Nažalost kada sam vratio monitor nazad jer je slika bila katastrofa na njemu, preuzeo je opet jedan drugi kolega, a ona je bila slagala ostalu robu iza blagajne. Od onda se svako malo vrtim oko trgovine, pored je jedan kafić, no mislim da tamo sumnjaju u moje motive zašto sam toliko tamo. Čak sam i kod zubara počeo redovno ići, preko puta je, pa škicnem u Links da vidim je li ona tamo. Kada slučajno vidim da poslužuje drugog kupca kipim unutra i mislim si zašto to nisam ja. Mislim ovih dana otići i gledati laptope kao i kada bude ona prisutna možda početi pričati o cijenama grafičkih kartica ili nešto.
Pomagajte, što da radim?

"E mala, imaš rižu 5900X, RTX 3080Ti, malo majnam, malo streamam, video editing, programiranje, teretanica, ovo, ono... Plaćam kešom, uzmi si za kavu." 
BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....