Ivo Sanader zaključana tema

poruka: 95
|
čitano: 9.561
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Ivo Sanader
Core2Duo2 kaže...

nažalost, krivo si informiran.

HDZ je bez dijaspore osvojio 61 mandat za razliku od 56 SDP-ovih (dakle razlika je 5 u korist HDZ-a- i to samo u Hrvatskoj)    ;)

jedanaesta izborna jedinica, odnosno dijaspora donosi HDZ-u dodatnih 5 mandata, znači konačni rezultat je 66:56 za HDZ

evo ti link gdje imaš i nacrtano ;)    inf donosi vijesnik.hr

Ma to je sve namješteno, izbori, sve. Na vlasti treba biti čvrsta ruka koja zna upravljat državom i zna što je najbolje za svoj narod, ali danas je previše pokvarenih ljudi, a najviše ih je u politici.
zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

lol, ne znam dal mi je sve ovo smiješno il žalosno. EU će donijeti više lošega nego dobrog. Ovi pregovori, nisu pregovori nego naredbe EU. Isto tak smo se i Mađarima i Habsburgovcima uvlačili u guz*** I kud nas je to dovelo? S Habsburgovcima smo sklopili zajedništvo na Novu godinu. Naš narod je kroz cijelu povijest nezadovoljan jer su stalno takve šup*** na vlasti. Naš narod su stalno maltertirali i ne očekujem neke veće promjene. Svi su političari loši, al Sanader je najgori kojeg su mogli izabrati. Politika je ku***, plaćaš joj, a ona te j***

Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Samo me zanima sto biste govorili o Milanoviću ovdje, da je na vlasti..

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan
Ivo Sanader

Kaže Šeks Sanaderu, znaš li ti da postoji stroj koji kada se u njega ubaci svinja napravi kobasicu.

Sanader: ja bi volio kad bi to moglo obrnuto. 

Šeks: može i obrnuto ali to je uspijelo samo tvom ocu, on je gurnuo kobasciu a ispala svinja.

sry za OT, al eto malo smijehaSmijeh

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
moderator
RE: Ivo Sanader

Nisam prije uočio ovu temu, pa sa zakašnjenjem - lock!

Molim moderatore da sve što je blisko politiziranju i političkom prepucavanju protjeraju s forum!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice