IPod program

poruka: 8
|
čitano: 1.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
IPod program

prijatelj mi je posudio njegov ipod i trebao bih neki program za prebaciti njegove pjesme na moj pc....mozete li mi preporuciti neki... hvala

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
RE: IPod program

Program ? Neznam zasto ? Ja imam ipod i nisam nikakve drivere installal pa mogu prebacivat, ja mislim da bi ga trebao tvoj pc prepoznat ko USB ? Grijesim li ?

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Program ? Neznam zasto ? Ja imam ipod i nisam nikakve drivere installal pa mogu prebacivat, ja mislim da bi ga trebao tvoj pc prepoznat ko USB ? Grijesim li ?

Mislim da griješiš, trebas imat iTunse da bi mogao prebacivat. Ako se ja ne varam..
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina
IPod program

želio bih prebaciti muziku s njegovoga ipoda na moj komp a kako i ja imam ipod ako njegov učita itunes onda mi se sve poremeti...

17 godina
IPod program

znam da postoji takav program jer sam ga imao samo neznak vise kako se zove :|

16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

želio bih prebaciti muziku s njegovoga ipoda na moj komp a kako i ja imam ipod ako njegov učita itunes onda mi se sve poremeti...

napisi  ipod transfer u google i prvi link ti je to kaj trebas.
OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2009 15:27 (tony THE Noob).
17 godina
tony THE Noob kaže...
leo_819 kaže...

napisi  ipod transfer u google i prvi link ti je to kaj trebas.
 riješio sam....hvala
17 godina
neaktivan

Za buduce generacije koje nabasaju na temu: Preporucujem SharePod. Bolje od shiTunesa, nema apsolutno nikakvih restrikcija. I može se pokrenuti s iPoda.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice