edit: E sine ova ti je izjava vrlo loša. Kako nam vi možete knjigu otvarati ako vam se ne da ni 5 rečenica pročitati. I to vic! A ne neku knjigu iz doba realizma gdje detaljno opisuju miris ulice...
Pa sta cu citat hebeno glup vic !?!? Dovoljno mi je da vidim kako vic izgleda i procitam zadnju recenicu da shvatim da je dosadan i besmislen .. trosit dragocjene minute odmora nakon popodnevne smjene skole .. ako necu citat, necu citat .. sta te bk jesam smetlar, racunalac, il jedan od 7000 doktora znanosti u Tsukubi ?
Šta si se napi*dio tolko. I čekaj...ti pročitaš zadnju rečenicu vica ? Pa ma da da je glup ako glumiš da si japanac pa čitaš obrnuto. Koliko ja znam, Hrvatski standard je s lijeva na desnu od gore prema dolje. Ljudi ak se varam molim vas ispravite me, znam često griješiti. I da, ne govorimo mi o zvanjima, već o tome kolika bahatost vlada kod gimnazijalaca (primjer vidljiv upravo ovdje), i kako nije u redu što si malo previše umišljaju a nisu ni svjesni em što nakon gimnazije nisu ni za kukuruze čupat i em što status "pametniji idu u gimnaziju" je bio u doba moje babe. I gle, na kraju krajeva, recimo ja kao tehničar, mogu imati IQ majmuna, ali ipak imam radnog iskustva i mogu nać bilo koji posao koji je...heh, nekad bio u krugu 4000kn. Danas je sreća uopće ga nać, ali ipak.
Da ne bih sad ovdje stvarali nepotrebnu raspravu, ja samo činjenice ističem. Ovo nije subjektivni izraz niti debata. Vrijeme da se vratimo na humor!
Išao sanader preko mosta, i most se urušio!
Pitanje: Zašto se most urušio ?
Pametniji popušta
tvoje znanje i argumetacije su jako slabi. ono što je boldano treba analizirati.
moja replika ti je - da si bolje učio/imao bolje ocjene, i ti bio bio jedan od njih. a da su gimnazijalci tako nepotrebni u svijetu, ne bi ti bili šefovi i zadali ti posla. kad sa IQom majmuna očito to ne možeš sam. al bitno je da ćeš ti skupiti radnog iskustva. kako da ne.
on topic:
Ti nemaš blage veze o mojem godištu zar ne ?
ne