Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.063.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
Humor

Samo jedan pogleda na tekst!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 17:10 (XYomegaYX).
16 godina
neaktivan
Humor

Decko :

-"Sto ti imas u grudnjaku?"

Cura :

-"Nista."

Decko : 

-"Vidim."

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
14 godina
Humor

Imam feeling da ću dobiti TD za ovo.

Dođe Mujo u Indiju i počne je*at kravu.

-pitaju njega Indijci: što to radiš ?

-kaže Mujo: je*em vam Boga

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan
Humor

EPIC FAIL  

:)
15 godina
neaktivan
Humor

prvi komentar :)

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
17 godina
protjeran
Re: Humor
Plahi kaže...

Godlike!

omg

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Evo jedan C/P,meni je genijalan.

PERTH - An SAS trooper collecting toys for children was stabbed when he helped stop a suspected shoplifter in East Perth.

The 'Toys-R-Us' Store Manager told 'The West Australian' that a man was seen on surveillance cameras last Friday putting a laptop under his jacket at the store.

When confronted, the man became irate, knocked down an employee, pulled a knife and ran towards the door.

Outside were four SAS Troopers collecting toys for the "Toys For Tots" program.

Smith said the Troopers stopped the man, but he stabbed one of them in the back. The cut did not appear to be severe.

The suspect was transported by ambulance to the Royal Perth Hospital with two broken arms, a broken leg, possible broken ribs, multiple contusions and assorted lacerations including a broken nose and jaw... Injuries he apparently sustained when he tripped whilst trying to run after the stabbing.

One of the Troopers said, "He was a clumsy bastard."

tii se salis ? 

zbilja mislis da ce se nekom dat ovo citat sve + prevadat ? {#}

15 godina
Da, starno moraš biti genije da bi znao prevest ovo, i IQ bar 190 imat
No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
dncrmt kaže...

Evo jedan C/P,meni je genijalan.

PERTH - An SAS trooper collecting toys for children was stabbed when he helped stop a suspected shoplifter in East Perth.

The 'Toys-R-Us' Store Manager told 'The West Australian' that a man was seen on surveillance cameras last Friday putting a laptop under his jacket at the store.

When confronted, the man became irate, knocked down an employee, pulled a knife and ran towards the door.

Outside were four SAS Troopers collecting toys for the "Toys For Tots" program.

Smith said the Troopers stopped the man, but he stabbed one of them in the back. The cut did not appear to be severe.

The suspect was transported by ambulance to the Royal Perth Hospital with two broken arms, a broken leg, possible broken ribs, multiple contusions and assorted lacerations including a broken nose and jaw... Injuries he apparently sustained when he tripped whilst trying to run after the stabbing.

One of the Troopers said, "He was a clumsy bastard."

tii se salis ? 

zbilja mislis da ce se nekom dat ovo citat sve + prevadat ? {#}

Da, tko je vidio čitat. A jesi čuo za one idiote, kako ih zovu ono. Hmm. E, da! Književnici se zovu. Hah, neki od njih pišu i knjige, to ti je onak po 300 stranica i na raznim jezicima. Koji debili, a?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Humor

pa eto, ja sam gimnazijalac a zaista sam prelijen da bih ovo isao citat :D

usto cisto sumnjam da je i smijesno , pa nit nemam motiv da citam :)

17 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Hell, I'd still hit it.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Žali bože te tvoje gimnazije kad ti se neda/nisi u stanju pročitat 5 redova na engleskom.

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Žali bože te tvoje gimnazije kad ti se neda/nisi u stanju pročitat 5 redova na engleskom.

Evo procitao sam .. 

ha ha ha ha ha ha .. to ja zovem " smijesan " vic .. 

boze {#}

15 godina
fakEEE kaže...
gjurki kaže...

Evo procitao sam .. 

ha ha ha ha ha ha .. to ja zovem " smijesan " vic .. 

boze {#}

No more can they keep us in, listen damnit, we will win.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 21:46 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
Humor

fristajlo guy today ;D

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

I onda nama tehničarima se*u kako smo ispod ranga i kako su gimnazijalci istaknuti obrazovani kulturni ljudi a mi da ne znamo ni pisati pravilno. Očigledno neki još drže status quo. Moglo bi se reći da vlada ono "uber alles" a svi zaboravljaju na Carpe diem!

{#}

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
15 godina
neaktivan
Humor

Ee znam jedan dobar ! :)

Sto rade tehnicari ???

Sve sta im gimnazijalci kazu ! 

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:41 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Sto rade tehnicari ???

{#}{#}

Bit će tebi smiješno kad ti se komp pokvari ;)

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
fakEEE kaže...

Sto rade tehnicari ???

{#}{#}

Bit će tebi smiješno kad ti se komp pokvari ;)

Bravo care, ova ti ja dobra {#}

16 godina
fakEEE kaže...

Sto rade tehnicari ???

{#}{#}

žalost, jako žalosno.

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Sto rade tehnicari ???

{#}{#}

tehničari TD stavili ja gimnazijalac TU:D

Edit: da ne bude Off Topic

Bulje tehničari u knjigu, dođe gimnazijalac i otvori im je:D

Bulje gimnazijalci u televizor, dođe tehničar i upali ga:D

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:50 (gjurki).
17 godina
neaktivan
Humor

I onda dođe inžinjer...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
fakEEE kaže...

Sto rade tehnicari ???

{#}{#}

edit: E sine ova ti je izjava vrlo loša. Kako nam vi možete knjigu otvarati ako vam se ne da ni 5 rečenica pročitati. I to vic! A ne neku knjigu iz doba realizma gdje detaljno opisuju miris ulice...

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 22:54 (pbandov).
16 godina
neaktivan
Humor

Dok ninđa to sve sa strane promatra...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
protjeran
pbandov kaže...
gjurki kaže...
fakEEE kaže...

Sto rade tehnicari ???

{#}{#}

edit: E sine ova ti je izjava vrlo loša. Kako nam vi možete knjigu otvarati ako vam se ne da ni 5 rečenica pročitati. I to vic! A ne neku knjigu iz doba realizma gdje detaljno opisuju miris ulice...

kome se neda 5 rečenica pročitat??to je bio vic, sprdnja, zezancija...

15 godina
neaktivan
pbandov kaže...

Pa sta cu citat hebeno glup vic !?!? Dovoljno mi je da vidim kako vic izgleda i procitam zadnju recenicu da shvatim da je dosadan i besmislen .. trosit dragocjene minute odmora nakon popodnevne smjene skole .. ako necu citat, necu citat .. sta te bk jesam smetlar, racunalac, il jedan od 7000 doktora znanosti u Tsukubi ?

15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
pbandov kaže...

Pa sta cu citat hebeno glup vic !?!? Dovoljno mi je da vidim kako vic izgleda i procitam zadnju recenicu da shvatim da je dosadan i besmislen .. trosit dragocjene minute odmora nakon popodnevne smjene skole .. ako necu citat, necu citat .. sta te bk jesam smetlar, racunalac, il jedan od 7000 doktora znanosti u Tsukubi ?

Šta si se napi*dio tolko. I čekaj...ti pročitaš zadnju rečenicu vica ? Pa ma da da je glup ako glumiš da si japanac pa čitaš obrnuto. Koliko ja znam, Hrvatski standard je s lijeva na desnu od gore prema dolje. Ljudi ak se varam molim vas ispravite me, znam često griješiti. I da, ne govorimo mi o zvanjima, već o tome kolika bahatost vlada kod gimnazijalaca (primjer vidljiv upravo ovdje), i kako nije u redu što si malo previše umišljaju a nisu ni svjesni em što nakon gimnazije nisu ni za kukuruze čupat i em što status "pametniji idu u gimnaziju" je bio u doba moje babe. I gle, na kraju krajeva, recimo ja kao tehničar, mogu imati IQ majmuna, ali ipak imam radnog iskustva i mogu nać bilo koji posao koji je...heh, nekad bio u krugu 4000kn. Danas je sreća uopće ga nać, ali ipak.

Da ne bih sad ovdje stvarali nepotrebnu raspravu, ja samo činjenice ističem. Ovo nije subjektivni izraz niti debata. Vrijeme da se vratimo na humor!

Išao sanader preko mosta, i most se urušio!

Pitanje: Zašto se most urušio ?

Pametniji popušta{#}

15 godina
neaktivan
pbandov kaže...
fakEEE kaže...
pbandov kaže...

Šta si se napi*dio tolko. I čekaj...ti pročitaš zadnju rečenicu vica ? Pa ma da da je glup ako glumiš da si japanac pa čitaš obrnuto. Koliko ja znam, Hrvatski standard je s lijeva na desnu od gore prema dolje. Ljudi ak se varam molim vas ispravite me, znam često griješiti. I da, ne govorimo mi o zvanjima, već o tome kolika bahatost vlada kod gimnazijalaca (primjer vidljiv upravo ovdje), i kako nije u redu što si malo previše umišljaju a nisu ni svjesni em što nakon gimnazije nisu ni za kukuruze čupat i em što status "pametniji idu u gimnaziju" je bio u doba moje babe. I gle, na kraju krajeva, recimo ja kao tehničar, mogu imati IQ majmuna, ali ipak imam radnog iskustva i mogu nać bilo koji posao koji je...heh, nekad bio u krugu 4000kn. Danas je sreća uopće ga nać, ali ipak.

Da ne bih sad ovdje stvarali nepotrebnu raspravu, ja samo činjenice ističem. Ovo nije subjektivni izraz niti debata. Vrijeme da se vratimo na humor!

Pametniji popušta{#}

tvoje znanje i argumetacije su jako slabi.  ono što je boldano treba analizirati. 

moja replika ti je - da si bolje učio/imao bolje ocjene, i ti bio bio jedan od njih. a da su gimnazijalci tako nepotrebni u svijetu, ne bi ti bili šefovi i zadali ti posla. kad sa IQom majmuna očito to ne možeš sam. al bitno je da ćeš ti skupiti radnog iskustva. kako da ne. 

on topic:

link na veću sliku 

42
17 godina
Humor

Izgleda da sam opet zaluto' u temu...

Militant Black Guy

Budala bio, budala ostao...
15 godina
neaktivan
kakapo kaže...
pbandov kaže...
fakEEE kaže...
pbandov kaže...

Pametniji popušta{#}

tvoje znanje i argumetacije su jako slabi.  ono što je boldano treba analizirati. 

moja replika ti je - da si bolje učio/imao bolje ocjene, i ti bio bio jedan od njih. a da su gimnazijalci tako nepotrebni u svijetu, ne bi ti bili šefovi i zadali ti posla. kad sa IQom majmuna očito to ne možeš sam. al bitno je da ćeš ti skupiti radnog iskustva. kako da ne. 

on topic:

link na veću sliku 

Ti nemaš blage veze o mojem godištu zar ne ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice