Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.061.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Re: Humor
pbandov kaže...
kakapo kaže...
pbandov kaže...
fakEEE kaže...
pbandov kaže...

edit: E sine ova ti je izjava vrlo loša. Kako nam vi možete knjigu otvarati ako vam se ne da ni 5 rečenica pročitati. I to vic! A ne neku knjigu iz doba realizma gdje detaljno opisuju miris ulice...

Pa sta cu citat hebeno glup vic !?!? Dovoljno mi je da vidim kako vic izgleda i procitam zadnju recenicu da shvatim da je dosadan i besmislen .. trosit dragocjene minute odmora nakon popodnevne smjene skole .. ako necu citat, necu citat .. sta te bk jesam smetlar, racunalac, il jedan od 7000 doktora znanosti u Tsukubi ?

Šta si se napi*dio tolko. I čekaj...ti pročitaš zadnju rečenicu vica ? Pa ma da da je glup ako glumiš da si japanac pa čitaš obrnuto. Koliko ja znam, Hrvatski standard je s lijeva na desnu od gore prema dolje. Ljudi ak se varam molim vas ispravite me, znam često griješiti. I da, ne govorimo mi o zvanjima, već o tome kolika bahatost vlada kod gimnazijalaca (primjer vidljiv upravo ovdje), i kako nije u redu što si malo previše umišljaju a nisu ni svjesni em što nakon gimnazije nisu ni za kukuruze čupat i em što status "pametniji idu u gimnaziju" je bio u doba moje babe. I gle, na kraju krajeva, recimo ja kao tehničar, mogu imati IQ majmuna, ali ipak imam radnog iskustva i mogu nać bilo koji posao koji je...heh, nekad bio u krugu 4000kn. Danas je sreća uopće ga nać, ali ipak.

Da ne bih sad ovdje stvarali nepotrebnu raspravu, ja samo činjenice ističem. Ovo nije subjektivni izraz niti debata. Vrijeme da se vratimo na humor!

Išao sanader preko mosta, i most se urušio!

Pitanje: Zašto se most urušio ?

Pametniji popušta{#}

tvoje znanje i argumetacije su jako slabi.  ono što je boldano treba analizirati. 

moja replika ti je - da si bolje učio/imao bolje ocjene, i ti bio bio jedan od njih. a da su gimnazijalci tako nepotrebni u svijetu, ne bi ti bili šefovi i zadali ti posla. kad sa IQom majmuna očito to ne možeš sam. al bitno je da ćeš ti skupiti radnog iskustva. kako da ne. 

on topic:

link na veću sliku 

Ti nemaš blage veze o mojem godištu zar ne ?

ne

42
15 godina
protjeran
pbandov kaže...
fakEEE kaže...
pbandov kaže...

edit: E sine ova ti je izjava vrlo loša. Kako nam vi možete knjigu otvarati ako vam se ne da ni 5 rečenica pročitati. I to vic! A ne neku knjigu iz doba realizma gdje detaljno opisuju miris ulice...

Pa sta cu citat hebeno glup vic !?!? Dovoljno mi je da vidim kako vic izgleda i procitam zadnju recenicu da shvatim da je dosadan i besmislen .. trosit dragocjene minute odmora nakon popodnevne smjene skole .. ako necu citat, necu citat .. sta te bk jesam smetlar, racunalac, il jedan od 7000 doktora znanosti u Tsukubi ?

Šta si se napi*dio tolko. I čekaj...ti pročitaš zadnju rečenicu vica ? Pa ma da da je glup ako glumiš da si japanac pa čitaš obrnuto. Koliko ja znam, Hrvatski standard je s lijeva na desnu od gore prema dolje. Ljudi ak se varam molim vas ispravite me, znam često griješiti. I da, ne govorimo mi o zvanjima, već o tome kolika bahatost vlada kod gimnazijalaca (primjer vidljiv upravo ovdje), i kako nije u redu što si malo previše umišljaju a nisu ni svjesni em što nakon gimnazije nisu ni za kukuruze čupat i em što status "pametniji idu u gimnaziju" je bio u doba moje babe. I gle, na kraju krajeva, recimo ja kao tehničar, mogu imati IQ majmuna, ali ipak imam radnog iskustva i mogu nać bilo koji posao koji je...heh, nekad bio u krugu 4000kn. Danas je sreća uopće ga nać, ali ipak.

Da ne bih sad ovdje stvarali nepotrebnu raspravu, ja samo činjenice ističem. Ovo nije subjektivni izraz niti debata. Vrijeme da se vratimo na humor!

Išao sanader preko mosta, i most se urušio!

Pitanje: Zašto se most urušio ?

Pametniji popušta{#}

al zato smo vam nakon fakulteta svi šefovi:D, a vi nakon srednje vrh posla je popravljat strujovode na velebitu..tako da ni vi niste ništa veći ku*ac od nas poslje srednje, so dude cut the bullshit!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

al zato smo vam nakon fakulteta svi šefovi:D, a vi nakon srednje vrh posla je popravljat strujovode na velebitu..tako da ni vi niste ništa veći ku*ac od nas poslje srednje, so dude cut the bullshit!

Pa i nije tako. Recimo ako uzmemo u primjer elektrotehniku meni je na faksu 10x lakše jer sam 4 godine u srednjoj radio i teoriju toga a i bome pravu praksu.

E vidiš, zaboravio sam naglasiti jednu bitnu činjenicu. u tehničkim školama gradivo je jeba*ki teško. Stručni predmeti koje imamo nije lako savladati i ima jakoooooo puno matematike. Gimnazija je usavršavanje znanja iz osnovne i trpanje super cool informacijama poput datum rođenja napoleonove žene. (jedva znam od svojih staraca xD)

A pošto je današnja generacija takva kakva je, šanse da gimnazijalac postane šef nekome su jednake kao šanse da ćemo izići iz krize.

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 23:47 (pbandov).
15 godina
protjeran
Humor

{#} 

15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

{#} 

15 godina
protjeran
pbandov kaže...
gjurki kaže...

Pa i nije tako. Recimo ako uzmemo u primjer elektrotehniku meni je na faksu 10x lakše jer sam 4 godine u srednjoj radio i teoriju toga a i bome pravu praksu.

E vidiš, zaboravio sam naglasiti jednu bitnu činjenicu. u tehničkim školama gradivo je jeba*ki teško. Stručni predmeti koje imamo nije lako savladati i ima jakoooooo puno matematike. Gimnazija je usavršavanje znanja iz osnovne i trpanje super cool informacijama poput datum rođenja napoleonove žene. (jedva znam od svojih staraca xD)

čuj, ja sam veliki hater gimnazije i sam neznam zašto tamo idem, dao bi sve na svijetu da mogu vratit vrijeme i otić u elektrotehničku, al je*iga šta je tu je...al nemoš mi govorit da je ta vaša elektrotehnička teža od gimnazije...koliko god bila korisnija i bolja, teža nije sigurno, jer onolko truda kolko mi za je*enu trojku učimo vi za tolko naučite za 5... nemate glupih predmeta kao što su biologija kemija i geografija...tako da kad mi počeš s*at o kukuruzima počne mi para na uši izlazit, jer razmišljaš ko svi tehničari...svima je gimnaziju glupa ovo ono jer kao poslje nje si ništa a ustvari šta si danas bez faksa...električar uvrh glave, nadam se da to vama tehničarima nije cilj...dečko napiše vic protiv cjenjenih nam elektrotehničara i odmah se par akademskih elektrotehničara nađe pljuvat po gimnaziji...

On Topic: Koja je razlika između bebe i papira??

Papir ne vrišti kad ga se pali!

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 23:51 (gjurki).
17 godina
neaktivan
Humor
World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Hvala ivo {#}

15 godina
neaktivan
Pita Šuker Jacu: Koja je poza 82,27?
Jaca: Ne znam
Šuker: 69 + PDV
KONAČNO SAM NA POLA DO 30-TE :D
17 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...

69 + PDV = 84,87

(dok je bio 22 % je bilo 84,18)

Aaaa, kužim, to je zato što je Šuker računao, ali onda bi trebalo na više ukrast.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
14 godina

prehebeno...

17 godina
Humor

15 godina
neaktivan
nisam ja racunao, c/p je xD
KONAČNO SAM NA POLA DO 30-TE :D
15 godina
odjavljen
MrBlc kaže...
1337Code_breaker kaže...

69 + PDV = 84,87

(dok je bio 22 % je bilo 84,18)

Aaaa, kužim, to je zato što je Šuker računao, ali onda bi trebalo na više ukrast.

Valjda 82,27 :)

Pinky je zakon I ♥ π ⇓ tu klikni :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2011 18:24 (bobica257).
15 godina
Humor
http://about.me/antesirkovic
16 godina
neaktivan
Vlado je poslije stanarima priredio mali performans; skinuo je gaće i hlače te svima pokazao što u njima skriva. Ostali su bili pijani i samo su se smijali. Poslije su stanari otišli na kupanje u bazen, a pridružila im se i Marijana, koja je sa sebe skinula odjeći i kupala se u donjem rublju. Tamo je Horvata zamolila da spava s njom, ali on ju je odbio. Objesila mu se oko vrata kao u ranijim prilikama Nemešu, a priključio im se i Vlado pa su svi troje grlili. Kasnije je Marijana ponovo prišla Lesteru dok se tuširao i stiskala se uz njega, a on joj je govorio: "Budi dobra". On se na to začudila i pitala: "Pa dobra sam, što sam napravila?".

Koji je freakshow ovaj Big Brother! Da stvar bude bolja, to gleda sestra od moje babe koja ima negdje 100 godina. xD
If creativity is a field, copyright is the fence.
16 godina
17 godina
Humor

Eh ovo ne bih volio doziviti :)))))

16 godina
odjavljen
Humor

mali ivica je silno zelio bicikl...

i tako setaju on i mama ulicom i prodju pokraj bike shopa..

ivica zastane i pita mamu :

mama, mama molim te kupi mi bicikl..

ali ivice, ne moze.

ma molim te mama, ja hocu bicikl!

ali ivice nemamo novaca za biciklu. evo kad dodjemo kuci ja cu ti napraviti sto god hoces, ok?

ivica kaze: OK.

I stigli oni doma i kaze ivica mami da bi on sad da mu ona uradi ono sto mu je obecala..

i kaze mami: igrat cemo se mame i tate. odi u sobu, svuci se i lezi na krevet...

IVICE!! vrisne mama - pa sto ti je..

pa rekla si da ces napravit sto god hocu. ja hocu to i tocka.

mama nevoljko pristane i ode u sobu..

i eto upada ivica u sobu i drekne : DIZ SE KURVO!! IDEMO DJETETU KUPIT BICIKL!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Humor

16 godina
neaktivan
Humor

Jutro! Evo i malo popratnih jutarnjih!

Dobio Crnogorac kcer, tri dana i tri noci se ne trijezni. Nikako da se
pomiri sa činjenicom da nije dobio sina, a komšija ga tješi :

- Nemoj da si na kraj srca... Uostalom, možda dijete i nije tvoje!

Zaustavi saobracajna policija Crnogorca, i pitaju ga, izmedju ostalog,
đe su mu lanci.
Crnogorac se uhvati za kragnu, razvuče je i upita:

- Što, je l' se ne vide?

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
16 godina
neaktivan
Humor

Cuk Norris je ukrao tramvaj i pobjegao u nepoznatom smijeru.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
16 godina
neaktivan
Humor

Cuk Norris je ispeljao kamion uz brdo u leru.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
17 godina
neaktivan
Humor
You know how people sometimes just forget how to eat? //// Tko rano rani, nego golub na grani.
15 godina
Humor

kako mu je samo dobro {#}

http://vukajlija.com/
15 godina
neaktivan
Humor
15 godina
neaktivan
mobitel kaže...

Promakne ti ono što sve muškarce zanima. Ne vidiš pi***! hehe

16 godina
neaktivan
Cevi kaže...
mobitel kaže...

Vidi vraga, novi "Moras skupit' sve" Sad cu ovo otprintat i zaokruzit sve tipove koje sam probao :-D :-D :-D

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
15 godina
neaktivan
Humor

bas tako :D
15 godina
neaktivan
Cevi kaže...
mobitel kaže...

Samo su 2 stvari beskonačne, ljudska glupost i svemir. Iako za svemir nisam siguran...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice