- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što je ono cenzurirano?
nesto sto vide samo moderatori ...a mi ne smijemo znati ;D
A ja bih baš vidio što piše-ili je nacrtano?
A ja bih baš vidio što piše-ili je nacrtano?
broj poruka, jednom je to bio zaboravio cenzurirati pa sam vidio na ss-u
Ide Cigo ulicom i viče:
- Neću praviti baklave, neću i neću!
Ide tako i ponavlja. Pita ga prolaznik:
- Ma 'ko te tjera da praviš baklave?
- Nekada su se Srbi bavili politikom, Šiptari pravili baklave a mi Cigani krali, a sada Srbi kradu, Šiptari se bave politikom a mi Cigani moramo da pravimo baklave. E neću da pravim baklave!
Tolko si ružna da kad kazes 8 svi šute
UK = Ukrajina?
zar ne bi ti ,kao moderator i uzor, smio postavljat postove koji su napisali članovi u humor. Neznan, ali taj član bi se mogao nać uvrijeđen, ne govorim samo o ovom postu, već ovdje ima dosta slika postova likova šta napišu nešto smiješno..
Jao pa sta sad. Postao je, postao je, sta onda? Ako smeta tom liku nek se zali, valjda mu nisi ti advokat.
Jedan ocajan pokusaj da ne bude offtopic:
Idu dvije puske i pucaju od smijeha.
zar ne bi ti ,kao moderator i uzor, smio postavljat postove koji su napisali članovi u humor. Neznan, ali taj član bi se mogao nać uvrijeđen, ne govorim samo o ovom postu, već ovdje ima dosta slika postova likova šta napišu nešto smiješno..
Poštedi me ovakvih izjava.
Uzor? Jadan je život onom koji mene smatra uzorom.
Jednom tjedno sam peder pa se još nisam uvrijedio tako da...
BTT (back to topic)
Poštedi me ovakvih izjava.
Uzor? Jadan je život onom koji mene smatra uzorom.
Jednom tjedno sam peder pa se još nisam uvrijedio tako da...
BTT (back to topic)
bolje jednom tjedno nego svaki dan
Zvone policajci Muji na vrata.
Mujo pita: "Ko je?"
Policajac:- "Policija."
Mujo: - "Šta hoćete?"
Policajac:
"Malo da popričamo."
Mujo: "Kol'ko vas ima?"
Policajac: "Dvojica."
Mujo: "Pa popričajte."
BTT - Bug Tracking Tool
Mujo, voliš li ti seks u troje? – upita Haso Muju.
- Volim.
Haso ga savjetuje:
- Pa što čekaš, trči kući!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kako potopiti podmornicu punu plavuša?
- pokucaš na vrata…
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dosađuje se Žak na graničnom prijelazu pa stane na kolsku vagu (za šlepere), a u kućici na kompjuteru ispiše se poruka : “Molimo kamione vagati isključivo jedan po jedan !”
Plavuša ulazi u mjenjačnicu promijeniti 50 eura.
- Gospođice, ova je novčanica krivotvorena!
- Krivotvorena?! Brzo zovite policiju! Silovana sam!
Sjela obitelj medvjeda za stol da večeraju.
Mali medo: Moj tanjur je prazan. Netko je jeo iz njega.
Tata medo: I moj tanjur je prazan. Netko je jeo i iz njega.
Kad vikne mama medvjedica iz kuhinje: Ajde ne serite! Nisam još ni servirala.
Kako prepoznati kratkovidnog ginekologa ?
- po mokrome nosu !
Zagorec dođe u neboder i prvi put vidi lift. Uđe u njega neka stara baba, a malo kasnije kad se lift opet spustio, iz njega izađe krasna djevojka.
- Tibokca! Tu bum ja dopelal svoju staru!
Poštovani,
molimo Vas da u roku od tri dana dođete do nas na vađenje krvi i da ponesite uzorak stolice.
Na zahtev Vašeg poslodavca, ustanovićemo da li Vam je posao u krvi ili vam se sere od njega.
Dispanzer medicine rada
Muž uhvati ženu za cice: – Da su ti malo čvršće, ne bi morala nositi grudnjak.
Ona ga uhvati među noge: – A da je tvoj malo čvršći, ne bi mi trebao tvoj brat !
Znate li da su 10% časnih sestara djevice?!
Ostalih 90% je u drugim horoskopskim znacima!
Zašto žene nose štikle?
Da im se jezik ne bi vukao po podu.
Da ne zaboravimo
Serija Burek u Svemiru je dobila 3 Oskara
- Za druzeljubivost
- Za spicu i
- Za vanjske efekte
ROFL
A kada ga udare, robot, EI NIS (za one mlade Elektronska Industrija Nis) proizvodnje vice "Sto se udaras seljacino!"
Kad ste umorni teško je oduprijeti se nagonu da zaklopite oči i odmah utonete u san.I ova maca ima sličnih problema
Chuck norris je uspio zalupiti rotirajuća vrata i rasplakati limun
Čak bi ti i Čak Noris sad dao TD, ja nemogu jer se oporavljam od suspenzije...
Čak bi ti i Čak Noris sad dao TD, ja nemogu jer se oporavljam od suspenzije...
Pa bolje da si dao TD, nego da spamas bezveznim postom
for
Što plavuša napravi kad je netko čiri kroz ključanicu??
Skine vrata!!