- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otišo Cigo polagat vozački.
Stanu oni i pita ga instruktor: Jel, kakav je ovo znak?
Kaže Cigo: Gazda to vam je aluminijski znak.
Otišo Cigo polagat vozački.
Stanu oni i pita ga instruktor: Jel, kakav je ovo znak?
Kaže Cigo: Gazda to vam je aluminijski znak.
Ide ovako:
Ide ciga na vozacki, i na voznji ladno prođe pored znaka znaka STOP
I pita instruktor: Ciga, kakav je ono znak?
A ciga opet mrtav ladan: Aluminijski, da se vratimo po njega.
Al oba ste mašili nit vica; nije znak aluminijski več aLJuminiski
Koja je jedina rijec na Bosanskom koja ima 2 slova n za redom? slanna
Nije na Bosanskom nego na Dalmatinsko Zagorskom :)
A Bosanci blage veze nemaju šta je to slanina jer ne jedu svinjetinu
Ako si Bosanac , ne znači da si musliman...
Boy: So, sex at my place?
Girl: Yah!
Boy: OK, but I sleep in a bunk bed with my younger brother and he thinks we're making sandwiches so this is the code. Cheese= Faster. Tomato= Harder.
Girl: OK?
~Later~
...Girl: CHEESE CHEESE TOMATO CHEESE!
Brother: Stop making sandwiches! You're getting mayo all over my bed
:O
a dakle F11 a odatle sam vidjeo te "minimise" "restore" " close" dugmice kao u macintoshu
11. Ne trosi uzalud zivote svoje.
Ovo je C/P, nije mi se dalo prepisivati da ne bude u CAPS LOCK-u.
LJEČNIČKA OTPUSNA PISMA
HRVATSKE POVIJESTI BOLESTI DOKUMENTIRANO
KAD JE PRIMLJEN, NJEGOVO PREBRZO SRCE JE STALO I VEĆ SE OSIJECAO BOLJE.
PACIJENT IMA BOL U GRUDIMA AKO LEZI NA LIJEVOJ STRANI PREKO CIJELE
GODINE.
PACIJENT TVRDI DA IMA BOL U PENISU, KOJI SE PROTEZE DO NOGU.
DRUGOG DANA KOLJENO JE BILO BOLJE, A TRECEG JE POTPUNO NESTALO.
PACIJENTICA JE SVE VRIJEME U SUZAMA I STALNO PLACE, TAKODJER DJELUJE I
DEPRESIVNO.
NAIZGLED ZDRAV,ORONUO 69 GODISNJI MUSKARC, MENTALNO ZIVAHAN,ALI
ZABORAVAN.
PACIJENT JE ODBIO AUTOPSIJU.
PACIJENT NIJE VRSIO SAMOUBOJSTVA U PROSLOSTI.
PACIJENT JE ZABORAVIO SVOJA BIJELA KRVNA ZRNCA U DRUGOJ BOLNICI.
PACIJENT JE NEURACUNLJIV S URINALNOM UCESTALOSCU.
OKLIZNULA SE NA LEDU I IZGLEDA DA SU JOJ NOGE OTISLE U SUPROTNIM
SMIJEROVIMA, PROSLOG PROSINCA.
PACIJENT JE NAPUSTIO BOLNICU OSIJECAJUCI SE MNOGO BOLJE, OSIM PRVOBITNIH
PROBLEMA.
PACIJENTICA NEMA GRCEVE, NITI KOCENJA, NO NJEZIN SUPRUG TVRDI DA
JE BILA VRLO VRUCA U KREVETU PROSLE NOCI.
Pande
Pandan Ciganima u životinjsko socijalnoj strukturi. 20 sati dnevno spavaju, tri sata dnevno jedu, ali su zato glavni likovi svih humanitarnih akcija, akcija skupljanja love i svih prose...anja nevladinih udruga.
-Ej, brate lave, daj neki dinar! 'će da izumermo, eno kažu oni s Animal Planeta.
-Teraj se bre u k...c, idi radi nešto. Osim onoga što si se pojavio u Tekken trojci prije 10 godina niko iz vaše vrste nije napravio ništa kompliciranije od branja bambusa u životu!
-E bre lave jesi fašista i rasista, odo da te tužim Bonu voxu!
Koje auto može brzo po makadamu?
službeno
Koja je jedina rijec na Bosanskom koja ima 2 slova n za redom? slanna
Nije na Bosanskom nego na Dalmatinsko Zagorskom :)
A Bosanci blage veze nemaju šta je to slanina jer ne jedu svinjetinu
Ako si Bosanac , ne znači da si musliman...
Ispričavam se, ali pod pojmom 'Bosanci' podrazumijevam samo Bošnjake muslimane, ne niti Bosanke Hrvate niti Bosanske Srbe ;)
Vratite se na temu.
Kako pali Yugo na -15?
1. otvori: googletranslate
2. kopiraj ovo: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo
3. english to english
4. Listen
Kako pali Yugo na -15?
1. otvori: googletranslate
2. kopiraj ovo: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvv. vvvv. Yehbehm tee meycoo
3. english to english
4. Listen
a jeste brate dosadni sa tim paljenjem i translate-om
1000 varijacija na temu
"Znanstvenici su u srijedu objavili kako su otkrili nevjerojatan solarni sustav sa šest planeta koje orbitiraju oko SUNCA. "
Otkrivaju ono što se zna već duuuuuugoooo vrijeme :D...
"Znanstvenici su u srijedu objavili kako su otkrili nevjerojatan solarni sustav sa šest planeta koje orbitiraju oko SUNCA. "
Solarni sustav odmah govori da je Sunce u pitanju i još kažu Sunce kasnije. Na kraju to ništa ne valja. :EXTREMEfacepalm:
Solarni sustav odmah govori da je Sunce u pitanju i još kažu Sunce kasnije. Na kraju to ništa ne valja. :EXTREMEfacepalm:
Prema onome kako su me učili a i prema wikipediji, "Sunce" je naziv za našu središnju zvijezdu, oni su napisali SUNCE, to bi značilo ili da su u našem sistemu otkrili još 6 dodatnih planeta, ili da pišu gluposti :D...
Prema onome kako su me učili a i prema wikipediji, "Sunce" je naziv za našu središnju zvijezdu, oni su napisali SUNCE, to bi značilo ili da su u našem sistemu otkrili još 6 dodatnih planeta, ili da pišu gluposti :D...
za svaki sustav planeta koji kruze oko zvijezde, se kaze da je to solarni sustav, prema nasem solarnom sustavu, i ta zvijezda se zove sunce prema nasem suncu. stoga nije nista krivo napisano
Ne, oni su napisali "sunce", a ne "Sunce" ni "SUNCE". Sunce je središnja zvijezda u našem sustavu, a sunce je općenito središnja zvijezda u nekom solarnom sustavu. A sad sam sebi lupi TD.
@Mentalist: Your fail:
P.S. SL me ubije, a wyks me pretekao.
za svaki sustav planeta koji kruze oko zvijezde, se kaze da je to solarni sustav, prema nasem solarnom sustavu, i ta zvijezda se zove sunce prema nasem suncu. stoga nije nista krivo napisano
Kaže se zvjezdani sustav ili planetarni sustav, solarni je naziv isključivo za Sunčev sustav od lat. sol, solis n. što znači Sunce. I nijedna zvijezda se ne može zvati jednako. To su samo net.hr nebuloze, ništa više.