neznam dali je bilo, ako nije uzivajte xD
Oho znamo znamo,itekako!
neznam dali je bilo, ako nije uzivajte xD
Oho znamo znamo,itekako!
evo da prekinm spamanje po temi
Dida unuku:
- "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!"
Unuk dedi:
- "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!"
Draga a gdje je ručak?
-U kuharici strana 255!
Znanstveno je dokazano, da je žena zadovoljna dužinom od 8,5 cm. I sasvim joj je svejedno je li to Visa, MasterCard ili American Express.
ako Ivica nategne Blanku. .za nekih 20-ak godina razvaljujemo i u skijaskim skokovima
Jest da je fora s fejsa (kao i ova gore ) i jest da su one skoro pa u pravilu glupe, al ova mi je dobra:
SEX is a sensation
caused by temptation
when a guy sticks his location
in a girls destination
to increase the population
of the next generation
do you get my explaination
or do you need a demonstration?
Jest da je fora s fejsa (kao i ova gore ) i jest da su one skoro pa u pravilu glupe, al ova mi je dobra:
SEX is a sensation
caused by temptation
when a guy sticks his location
in a girls destination
to increase the population
of the next generation
do you get my explaination
or do you need a demonstration?
Jbt to je staro ko' Grčka. Pa ta fora je poznata kao šaljiva SMS poruka još od prve popularizacije mobitela na našim krajevima.
Govori Mujo Fati:
-Fato dobit ćeš večeras po p.ičci
-Zašto po p.ičci?
-Zato jer kgh ispred i prelaze u czs
Bla, Bla, Bla
( Koliko vidim ovo Bla, Bla, Bla je mudrije od istinitih dogadjaja :P
Istinit dogadjaj:
Odgovaramo ti mi Spartu, i sad će ti jedan učenik koji odgovara!
''Jedna majka Spartanka, kada bi ispračala svog sina urat, dala bi mu štit i rekla: ''Sa njim, ili na njemu.'' Što je značilo da se vrati sa njim, tj da se vrati kući kao heroj, ili da se vrati svojoj majci mrtav... Možda nekome neće biti smješno, ali uživo je Puno smješnije! Ja sam se valjo od smjehaaa!!! Hehehe!
Takodje reallife situacija:
''Nastavnice, Damir i Anes su se tukli, a nije htjeo'' lol...ismijao sam se ko lud!!! Možda vama neće biti smješno, ali uživo je ...H00R0R lol
Istinit dogadjaj:
Vicevi koji su smiješni nikome.
Današnja djeca stvarno trebaju češće provoditi vremena u prirodi. 12 godina i već mu je trul mozak.
prejak grafit:
Recenica ispod je istinita.
Recenica iznad je lažna.
Situacija iz stvarno života (nažalost)
Vidim djecu kak se igraju vani i odjednom im njihova draga majka govori: djeco moramo ići untra, počinju najbolje godine.
This is the story about four people named: Everybody , Somebody, Anybody and Nobody. There was an important job to be done and... Everybody was sure that Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did it. Somebody got angry about that, because it was Everybody's job. Everybody thought Anybody could do it, but Nobody realised that Everybody wouldn't do it. It ended up that Everybody blamed Somebody when Nobody did what Anybody could have done. Where yourself stands?
jedva čekam 4ku :D to se ide u kino gledati
hahaha, sa 2. kata rokne, i ode opet gore :D
dođe geek u mesnicu..
dajte mi kilu vratine
mesar: da narežem ?
geek: ne, prebacite mi na stick.
Mato´s attack on Links forum:
Kada (i ako) gledate ovaj film...sjetite se, sjetite se ovog nesretnog lika