Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.067.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Humor

A što je poso poso poso poso poso poso poso poso.....poso???

Jedno je, ali sigurno nije

EKREM!

Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
17 godina
neaktivan
RE: Humor

Kakv budala, kabva budala, ja ne vjerujem. To bi 'ebena plavuša znala.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan

nije bitno šta on to nezna, bitno je da zna sve brojeve svih muškaraca u njegovoj  crnoj knjižici

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
Humor

bolje onda  

Poso - poso, Poso - poso 

Ekrem je dezuran :) 

JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
Humor

Zove Bog Obamu, Putina i Jadranku da ih zadnji put opomene. Pozove Bog Obamu i kaže mu:

- Ako se vi Amerikanci ne prestanete hvaliti da ste najmoćnija zemlja na svijetu, pritisnut ću ovo dugme i sve vas uništiti.

Obama se rasplače i izađe, a Putin i Jadranka ga upitaju što mu je Bog rekao i on im ispriča. Pozove Bog Putina:

- Ako vi Rusi ne prestanete proizvoditi nuklearno oružje, pritisnut ću ovo dugme i sve vas uništiti.

Putin se rasplače i izađe, a Obama i Jadranka ga upitaju što mu je Bog rekao i on im ispriča. Pozove Bog Jadranku i kaže joj:

- Ako vi HDZ-ovci ne prestanete krasti, pritisnut ću ovo dugme i sve vas uništiti.

Jadranka izlazi i umire od smijeha. Pitaju ju Obama i Putin:

- Što ti je Bog rekao?

- Kaže da će nas sve uništiti ako ne prestanemo krasti.

- Pa zašto se onda smiješ?

- Zato jer sam ukrala to dugme!

;;,::::::::::::::::::::::::

Došao razred s ekskurzije iz Engleske. Prvi sat je sat razredne zajednice.Pita razrednica Ivicu:

-Ivice, možeš li nam ispričati kako ti je bilo na ekskurziji?

- I'm not Ivica. - kaže on - I'm Johnny.

- OK, Johnny. - kaže razrednica - Reci nam kako ti je bilo u Engleskoj.

- OK. - kaže Ivica - Ujutro sam rano ustao, negdje oko 7, doručkovao sam, zatim se popeo na verandu... Tamo bi bio negdje do ručka, zatim bih ručao, pa na verandu... Tu bih bio do večere, pa opet na verandu... I tako iz dana u dan.- OK, Johnny, nije bilo baš zanimljivo. - kaže razrednica

- Verice, reci nam ti, kako je tebi bilo.

- I'm not Verica, I'm Veranda.

15 godina
neaktivan
Humor

Chuck Norris nije uspio samo jedno,

Ukrasti više od HDZ-a

17 godina
neaktivan
Humor

Žyeah

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Žyeah

Pao sa stolice.....HAHAHAHHAHAHAHAHAHH....MISLIM DA MU JE MALI QURAC I DA JE GLUP KO TELEĆA NOGA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

17 godina
neaktivan
Plahi kaže...
AlienWare1 kaže...

Žyeah

Pao sa stolice.....HAHAHAHHAHAHAHAHAHH....MISLIM DA MU JE MALI QURAC I DA JE GLUP KO TELEĆA NOGA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

To sam ss-ao i negdje spremio. Potpuno zaboravio. :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Klikni HVALA ili te prebijem! // Sent from my Desire.
15 godina
neaktivan
Humor

EPIC Smijeh

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Kakv budala, kabva budala, ja ne vjerujem. To bi 'ebena plavuša znala.

Ajme meni...kao prvo fail je....a kao drugo...pa nije on kriv šta je amerikanac.....

http://www.nacional.hr/clanak/1394/amerikanci-ne-znaju-koji-je-glavni-grad-kanade

https://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE   

(molim vas odgledajte video do kraja)

Stisni HVALA - Besplatno je!
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Žyeah

Možda najjači SS na cijelom forumu...Cool

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
AlienWare1 kaže...

Žyeah

Link!

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Žyeah

arhiva

17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
AlienWare1 kaže...

Žyeah

Link!

Nemam sorry, davno sam ss-ao. :)

15 godina
protjeran
Humor

Meni to uopće nije smiješno, mislim da je to netko sa ovog foruma, taj tko je to napisao bi trebao dati polovicu svoga mozga da oni američki znanstvenici prouče što nije u redu sa njim, da barem nekakav lijek naprave.

Mada ne razumijem stvarno zašto TD.

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 21:24 (I Am Alive).
15 godina
odjavljen
Humor

:))

Jbga Domba uvjek se nade troll. Nisi trebao promovirat forum svoj vec za osobne potrebe ga drzati.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 20:21 (Weky).
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

...taj tko je to napisao bi trebao dati polovicu svoga mozga da oni američki znanstvenici prouče što nije u redu sa njim, da barem nekakav lijek naprave.

Ili teleću nogu.

Bilo bi zgodno.. Ali nije potrebno.

15 godina
protjeran
Pa ni nisam ga promovirao, nego je netko tražio link (mislim robisierra, možda se varam), ali ako je potrebno i ako se to može nekako da se traceaju te IP adrese koje su se bile ulogirale na DombaCoD i pola toga nisam bio ja. Tada mi je bio ruter zahakiran, kao što je bio i jučer. Netko me baš nevoli.
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Meni to uopće nije smiješno, mislim da je to netko sa ovog foruma, taj tko je to napisao bi trebao dati polovicu svoga mozga da oni američki znanstvenici prouče što nije u redu sa njim, da barem nekakav lijek naprave.

Bilo bi zgodno,ali nije potrebno!

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Pa ni nisam ga promovirao, nego je netko tražio link (mislim robisierra, možda se varam), ali ako je potrebno i ako se to može nekako da se traceaju te IP adrese koje su se bile ulogirale na DombaCoD i pola toga nisam bio ja. Tada mi je bio ruter zahakiran, kao što je bio i jučer. Netko me baš nevoli.

Sad si me sjetio.

Jednom je Mato radio gluposti i krao net susjedima i neki njegov susjed mrcina od 110 kila skužio da mu netko krade net, a Mato budala nije promijenio ime, nego mu je username bio "Mato". LoL.

Otada se nije javio. :D

15 godina
odjavljen
I Am Alive kaže...

Ja se na tvoj forum nisam ni uspio logirat jer je bio neki problem sa vizualnom verifikacojom.

Davao si linkove po bircu i nespavalciama.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
15 godina
protjeran
AlienWare1 kaže...

Sad si me sjetio.

Jednom je Mato radio gluposti i krao net susjedima i neki njegov susjed mrcina od 110 kila skužio da mu netko krade net, a Mato budala nije promijenio ime, nego mu je username bio "Mato". LoL.

pričao mi je to jednom

Weky kaže...

Ja se na tvoj forum nisam ni uspio logirat jer je bio neki problem sa vizualnom verifikacojom.

Davao si linkove po bircu i nespavalciama.

ma sranje je to

sad ću ga srušit, još me neki lik iz razreda kopira jbt fura se na mene, cijeli forum isti kao moj samo što je bio o GTA. Pa je hebo ježa

15 godina
protjeran

I Am Alive says:

ma sranje je to

sad ću ga srušit, još me neki lik iz razreda kopira jbt fura se na mene, cijeli forum isti kao moj samo što je bio o GTA. Pa je hebo ježa

Nije tebi lako kad si poznat.Prvo Mato pa sad GTA Freak. Zavidim ti Šutim

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

ma sranje je to

Nekak mi je teško u to povjerovati...

16 godina
AlienWare1 kaže...
I Am Alive kaže...

Sad si me sjetio.

Ma pobjego je on s overclockanim baotijanerom.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
protjeran
Humor

Emo salama,reže se sama...

15 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Nije tebi lako kad si poznat.Prvo Mato pa sad GTA Freak. Zavidim ti Šutim

Ja poznat?

Oke..

AlienWare1 kaže...

Nekak mi je teško u to povjerovati...

ne mislim onako, al kad sam mu ja pokazao kako se napravi forum evo sad radi već pedeseti.

xxxxx kaže...

Ma pobjego je on s overclockanim baotijanerom.

uništio ga je BORG

ima netko link ? Smijeh

16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
I Am Alive kaže...

Sad si me sjetio.

Kakve veze ima ovo... a Mato budala nije promijenio ime, nego mu je username bio "Mato" ...s tim da ga je susjed skužio. Posudio sam i ja malo tuđi net pa me strah...

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

uništio ga je BORG

ima netko link ? Smijeh

Evo ti

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice