TriTočke: ...
2 zadnje, lol, wait, WTH? Koji je to BF?
BF2, ruku na srce, najbolji u serijalu.
TriTočke: ...
2 zadnje, lol, wait, WTH? Koji je to BF?
BF2, ruku na srce, najbolji u serijalu.
Počeo sam igrati Metro 2033, igra je odlična, ali teška...
Misliš teška za hardware?
Počeo sam igrati Metro 2033, igra je odlična, ali teška...
Misliš teška za hardware?
Ispod 20 fps-a ne pada... prosjek je oko 26-29, vrlo igrivo na high detaljima.
Dosta je teška :)
Zašto nisi strpao te dvije slike iz drugog posta u onaj prvi? Pa 10 slika paše u jedan post.
...
Meni ovo izgleda kao kopija Most Wanted-a s malo boljom grafikom auta, ali s istom, sada zastarijelom, grafikom okoline koja stvarno očajno izgleda.
Overclocking BAOTIJANA u GTA IV (BLOKADA NA 120 KILOMETARA NA SAT).
Nemojte se smijati, HVALA!!
part 2
LOL nije im se dalo raditi nove modele pa su uzeli Ferris Wheel iz Pripyata, CoD4 objekt :D
Imam jednu zamoldbu. Ako netko igra Singularity dal može postati neke skrinove. Hvala.
Znam da je off-topic, al stvarno me zanima igra i najdraža mi je iako je nemam.
A evo vam sad razlike just causa 2 sa water efect (znači specialna opcija namo za nvidia kartice)
Izgleda čak i realnije bez tog efekta. Tko je vidio takvo komešanje vode u nekakvom kanalu? Nije to otvoreno more.
neznam što ne podnosite Cs 1.6 (uvik TD)
Khm
e to je skor a ne ka ovaj povise....
evo par mojih iz dote tek san pocea nemojte me krivit,malo css i malo mw2
Alliance Of Valiant Arms(nisu najbolji ali su screenshotovi)
4. slika. Du aj si M40A3???
A evo vam sad razlike just causa 2 sa water efect (znači specialna opcija namo za nvidia kartice)
480 rulz a ? 
Alliance Of Valiant Arms(nisu najbolji ali su screenshotovi)
4. slika. Du aj si M40A3???
Hmm, mislim da je..
Ili možda M24. Mislim da je ipak M40 jer M24 ima heavy bore cijev.
EDIT: Jest, M24 je, pogledao sam na YT video gdje se prikazuje shop.
Izgleda čak i realnije bez tog efekta. Tko je vidio takvo komešanje vode u nekakvom kanalu? Nije to otvoreno more.
aha imaš ati pa tako govoriš,nisi brate vidio upravo kad igraš sa nvidia efektima
aha imaš ati pa tako govoriš,nisi brate vidio upravo kad igraš sa nvidia efektima
ROFL!
Postao si slike pa sam vidio, remember?