Higijena oko računala

poruka: 12
|
čitano: 2.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Higijena oko računala

Koliko često čistite tipkovnicu, miša i ostalu periferiju?

Evo ja baš neki dan, a prije toga nisam jedno 3 mjeseca, jedino monitor obrišem jednom tjedno. 

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
RE: Higijena oko računala

svake subote, ako vidim da je mnogo prašine prije subote onda ju obrišem odmah. jednom mjesečno pousisam kućište.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
Higijena oko računala

Svaki vikend čistim oko kompa i njegovu periferiju, a svaka 2-3 mjeseca komponente.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan
svako dva tjedna tipkovnicu i mis i monitor dok komponente skoro svaki dan :D
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Evo da se i ja pohvalim,danas sam očistio tipkovnicu.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Higijena oko računala

Monitor čistim jednom godišnje...miš i tipkovnicu nemam potrebe čistiti...a kučište komplet jedanput u mjesec ili dva, to kad mi dođe da nešto radim a ne znam šta, onda očistim...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
Higijena oko računala

Imam prozirno kuciste pa kad vidim da se nakupila prasina ocistim ga.a periferiju takoder kad vidim da je prasnjavo.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
Higijena oko računala

Svaka dva tjedna kučište lijepo ispoliram

unutra sve usisam i ispušem prašinu

monitor i tipkovnicu svaki mjesec

za miš nema potrebe

17 godina
neaktivan
Higijena oko računala

Kuciste se ne sjecam kad sam otvorio...

Monitor kad igram neku "mracnu" igricu pa mi prasina smeta za svjetlost :)

tastaturu ispusem, otvorim usisam, a misa nemoram cistit...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Higijena oko računala

Hm, dobra tema..

Neugodno mi je priznati, ali tipkovnicu i miša očistim tek kad se gore skupi dovoljno prašine i raznotraznih mucica (masnoće) da mi zaista zasmeta - to mu dođe cca svaka 2-3 mjeseca Sramim se

Kučište očistim od prašine otprilike 3x godišnje.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
Higijena oko računala

evo baš ima 3 dana sad ću za jedno mjesec dana ponovo

17 godina
Higijena oko računala

Monitor moram svaki drugi dan bristat jer crna boja privlaći prašinu ko magnet, periferiju jedanput tjedno prebrišem, a kompjuter ne smijem otvarat jer ima naljepnicu, ali ga zato stalno brišem izvana i čistim onu spužvicu kod ventilatora.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice