Koliko često čistite tipkovnicu, miša i ostalu periferiju?
Evo ja baš neki dan, a prije toga nisam jedno 3 mjeseca, jedino monitor obrišem jednom tjedno.
Koliko često čistite tipkovnicu, miša i ostalu periferiju?
Evo ja baš neki dan, a prije toga nisam jedno 3 mjeseca, jedino monitor obrišem jednom tjedno.
svake subote, ako vidim da je mnogo prašine prije subote onda ju obrišem odmah. jednom mjesečno pousisam kućište.
Svaki vikend čistim oko kompa i njegovu periferiju, a svaka 2-3 mjeseca komponente.
Evo da se i ja pohvalim,danas sam očistio tipkovnicu.
Monitor čistim jednom godišnje...miš i tipkovnicu nemam potrebe čistiti...a kučište komplet jedanput u mjesec ili dva, to kad mi dođe da nešto radim a ne znam šta, onda očistim...
Imam prozirno kuciste pa kad vidim da se nakupila prasina ocistim ga.a periferiju takoder kad vidim da je prasnjavo.
Svaka dva tjedna kučište lijepo ispoliram
unutra sve usisam i ispušem prašinu
monitor i tipkovnicu svaki mjesec
za miš nema potrebe
Kuciste se ne sjecam kad sam otvorio...
Monitor kad igram neku "mracnu" igricu pa mi prasina smeta za svjetlost :)
tastaturu ispusem, otvorim usisam, a misa nemoram cistit...
Hm, dobra tema..
Neugodno mi je priznati, ali tipkovnicu i miša očistim tek kad se gore skupi dovoljno prašine i raznotraznih mucica (masnoće) da mi zaista zasmeta - to mu dođe cca svaka 2-3 mjeseca
Kučište očistim od prašine otprilike 3x godišnje.
evo baš ima 3 dana sad ću za jedno mjesec dana ponovo
Monitor moram svaki drugi dan bristat jer crna boja privlaći prašinu ko magnet, periferiju jedanput tjedno prebrišem, a kompjuter ne smijem otvarat jer ima naljepnicu, ali ga zato stalno brišem izvana i čistim onu spužvicu kod ventilatora.