Globalno upozorenje !!

poruka: 151
|
čitano: 20.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Globalno upozorenje !!

e pa ljudi, smak svijeta je bio jos 2000-te samo americka vlada, mediji, masoni i ekipa to zataskavaju

and the heavens shall tremble
16 godina
Re: Globalno upozorenje !!
M_dipl. kaže...

Jel ja ovo njušim novi epik tred?

Ne, ja sam se izuo :)

Ono, zadužiš se kod kamatara a smak svijeta ne dođe... Bit će lomljenja kostiju.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Micek kaže...
M_dipl. kaže...

Jel ja ovo njušim novi epik tred?

Ne, ja sam se izuo :)

Ono, zadužiš se kod kamatara a smak svijeta ne dođe... Bit će lomljenja kostiju.

Tj. bit će ti smak svijeta :)

16 godina
Globalno upozorenje !!

Samo što sam bacio oko na ovu temu shvatio sam da dečko ima 12 godina možda i manje.

Nakon što sam bacio oko i na njegov profil, to sam i utvrdio.

Kad sam ja imao desetak godina i ja sam bio u strahu da će se nešto dogoditi (tada je bila teorija Crne rupe zbog pokusa spajanja nekakvih čestica materija) i da će nas crna rupa sve usisati i da ćemo svi pomrijeti.

Dečko to su SAMO TEORIJE i ništa nije dokazano - napuhane priče kako bi ljudi bili uplašeni, u ovom slučaju ti. Savjetovao bih ti da ignoriraš sve te priče.

Ako te baš interesira smak svijeta, završi školu, faks pa istražuj jer sada nije vrijeme za to...

WithStyle
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 11:14 (WithSkill).
14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

nemam 12 nego sam, sudeći po tvome avataru, stariji od tebe

završi ti dijete neku srednju kako bi mogao uopče shvatiti što znači za zemlju gravitacijski val koji su znanstvenici dokazali da dolazi

http://www.javno.hr/news/znanost/29408/Galakticki-val-stize-u-Suncev-sustav-Zemljani-pred-smakom-ili-novim-pocetkom.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 16:10 (hellbastard).
17 godina
Globalno upozorenje !!

Nemojte se mrziti ljudi, alo! Kad tad se budete trebali... {#}

Za svakog od nas smak svijeta moze biti i trenutak kada izadjes na ulicu i pokosi te vozac s 3 promila u krvi s 150 na sat. To je vise vjerojatno i svega ovdje nabrojanog.

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
hellbastard kaže...

završi ti dijete neku srednju kako bi mogao uopče shvatiti što znači za zemlju gravitacijski val koji su znanstvenici dokazali da dolazi

http://www.javno.hr/news/znanost/29408/Galakticki-val-stize-u-Suncev-sustav-Zemljani-pred-smakom-ili-novim-pocetkom.html

kak oni znaju da dolazi g-val kad ni neznaju sta je gravitacija? opet neki pseudoznanstveni sajt -.- btw, jos nisi objasnio pojam rupa u magnetskom polju

17 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

ma daj, sunčeva oluja može jedino spržiti satelite koji su u orbiti zemlje

i to će biti problem jer:

neće bit satelitskih programa - nema meksičkih sapunica???? katastrofa za kučanice

u najgorem slučaju za vrijeme sunčeve oluje neće raditi radio i tv programi zbog atmosferskih smetnji

sve ostalo je čisto pretjerivanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 16:30 (Darky).
17 godina
hellbastard kaže...

ne bi trebali ali se ne bi ni trebali smijati na stvari koje i znanstvenike ozbiljno muče, pa niste pamaetniji i od njih ako ste već odmene

Koje znanstvenike? Daj čovječe nauči čitat, pogledaj si taj svoj galaktički val link na opskurnom kopipejst onemanband "javno" portalu:

"Piše:   mf"

Tko je mf? madrfaker?

"Kako prenosi portal Atlantida.hr"

Dakle "javno" kopipejsta atlantidu, new age portal na nivou x-planet stranica?

Daj malo, jel tako teško goglati tko je Aleksej Dimitriev koji je kao autoritet koji otkriva

neznam koju po redu NASA zavjeru? Profesor GEOLOGIJE. 

Znaš li što je nasa? Samo jedna od agencija za svemirska istraživanja.

Zašto je "NASA" jedini i nadnacionalni autoritet koji kao kontrolira informacije takvog tipa u cijelom svijetu?

Onda su prema njima i Bilderburg masonski illuminati samo golf klub.

Dakle ESA, CNSA, RUSCOSMOS i deseci drugih naučnih instituta sa najsavršenijom opremom

koji su npr u stanju bez beda mjeriti razliku u nivou pozadinskog mikrovalnog zračenja od jednu milijardinku stupnja, 

ili interferometri za mjerenje gravitacijskih valova sa razlučivošću od 5x10-20 

istovremeno nemaju nikakvog pojma o ovom što tlapi nekakvi penzionirain geolog iz sibira? Zašto bi ta tajnovita nasa

baš njemu otkrila svoje tajne,kad je tip poznat po tome da će to odma objaviti javnosti?

Pronađi "Alexey. N. Dmitriev" na bilo kojoj stranici koja nije "alternativno x-files abovetopsecret newage" kopi pejst

ovog gore. Ako nemožeš, evo ja ću ti pomoći:
Bad astronomy thread koji nas upoznaje sa likom i djelom dotičnog "stručnjaka" o kozmičkim valovima.

14 godina
neaktivan
Check kaže...
hellbastard kaže...

kak oni znaju da dolazi g-val kad ni neznaju sta je gravitacija? opet neki pseudoznanstveni sajt -.- btw, jos nisi objasnio pojam rupa u magnetskom polju

ne znaš te riječi upisati na englewskom u google ?

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2008/16dec_giantbreach/

15 godina
neaktivan
Darky kaže...
hellbastard kaže...

ma daj, sunčeva oluja može jedino spržiti satelite koji su u orbiti zemlje

i to će biti problem jer:

neće bit satelitskih programa - nema meksičkih sapunica???? katastrofa za kučanice

u najgorem slučaju za vrijeme sunčeve oluje neće raditi radio i tv programi zbog atmosferskih smetnji

sve ostalo je čisto pretjerivanje

bas je bila neka emisija(svemir,bla,bla,bla)

dosli su na temu (2012) sta ce se dogodit,sta ce bit,vamo-tamo

Covjek koji je bio gost u toj emisiji je rekao nesto slicno ovome...

Da su se sunceve oluje dogadjale vec dosta puta od kad zemlja postoji, ali da ce ova sunceva oluja 2012 bit jedna od jacih i onih koje bi mogle ostavit traga (osamutit ce se zivi organizi pa i covjek na nekoliko sekundi dok bi kod golubova to potrajalo i duze vrijeme), nesta je prico o elektricnoj energiji itd... 

bas tako :D
14 godina
protjeran
Globalno upozorenje !!

OK Hellmustard daj ti sad nama fino ko covjek objasni tocno sto mozemo ocekivati za vrijeme te solarne oluje i sto nam je ciniti da spasimo zivote. Ocito je da nikakvi bunkeri tu ne dolaze u obzir, ima li nesto sto obican covjek moze  napraviti da bi se zastitio.

14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

sunčeva oluja je najmanji problem, ako uzmemo problem rupe u magnetosferi onda je i ona ogroman problem. problem je u cijelome sunčevu sustavu u kometima koji če krenuti prema nama, u atmosferi bez koje čemo ostati, u magnetosferi bez koje čemo ostati.

Evo pametnjakovići jedno pirtanje:

Gravitacijski val je bio korijen stvari koja je ubila dinosaure. Bi li dinoasauri mogli letjeti u današnjoj atmosferi i zašto (ne) bi?

Proradile glavice ha ? sad znajući kakvu imamo rupu u magnetosferi što če od naše atmosfere da ostane ?

ništa, ni kap kisika za udahnuti

17 godina
hellbastard kaže...
Check kaže...
hellbastard kaže...

AHAHAH, a jel ti znaš što si linkao? Rupu u ZEMLJINOM magnetskom polju (ništa neobično, magnetsko polje oko ekvatora je eradično i slabo, najjače je na polovima)
a pričaš o galaktičkom valu koji stiže u sunčev sustav? Evo i moj neki usputni kopi pejst, iako znam da nećeš čitat, jer se ne poklapa sa fantazijama woowoo sajtova.
http://www.universetoday.com/18977/2012-no-geomagnetic-reversal/
http://www.universetoday.com/14645/2012-no-killer-solar-flare/

http://www.universetoday.com/14094/no-doomsday-in-2012/

C.M.M.Rayne kaže...

OK Hellmustard daj ti sad nama fino ko covjek objasni tocno sto mozemo ocekivati za vrijeme te solarne oluje i sto nam je ciniti da spasimo zivote. Ocito je da nikakvi bunkeri tu ne dolaze u obzir, ima li nesto sto obican covjek moze napraviti da bi se zastitio.

Ima. Vidi u slici.

15 godina
hellbastard kaže...
Check kaže...
hellbastard kaže...

errr, to nije rupa -.- nego vise stvar vezana za kolebanje magnetosfere....to je ono ako neznas sto se zove geomagneticka oluja... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 16:58 (Check).
15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

U ime svih , imalo pametnih i dosad i previse iskompleksiranih forumasa koji su se naslusali o dosad 3 smaka svijeta pisem sljedecu poruku .

Ja , lijevo potpisani xXxBIMBOxXx organiziram afterparty za nas , ljubitelje hardware-a i software-a .

Afterparty ce se odrzati u Royal Plaza hotelu , sa pocetkom u 20.00h .

Sa sobom ste OBAVEZNI dovesti dobro raspolozenje , litru pive i svog zivotnog uzora (Sinisa Vuco je rezerviran za mene {#}) .

Svoj dolazak potvrditi najkasnije do pocetka najavljene oluje klikom na thumps-up gumb na ovom postu .

Hvala .

xXxBIMBOxXx

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
hellbastard kaže...

sunčeva oluja je najmanji problem, ako uzmemo problem rupe u magnetosferi onda je i ona ogroman problem. problem je u cijelome sunčevu sustavu u kometima koji če krenuti prema nama, u atmosferi bez koje čemo ostati, u magnetosferi bez koje čemo ostati.

Gravitacijski val je bio korijen stvari koja je ubila dinosaure. Bi li dinoasauri mogli letjeti u današnjoj atmosferi i zašto (ne) bi?

Proradile glavice ha ? sad znajući kakvu imamo rupu u magnetosferi što če od naše atmosfere da ostane ?

ma ti si izgorio od te svoje solarne oluje, bezi nazad u skolu na fiziku i uci sve ispocetka

14 godina
neaktivan
Check kaže...
hellbastard kaže...
Check kaže...
hellbastard kaže...

errr, to nije rupa -.- nego vise stvar vezana za kolebanje magnetosfere....to je ono ako neznas sto se zove geomagneticka oluja... de mal se informiraj bolje o magnetizmu prije nego sto dalje pocnes pisat gluposti

... drugim riječima rupa, jer silnica polja tu nema i TO JE RUPA

do sad nisi znao ni guglati, sad več znaš što je magnetizam, ma da molim te

đenja, ne znaš ni prevesti članak koji sam ti dao, no bitono da imaš meni što za reči i to o fiziki, ma zamisli

vauuuuu, preeedobro

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 16:57 (hellbastard).
17 godina
hellbastard kaže...

Majstore, ovim si se svrstao u legende bug foruma. I ne mislim pri tome na tvoju nepismenost u upotrebi č i ..č.

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
hellbastard kaže...

Majstore, ovim si se svrstao u legende bug foruma. I ne mislim pri tome na tvoju nepismenost u upotrebi č i ..č.

lijepo je pisat kad znaš da se nitko ne slaže s onim kome pišeš...

ajde legendo bug foruma da te vidimo kako funkcioniraš pa argumentiraj malo ovo; zašt sam ja legenda ??

tj argumente daj protiv posta kojeg simijavaš, s kojim se ne slažeš

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 17:01 (hellbastard).
15 godina
hellbastard kaže...
Check kaže...

đenja, ne znaš ni prevesti članak koji sam ti dao, no bitono da imaš meni što za reči i to o fiziki, ma zamisli

vauuuuu, preeedobro

ahahaha, ne to je kolebanje, i nije da nema silnica nego su iskrivljene, a po cemu molim te ti ima neki autoritet pisanja o fizici? odgledo big bang theory i 5 iz fizike u 3 srednje?

14 godina
protjeran
Globalno upozorenje !!

Pa dobro ako je to sve skupa toliko opasno i nema nam spasa koju nas p...u materinu onda uopce tu davis ko zadnji konj sa svojim glupostima o kraju svjeta.

Procitao si par clanaka na netu o nekim stvarim i sad tu glumis pametnjakovica a supalj si ko crkveno zvono. Najveci doseg it je CTRL+C pa CTRL+V.

Faking trolonja blentavi.

@Overhaul, mislim da Hellmustard ima toliko velik sesir da ce zacepit ne samo rupu u magnetskom polju nego da moze zacepit i jednu malo manju crnu rupu.

*Ajde daj mi sad taj zuti karton ali ovaj put budi posten i nemoj napisati "vrijedjanje drugog korisnika" nego "vrijedjanje blentavog trolonje".

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 17:04 (C.M.M.Rayne).
16 godina
neaktivan
hellbastard kaže...
vidite da taj val dolazi svakih 62 milijuna godina, a sinosauri su izumrili prije; smatra se, "65", koja slučajnost kad su izumrli premi i mamuti ?

Ne smatra se da su mamuti izumrli prije 65 mil godina, odakle ti ta glupost? Cca 10-tak tisuća godina. U svakom slučaju bili su svremenici modernog čovjeka. Ili je neznanje ili čista slučajnost da si blebneš nešto takvo?

bedsoft.net
17 godina
hellbastard kaže...
overhaul kaže...
hellbastard kaže...

lijepo je pisat kad znaš da se nitko ne slaže s onim kome pišeš...

ajde legendo bug foruma da te vidimo kako funkcioniraš pa argumentiraj malo ovo; zašt sam ja legenda ??

Što da argumentiram, isuse dragi, to da neznaš razlikovati gustoću atmosfere od fluktuacija magnetskog polja, a to od gravitacijskog vala?
Kako avioni lete, gle, a teži su i od dinosaura?!? Ako misliš na kisik-da turbomlazni avion nemože letjeti bez kisika. 

Gdje si ti sam sebe proglasio autoritetom koji kad natipka "gravitacijski val je bio korjen stvari koja je ubila dinosaure"
odma tim nevjerojatnim "podatkom" ima i objašjenje da danas zato dinosauri nebi mogli letjet?
Moram apostrofirat sigg od wolwerinea: "never argue with an idiot - he will drag you down to his level and beat you with experience"

14 godina
neaktivan
Check kaže...
hellbastard kaže...
Check kaže...

vauuuuu, preeedobro

ahahaha, ne to je kolebanje, i nije da nema silnica nego su iskrivljene, a po cemu molim te ti ima neki autoritet pisanja o fizici? odgledo big bang theory i 5 iz fizike u 3 srednje?

čuj ti sebe šta pričaš...:

nije da nema moje ruke na stolu nego je iskrivljena ispod stola

- vrlo dubokumno, svaka čast

17 godina
bed kaže...
hellbastard kaže...
vidite da taj val dolazi svakih 62 milijuna godina, a sinosauri su izumrili prije; smatra se, "65", koja slučajnost kad su izumrli premi i mamuti ?

Ne smatra se da su mamuti izumrli prije 65 mil godina, odakle ti ta glupost? Cca 10-tak tisuća godina. U svakom slučaju bili su svremenici modernog čovjeka. Ili je neznanje ili čista slučajnost da si blebneš nešto takvo?

Ma lik se u par postova totalno raspuko ko kokica. Dovoljno za Hall of Shame rubriku. U stvari, po pismenosti i argumentaciji, jako vuče na

legendarnog Nick_01.

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Što da argumentiram, isuse dragi, to da neznaš razlikovati gustoću atmosfere od fluktuacija magnetskog polja, a to od gravitacijskog vala?
Kako avioni lete, gle, a teži su i od dinosaura?!? Ako misliš na kisik-da turbomlazni avion nemože letjeti bez kisika. 

Gdje si ti sam sebe proglasio autoritetom koji kad natipka "gravitacijski val je bio korjen stvari koja je ubila dinosaure"
odma tim nevjerojatnim "podatkom" ima i objašjenje da danas zato dinosauri nebi mogli letjet?
Moram apostrofirat sigg od wolwerinea: "never argue with an idiot - he will drag you down to his level and beat you with experience"

znači sve što imaš za ponuditi od argumenata je uspoređivanje dinosaura i aviona i poimanje značenja riječi "apstrofirat"

imaš još koji argument ?

15 godina
hellbastard kaže...
Check kaže...
hellbastard kaže...

čuj ti sebe šta pričaš...:

nije da nema moje ruke na stolu nego je iskrivljena ispod stola

- vrlo dubokumno, svaka čast

to ko da pricas sa stupom....  silnice su i dalje tamo ali su ravucene.... ozbiljno ajde objasni po cemu si ti tako bistar da to tvoje stoji sto pricas? si neki profesor fizike, ono jos ides u srednju skolu cuo par pojmova itd... de moli te pricas same gluposti, molim te izbjegavaj fakultete di se radi magnetizam

16 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Rezerviram post za 2013-tu da napišem

16 godina
Globalno upozorenje !!

Nick? Jesi to ti??? {#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice