A jeste li vidjeli kako onaj svira violinu? Ko električnu gitaru! XD Još da može riffove na njoj raditi.
Mislim na onoga iz Norveške.
A jeste li vidjeli kako onaj svira violinu? Ko električnu gitaru! XD Još da može riffove na njoj raditi.
Mislim na onoga iz Norveške.
Da, ajd, pa šta pljujete po Eurosongu... Pa to je izuzetno jako natjecanje. Vidite da je GB jedva ušla u top5. Pa to natjecanje je daleko jače od Oscara, Golden Globea, Grammyja, Emmyja, West Enda, Broadwaya...
Dobro, ruku na srce, GB možda nije imala najjaču pjesmu, al top 3 je trebala biti po defultu...
Al, dobro, ak ništ drugo, dobro sam se nasmijal na totalno neznanje engleskog jezika kod većine izvođača (koji vrag uopće forsiraš engleski ako ga ne znaš izgovorit?). I, čak sam nešto i naučio od našeg komentatora. Minica do pupka znači agresivna promotivna kampanja.
Sto se tice vrtenja po radio postajama. Ne bih da se pravim pametan ali svi znaju i uverili smo se da 1 mijesto ne znaci i popularnost.
Ne znam koliko se sijeca ovdasnji "auditorij" na izbor za Eurosong u tadasnjoj Jugoslaviji koji se odrzavao u Zagrebu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski (prekrasna dvorana) prvi za izvedbu su bili Azúcar Moreno sa Bandido pijesmom.
Ovo je bilo 1990 godine
Spanjolci izasli i...shebali im matricu za play back :) Ovi su ljutito napustili podium a ostao je samo njihov gitarista koji je je poceo aplaudirati prema publici...da ne duzim ovi se vratili,odpevali i koliko se secam osvojili su 5 ili 6 mijesto.
Od tada pa do dan danas ova pijesma ne prestaje se izvoditi. Dozivela je milijun remixeva i remixe remixeva :))
Na primjer pijesma Romanije je potencijalni kandidat za remixiranje i umetanje drum&bass sekvenci ili sta vec ne.
Da, ajd, pa šta pljujete po Eurosongu... Pa to je izuzetno jako natjecanje. Vidite da je GB jedva ušla u top5. Pa to natjecanje je daleko jače od Oscara, Golden Globea, Grammyja, Emmyja, West Enda, Broadwaya...
Dobro, ruku na srce, GB možda nije imala najjaču pjesmu, al top 3 je trebala biti po defultu...
Al, dobro, ak ništ drugo, dobro sam se nasmijal na totalno neznanje engleskog jezika kod većine izvođača (koji vrag uopće forsiraš engleski ako ga ne znaš izgovorit?). I, čak sam nešto i naučio od našeg komentatora. Minica do pupka znači agresivna promotivna
kampanja.
nerazumijem zašto GB, francuska, njemačka i španjolska idu izravno u finale???????????
WTF!??!
katastrofa. -.-
nerazumijem zašto GB, francuska, njemačka i španjolska idu izravno u finale???????????
WTF!??!
katastrofa. -.-
WTF!??!
katastrofa. -.-
Dok ovi naši budu pjevali pjesme na hrvatskom nema šanse da dođu među psvih 5.Jer nitko nece glasati za pjesmu koju nitko ne razumije.
Dok ovi naši budu pjevali pjesme na hrvatskom nema šanse da dođu među psvih 5.Jer nitko nece glasati za pjesmu koju nitko ne razumije.
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,
Moja reakcija na Eurosong... BTW, koji su bili naši?
Vozdra hrvati
Nadmasi se vas glupi bosanci hahahaha xD
Lazarus Long-jel toše proeski bio na eurusongu,ne pratim baš..?
Norvežani su zaslužili pobjedu al ako pogledate samo si susjedi međusobno daju bodove. Mi Bosni i Hercegovini, oni nama. Srbi nisu bili u finalu pa su dali nama i BiH. Slovaci, Slovenci... Jedino Mađari nisu nama (koliko se sjećam). Eurosong bi trebalo ukinuti i točka.
Norvežani su zaslužili pobjedu al ako pogledate samo si susjedi međusobno daju bodove. Mi Bosni i Hercegovini, oni nama. Srbi nisu bili u finalu pa su dali nama i BiH. Slovaci, Slovenci... Jedino Mađari nisu nama (koliko se sjećam). Eurosong bi trebalo ukinuti i točka.
Ma ne ukinuti, samo dekomercijalizirati koliko je moguce.
WTF!??!
katastrofa. -.-