Eurosong 2009

poruka: 97
|
čitano: 15.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Eurosong 2009

norveska ce osvojit...bjezi 100bodova od drugog mjesta.......zna li netko link da pratim skompa samo glasanje....ne mora biti video

16 godina
Eurosong 2009

ma kad susjedi daju susjedima bodove...to se vjerojatno odrzava jer jos netko dobru paru mlati na tome...ja evo nazalost gledam jer sam na poslu a kolega bleji li bleji...koma

16 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Norveška je najlošija poslje onog našeg idiota koji ne zna pjevati.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, as Windowsima samo prozore.
16 godina
neaktivan
Eurosong 2009

sta kazete na pjesmu BiH - Bistra Voda?

16 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Po meni od ovih u finalu bio je najbolji Azarbejđan.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, as Windowsima samo prozore.
17 godina
Koja_pila kaže...

da je norveška najlošija nebi dobila 387 bodova! bili su jedni od boljih ali je po meni bolji bio Azerbaijan.

Ovaj naš je došao na Eurosong jer mu je pjesmu napisao Huljić ali opet nemožeš reć da čovjek loše pjeva šta je je.
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 0:27 (leo_819).
17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

jbmti ova međususjedska glasovanja!

Ante,Ante...nicht Darinka xD
16 godina
leo_819 kaže...
Koja_pila kaže...

da je norveška najlošija nebi dobila 387 bodova! bili su jedni od boljih ali je po meni bolji bio Azerbaijan.

Ovaj naš je došao na Eurosong jer mu je pjesmu napisao Huljić ali opet nemožeš reć da čovjek loše pjeva šta je je.
 Jbt jel to rekord 387 bodova!!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

ma više nije glasanje za pjesmu. sada bi trebali nazvati to EuroSusjed.

estonija tako oko 50 država i dobije 1000 glasova.

rekli su da će norvežani dobro proć i eto tako i ispalo. ima i boljih pjesama od norveške.

17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

ne kužim jedino kaj izrael radi na eurosongu...i onaj krajnji istok....neki si naprave svoje natjecanje

16 godina
anshika05 kaže...

ne kužim jedino kaj izrael radi na eurosongu...i onaj krajnji istok....neki si naprave svoje natjecanje

jel ti krivo... a kako će drugačije zaradit šta para...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
anshika05 kaže...

jel ti krivo... a kako će drugačije zaradit šta para...
 hahaha
kakvih para mogu zaradit od azerbejđana...lol
o čem ti pričaš?
kaj ti misliš da one milione eura kaj su potrošeni na natjecanje pokriju jer ljudi iz cijele europe glasuju 15 minuta

17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Slazem se sa svima koji kazu da je Azerbaijan imao najbolju pjesmu.

Kako mi je zao sto nisu pobijedili.

A ova Norveska pjesma, svasta.

Ne znam, ali cini mi se da bi tu moglo biti namjestanja.

Zasto gotovo svaki puta mora pobijediti neka drzava od tamo?

Prosle godine Rusija, oni Lordi iz Finske, Ruslana iz Ukrajine (valjda).

Eto jedino sto je bila ona iz Grčke.

Jbt, u zadnje vrijeme obavezno mora tamo neka od tih drzava dobit.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

jurosong seli na istok :D

16 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Lova,lova,lova i samo lova.Netko da više,a netko manje.I onaj tko da najviše je pobijednik.Šanse da u svim državama ljudi glasuju  za istog izvođača su vrlo mizerne.

Bilo bi mi jasno da je uvijek bilo gusto i da se do zadnjek trena nije znalo tko če pobijediti.Ali ovako su samo pokazali da je i Eurosong samo krava za mužnju love.

A isto neznam koji bi pametan Hrvat glasao da na Eurosong ide Igor Cukrov sa pijesmom Tena koju je napisao ludi Huljič koji izgleda obožava ciganski štih.

Sve u svemu jedna velika sramota. 

M.C
17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Ajme majko moja i mila!!!

Norveska je pobedila!

Nisam nista gledao od ovogodisnjeg izbora ali stvarno predpostavljam da je bilo puuuuno boljih od ove

[censured] pesme :)

Pa dobro gde im je bila pamet? Dok ovo pisem u pozadini mjauce njegova violina ili sta je vec i hvata me ocaj! Zar su spali na ovo?

Sada definitivno Italija je u pravu sto ne zeli ucestvovati u ovu,ovu...

Ajde nek mi neko kaze da se ovi sale. Jel da se sale? Ne..ozbiljno!

"Na tamburu sam metio kljuc do zadnje epizode ovog ruznog sna. Odroni se sa srca komad nisam pevo' odonomad..."

Balasevic 

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Ajme majko moja i mila!!!

Norveska je pobedila!

Nisam nista gledao od ovogodisnjeg izbora ali stvarno predpostavljam da je bilo puuuuno boljih od ove

[censured] pesme :)

Pa dobro gde im je bila pamet? Dok ovo pisem u pozadini mjauce njegova violina ili sta je vec i hvata me ocaj! Zar su spali na ovo?

Sada definitivno Italija je u pravu sto ne zeli ucestvovati u ovu,ovu...

Ajde nek mi neko kaze da se ovi sale. Jel da se sale? Ne..ozbiljno!

"Na tamburu sam metio kljuc do zadnje epizode ovog ruznog sna. Odroni se sa srca komad nisam pevo' odonomad..."

Balasevic 

Nisi ništa propustio.Bilo je tu opere pa malo gluparija.Samo su im još falili klauni.Ali dobrih pjesma nije bilo.A one koje su i ličile nečemu nisu prošle u finalnu večer.
Samo je žalosno da se je Eurosong sveo na totalne amatere(BAŠ KAO I DORA) i one koji su pjevači na jedan dan.
M.C
17 godina
Eurosong 2009

Evo da i ja prokomentiram pošto nisam sinoć, barem ne ovdje.

Ne znam koje pjesme iz polufinala su trebale proći u finale jer nisam gledal polufinala.

No osvrnimo se na finale koje sam gledal cijelo.

Kad je već tema Eurosong, onda su tu i neke pjesme jel?

Sad, koliko su dobre ili loše stvar je procjene pojedinog slušatelja.

Moji favoriti (prije glasanja) bile su pjesme:

Island - kao moj najveći kandidat za prvo mjesto kojeg je i pjesma po meni trebala osvojiti

Azerbejđan - također lijepa pjesma za koju sam očekival vrlo visoki plasman - kaj se je i ostvarilo

Norveška - pjesma mi se odma dopala, no nisam mislil da bude 1.

GB - kao što je neko rekel opera, no bolja pjesma od većine drugih

Eto to su bili moji favoriti, pogodil sam, samo ne baš pravim redoslijedomCool

Kaj se tiče glasovanja i davanja bodova susjeda susjedima, to je oduvijek bilo tako.

Čudi me jedino da od Mađarske nismo dobili ni jedan bod.

Svaka čast Bosni i Hercegovini, Srbija nam je mislim dala 6, a Crna Gora 4 boda (nisam siguran- ko bi to sve popamtil...)

Ne znam za Sloveniju niti kolko smo mi dali pojedinim zemljama - moram to još jednom pogledati.

Natjecanje ko natjecanje, to je tradicija, a kvalitetu procjenjuje svaki na svoj način.

To je tak uvjek bilo i bit će...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
Eurosong 2009

Ma 2006. je bilo najbolje....Trebalo bi više grupa poput Lorda biti....Ma Norveška je bila dobra,ali najbolja je bilo Ujedinjeno Kraljevstvo po meni...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
16 godina
Koja_pila kaže...

Po meni najlošiji jer su cijelo vrijeme ponavljali samo isti tekst.
AC Milan
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Koja_pila kaže...

Po meni najlošiji jer su cijelo vrijeme ponavljali samo isti tekst.
 Slažem se
17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Inace ne slusam rock, ali su Lordi s tom pjesmom rasturili sve po redu, pjesma se nenormalno puno vrtila po glezbenim postajama diljem Europe, cak i nekoliko mjeseci prije Eurosonga 2006. Slusao sam tu pjesmu nebrojeno puta na njemackom MTV-u, a nisam znao da je za Eurosong. Kad sam vidio da ce oni predstavljat Finsku, znao sam da ce poderat! Jedina pjesma koja je na nesto slicila u zadnjih nekoliko godina. Ali ni "Molitva" nije bila losa, kao ni "Lejla" (bas su se potrudili za tu pjesmu..., u BiH je bilo veliko razocarenje jer je zavrsila "samo" treca). A hrvatski predstavnici su vec tradicionalno losi, pa ne vrijedi ni raspravljat uopce o tome.

17 godina
protjeran
netko_namo kaže...

Ajme, Norveška će dobiti Eurosong. To mi je najmršća pjesma na Eurosongu.Mršti se

Kako se ta pjesma zove
http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
Dinjo kaže...
netko_namo kaže...

Ajme, Norveška će dobiti Eurosong. To mi je najmršća pjesma na Eurosongu.Mršti se

Kako se ta pjesma zove
 Fairytale
C'est la vie
17 godina
Eurosong 2009

Fairytale

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ma više nije glasanje za pjesmu. sada bi trebali nazvati to EuroSusjed.

estonija tako oko 50 država i dobije 1000 glasova.

rekli su da će norvežani dobro proć i eto tako i ispalo. ima i boljih pjesama od norveške.

Meni je baš Estonija bila favorit, a i ženska nije loša. Namigiva
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 10:08 (Igor).
16 godina
neaktivan
Eurosong 2009

A jeste li vidjeli kako onaj svira violinu? Ko električnu gitaru! XD Još da može riffove na njoj raditi.Belji se

Mislim na onoga iz Norveške.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 10:15 (netko_namo).
16 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Eurosong, kao smetlište glazbe na kojem se izvlače najbolji od najgorih. Čast iznimkama.

Lordi su bili frajeri jer su pobjedili pjesmom koja kompletno odudara od standarda i kosom do koljena, makar ne volim metal, svaka im čast.

Ove godine su ok pjesme imali Island i UK, najnormalnije.

Albancima je bio prejak onaj lik obučen u plavo s disko kuglom na glavi xD

A Ukrainska pjesma je isto djelovala normalno, dok s onih kotača nisu skočili legionari s nauljenim bradavicama, kacigom i minicama.

Nothing else matters.
17 godina
protjeran
netko_namo kaže...

A jeste li vidjeli kako onaj svira violinu? Ko električnu gitaru! XD Još da može riffove na njoj raditi.Belji se

Mislim na onoga iz Norveške.

Ma norvežanin je ono super izveo na violini zaslužio je 1. mjesto.
http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
neaktivan
Eurosong 2009

Sto se tice vrtenja po radio postajama. Ne bih da se pravim pametan ali svi znaju i uverili smo se da 1 mijesto ne znaci i popularnost.

Ne znam koliko se sijeca ovdasnji "auditorij" na izbor za Eurosong u tadasnjoj Jugoslaviji koji se odrzavao u Zagrebu u koncertnoj dvorani   Vatroslav Lisinski (prekrasna dvorana) prvi za izvedbu su bili Azúcar Moreno   sa Bandido pijesmom.

Ovo je bilo 1990 godine 

Spanjolci izasli i...shebali im matricu za play back :)   Ovi su ljutito napustili podium a ostao je samo njihov gitarista koji je je poceo aplaudirati prema publici...da ne duzim ovi   se vratili,odpevali i koliko se secam osvojili su 5 ili 6 mijesto.

Od tada pa do dan danas ova pijesma ne prestaje se izvoditi. Dozivela je milijun remixeva i remixe remixeva :))

Na primjer pijesma Romanije je potencijalni kandidat za remixiranje i umetanje drum&bass sekvenci ili sta vec ne.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice