Uh....Mislim da se ovo neće nimalo svidjeti LUXX-u kad vidi!
Moja preporuka je: rezimirajte mišljenja i okončajte temu!
Uh....Mislim da se ovo neće nimalo svidjeti LUXX-u kad vidi!
Moja preporuka je: rezimirajte mišljenja i okončajte temu!
Tu informaciju sam pročito na Index portalu. Pisalo je da je auto kupljen krajem 12 mjeseca prošle godine, a znamo šta je naš bajni ministar rekao sredinom 12 mjeseca (gore spomenuto).
Čuj Luka, ne želim se uopće svađat, samo sam napisao ono šta sam pročito na portalu i nema smisla za nekakve napade. Ako sam napisao krivo ispravi me, slobodno, ali znam šta je pisalo neki dan u novinam/portalima..
Tu informaciju sam pročito na Index portalu. Pisalo je da je auto kupljen krajem 12 mjeseca prošle godine, a znamo šta je naš bajni ministar rekao sredinom 12 mjeseca (gore spomenuto).
Čuj Luka, ne želim se uopće svađat, samo sam napisao ono šta sam pročito na portalu i nema smisla za nekakve napade. Ako sam napisao krivo ispravi me, slobodno, ali znam šta je pisalo neki dan u novinam/portalima..
jebiga decki za njih smo glasali sta sad .....
"Ako je istinita informacija o cijeni od pola milijuna eura za novi blindirani BMW, koji je za potrebe svog stranačkog šefa kupio HDZ, to znači da se malo koji od svjetskih lidera vozi u tako skupom vozilu.
Prema dostupnim informacijama, francuski predsjednik i jedan od najmoćnijih ljudi u Europskoj uniji Nicolas Sarkozy vozi se u službenom Citroënu C6, čija cijena se okvirno kreće od 50.000 do 70.000 eura. Sve i da je tri puta toliko, Sarkozyjev automobil nije ni blizu Sanaderovom superluksuznom blindiranom BMW-u.
Što se tiče američkog predsjednika Baracka Obame, on se vozi u oklopljenom GM Cadillac GTS-u, čija cijena iznosi oko 450.000 eura - još uvijek manje od Sanaderove "sedmice".
Njemačka premijerka Angela Merkel vozi se u luksuznoj Volkswagenovoj limuzini Phaeton (baš kao i glavni ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić), koji s maksimalnom opremom i oklopom stoji oko 200.000 eura.
Talijanski premijer Silvio Berlusconi koristi Maserati Quattroporte, čija se cijena također kreće oko 200.000 eura.
Ruski predsjednik Vladimir Putin koristi staromodnu oklopljenu rusku limuzinu ZIL-41052 čija cijena iznosi oko 450.000 eura.
I za kraj, papa Benedikt XVI. vozi se u Mercedesovom "papamobilu", koji je napravljen na bazi džipa ML430, a njegova cijena iznosi oko 175.000 eura."
Ja mislim da ovo sve govori. Nema veze neka cijela država pati ali nedaj bože da sanader ne osvijetla svoj obraz.
Ma sramota.
I ovaj BMW što ga sad prodaju, odmah će kupiti isti takav kao za državne potrebe i opet će se sanader voziti u njemu. Neka si lijepo kupi yuga, svi se premijeri voze u domaćim autima a sanader u njemačkom.
jebiga decki za njih smo glasali sta sad .....
E ja nisam.
Dobro, zaključili smo da je Sanader "*****". Otići će na kraju mandata i gotovo..(nadam se).
Ključ??
Joooj ajmo barem ovdje bez politike!
1. Auto je narucen prije "stezanja remena"
2. Auto ce biti prodan
3. Nemojte padati na politicke igre jer ovo je sve jedna igra i dizanje bijesa protiv aktualne vlade od oporbe! Ja ne volim niti jedne, niti druge, niti trece jer svaki od njih bi napravio jednak zajeb ali me jaaako zivcira to prepucavanje! Umjesto da si pomognu jedva cekaju da nadu trn u oku jedno drugome i od tog trna naprave granu da bi ocrnili jedni druge javnosti koja sve uzima zdravo za gotovo nikada ne gledajuci sve strane!
Mrzimo jedne druge, pogledajte koliko se vole Istrani, Dalmatinci, Zagrepcani, Slavonci... Ali tko ce koga nego svoj svoga! A tu nasu prepirku iskoristavaju Slovenci, Bosanci a nastavimo jos tako i Srbija bi mogla traziti dijelic mora od zemlje koja se bori sama sa sobom!
Politika jede zivce, zato se bolje okaniti nje i jesti povrce... voditi ljubav... druziti se sa prijateljima... kopati po kompu...
...
I ovaj BMW što ga sad prodaju, odmah će kupiti isti takav kao za državne potrebe i opet će se sanader voziti u njemu. Neka si lijepo kupi yuga, svi se premijeri voze u domaćim autima a sanader u njemačkom.
Na jednoj strani imate HDZ (takozvani HDZ, nije to HDZ pravi) lopove a na drugoj, SDP izdajice (sinovi udbaša)... j.... je imamo izbora lol.
Pored Sanadera i njegove politike imamo i Mesića raspikuću, samo leta uokolo ništa neradi i troši novce. Zna samo komentirat druge a ništa nepoduzima sam, tako je najlakše.
Onda imamo čelnika SDP-a koji voli Hrvatsku ali mu smetaju Hrvati u njoj... I na kraju krajeva imamo narod, samo viče kako nema love a ulaznice za oni koncert se rasprodale, 250 tisuća
ide na odmor na skijališta, kupuju se skupi auti ali glavno je da se kuka na sve strane. Lipo nema šta.
čim dođe neki moderator ili admin online ovo ide pod lock jer ne smije bit političkih tema.
Kako bi volio da mu se slupa taj BMW joj kako bih skako od srece.
Toliku lovu dati za auto, a stalno nešto seru o štednji. Kome će prodati taj auto, nitko nema love da ga kupi, a onaj koji ima naručit će novog tako da auto vjerojatno neće uspjeti prodati. Ali nisu ni oni jedini. Čini mi se da su jučer na vijestima rakli da Mesić ima tri blindirana Mercedesa (terenci), a Bandić se voza u službenoj VW R36-ici. Zanimljivo.