Digitalni pedometer s više funkcija

poruka: 8
|
čitano: 3.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

postoji li koji uređaj koji mjeri dužinu prevaljenog puta(hodanje,trčanje),tjelesnu masnoču, otkucaje srca, potrošnju kalorija za 200-300 kuna

narodnjaci su shit
17 godina
RE: Digitalni pedometer s više funkcija

Ja sam bas neki dan kupio mjerac pulsa X-fact SE 109 po cijeni od 150 kuna. Takodjer ima funkciju mjerenja potrosnje kalorija i izgaranja masnoce. A dali uopce ima takve spravice koja bi mjerila prevaljeni put ne znam.

Kupljeno u Osijeku, radnja "Hervis"

17 godina
neaktivan

OFFTOPIC : ja nisam skužil odmah na početku o čemu se radi u temu, pa sam riječ pedometer shvatil kao pedermeter s extra puno funkcija ( za zahtjevne ljubavnike )

P.S. probaj u sex shopu

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina

Nije ti za zamjeriti jer po svemu sudeci ne znas engleski. Pedestrian=pjesak. A takodjer pedestrian=dosadan. Vjerojatno zato sto je pjesacenje vecini dosadno :)

17 godina
neaktivan
Eld kaže...

Nije ti za zamjeriti jer po svemu sudeci ne znas engleski. Pedestrian=pjesak. A takodjer pedestrian=dosadan. Vjerojatno zato sto je pjesacenje vecini dosadno :)

ti nisi čovjek koji razumije šale :P

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

OFFTOPIC : ja nisam skužil odmah na početku o čemu se radi u temu, pa sam riječ pedometer shvatil kao pedermeter s extra puno funkcija ( za zahtjevne ljubavnike )

P.S. probaj u sex shopu

moram konstatirati da sam i ja o pomislio bas ko i ti i dobro se nasmijao tvojem objasnjenju
pohvala
a sta ces kad su ljudi danas preozbiljniIzlanuo se
Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

hvala svima,ali niste mi baš nešt puno pomogli

narodnjaci su shit
17 godina
neaktivan
čiko2 kaže...

postoji li koji uređaj koji mjeri dužinu prevaljenog puta(hodanje,trčanje),tjelesnu masnoču, otkucaje srca, potrošnju kalorija za 200-300 kuna

ja znam ko zna www.google.hr
E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb,...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice