Čudna naplata na kartici

poruka: 9
|
čitano: 1.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Čudna naplata na kartici

Evo sad gledam internet bankarstvo i vidim u neproknjiženim transakcijama ovo - 1438MYWEBBILS.COM 8886780050 GB  -  148,27kn

Ne znam što je to, po internetu sam gledao, ali nista korisno nasao nisam. Ima li netko nekakvu ideju o cemu se radi? Nisam odobravao nikakve uplate u zadnjih mjesec dana preko te kartice.

GL&HF
18 godina
Re: Čudna naplata na kartici
AmD kaže...

Evo sad gledam internet bankarstvo i vidim u neproknjiženim transakcijama ovo - 1438MYWEBBILS.COM 8886780050 GB  -  148,27kn

Ne znam što je to, po internetu sam gledao, ali nista korisno nasao nisam. Ima li netko nekakvu ideju o cemu se radi? Nisam odobravao nikakve uplate u zadnjih mjesec dana preko te kartice.

Prijavi banci, ako ne možeš naći razlog nastanka te transakcije.

17 godina
neaktivan

Evo upravo pricam s njima .. Ugl., ako netko mozda slucajno zna kako se od takvih gluposti zastiti neka napise

GL&HF
18 godina
AmD kaže...

Evo upravo pricam s njima .. Ugl., ako netko mozda slucajno zna kako se od takvih gluposti zastiti neka napise

Paziti na karticu i čim manje je direktno koristiti na netu te kad je moguće koristiti servise kao što je PayPal.

17 godina
neaktivan

Evo kaže teta iz banke da ima nekoliko pokusaja naplate toga, mogu mi napraviti blokadu kartice ali trebam podici novac sutra, imao bih na mailu da sam nesto kupovao, jednostavno mi nije jasno .. 

GL&HF
16 godina
AmD kaže...

• redovito čistiti računalo od gamadi, spyware, virusi, crvi...
  • dobar antivirus, vatrozid, wot
  • sigurne lozinke za stranice (minimalno 15 znakova, velika i mala slova, znakovi interpukcije i brojevi)
  • kupovati samo sa pouzdanih stranica
  • po mogućnosti kupovati samo sa stranica koje imaju PayPal
  • mozak

Nisu sad neka specifična uputstva, više općenito al ovo je po meni neka osnovna i relativno dobra zaštita, glavno je ne ostavljati broj kartice svugdje i kupovati pametno.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan

Nasao sam sajt taj i sad pricam s njima, jer oni su skinuli bez odobrenja

Vratili su mi dupli iznos i ispricali se zbog toga, ja i dalje ne znam sto je to .. Sutra idem u banku da mi blokiraju karticu i izdaju novu .. 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:14 (AmD).
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Nasao sam sajt taj i sad pricam s njima, jer oni su skinuli bez odobrenja

Vratili su mi dupli iznos i ispricali se zbog toga, ja i dalje ne znam sto je to .. Sutra idem u banku da mi blokiraju karticu i izdaju novu ..

O kojem se sajtu radi?

18 godina
Da nisi isao slucajno na flickr oglasavanje?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice