Tebi je TO jasno iz ovoga sto sam ja napisao? Pa vidoviti milan je onda mala beba za tebe...
danas si nezadovoljan vremenskom prognozom, sutra ćeš grintati zbog poreza, a preksutra te evo na cesti s balvanima... znam ja takve
Tebi je TO jasno iz ovoga sto sam ja napisao? Pa vidoviti milan je onda mala beba za tebe...
danas si nezadovoljan vremenskom prognozom, sutra ćeš grintati zbog poreza, a preksutra te evo na cesti s balvanima... znam ja takve
nejebica?
Nakon 2 dana svratim u temu da nesto procitam,a tu me doceka "vrijeme u Irskoj, balvani, ne jebica..."
Gledam koji je ovo k.
Nakon 2 dana svratim u temu da nesto procitam,a tu me doceka "vrijeme u Irskoj, balvani, ne jebica..."
Gledam koji je ovo k.
Ovo je Ryzen tema, o cemu bi ti pobogu citao? Ne kuzim...
nejebica?
koga pitaš, mene ili njega?
ako mene pitaš, ja jebem k'o hektor (kad je ženica raspoložena
)
inače za-jebavam po forumu 
Mislio sam na kolegu fridaya.mozda covjek ima tesko razdoblje.
xfact
E, ajd sad da se vratimo malo na ryzen. Ovlas sam pogledao ove najave i nije mi jasno kako ova nova serija ima tako niske taktove? Zar nije bilo govora da ce to sad biti i5 killer i sta ja znam sta? Pa i5 su gaming procesori, kako to oni misle sahraniti i5 procesore sa tim taktom?
Sve i jedan Ryzen CPU je otkljucan i moze se clockati, mene zanima najvise ovaj 4c/8t model ako on bude isao na 4-4.5ghz za tu cifru bice mrak 
Od kud ti da bi Ryzen 4c/8t mogao ići na 4.5Ghz, zašto ne bi išao na 5+Ghz i bio još više mrak.
Od kud ti da bi Ryzen 4c/8t mogao ići na 4.5Ghz, zašto ne bi išao na 5+Ghz i bio još više mrak.
Logika.
Može li netko od vas koji se kuže u hw pogledati ovo Klik i reći ima li to smisla jer koliko sam ja shvatio problem kod Ryzena je u arhitekturi koji se ne može riješiti softverski.
Može li netko od vas između vremena u Irskoj i frizure Lise Su pogledati naznačeni video o Ryzenu i dati smisleni odgovor ili vam je trolanje važnije od ove teme 
Hvala
Logika.
Ulazem svoj komp u okladu da nece ici na 4.4ghz...
E, ajd sad da se vratimo malo na ryzen. Ovlas sam pogledao ove najave i nije mi jasno kako ova nova serija ima tako niske taktove? Zar nije bilo govora da ce to sad biti i5 killer i sta ja znam sta? Pa i5 su gaming procesori, kako to oni misle sahraniti i5 procesore sa tim taktom?
Sve i jedan Ryzen CPU je otkljucan i moze se clockati, mene zanima najvise ovaj 4c/8t model ako on bude isao na 4-4.5ghz za tu cifru bice mrak 
pa ako su jedva s ln-om dosli do 5ghz...sve ti je jasno! 4.3 ako uspijes izvuci s high-end hladnjakom zahvali bogu!
Logika.
bookmark added
Ansha, ima da ti svaki dan ovo postam.
Ansha je AMD-ov insider i zna ono što mi ne znamo...
Pogledaj mu samo avatar... 
Logika.
Samo nešto ulažeš,ovim tempom ostat ces bez gača :)
Ma ulaže on sad bi ti ja rekao što, priča samo bezveze, ništa više.
Ja da pricam bez veze? Vi svi ostali pricate bez veze jer nitko nije ni blizu da mi uzme komp...
4.4ghz samo boot/validacija ili bench stabilno il nedaj Bože 24/7?
Ja da pricam bez veze? Vi svi ostali pricate bez veze jer nitko nije ni blizu da mi uzme komp...
Te tvoje oklade i taj tvoj brzi kompjuter postaje mit kao i Rimac automobil. Nitko ga još nije vidio
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
4.4ghz samo boot/validacija ili bench stabilno il nedaj Bože 24/7?
Jedino sta ima smisla - 24/7. Valjda se misli na korisni takt, a to je 24/7, validacije i benchevi nemaju veze sa stvarnim koristenjem kompa. Moj napravi validaciju na 4,9ghz al je realno 4,5ghz za 24/7.
S obzirom da tek 20% 1800x-ica može na 4.1ghz 24/7 pod vodom bilo bi nerealno očekivati da će se 4c/8t klokat za (u ovom slučaju) ogromnih 300 dodatnih mhz.
S obzirom da tek 20% 1800x-ica može na 4.1ghz 24/7 pod vodom bilo bi nerealno očekivati da će se 4c/8t klokat za (u ovom slučaju) ogromnih 300 dodatnih mhz.
8 jezgri kad se clocka proizvodi dosta vise toplote nego 4 
A tko ti pokušava uzeti komp? Sa kime se ti boriš? Sa neprijateljom koji nikada ne spava?
Prije nego sta stavis online pls sredi malo kablove da to na nesto izgleda...jbg nije sve u spoji da radi , ima nesto i u cable managmentu :)
Prije nego sta stavis online pls sredi malo kablove da to na nesto izgleda...jbg nije sve u spoji da radi , ima nesto i u cable managmentu :)
to je trenutno poštekano da vidim jel sve radi... neki drugi dan ću se igrat kad budem imao vremena.