Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.353.024
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: AMD Ryzen CPU
Friday kaže...

Tebi je TO jasno iz ovoga sto sam ja napisao? Pa vidoviti milan je onda mala beba za tebe...

danas si nezadovoljan vremenskom prognozom, sutra ćeš grintati zbog poreza, a preksutra te evo na cesti s balvanima... znam ja takve

17 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...
Friday kaže...

Tebi je TO jasno iz ovoga sto sam ja napisao? Pa vidoviti milan je onda mala beba za tebe...

danas si nezadovoljan vremenskom prognozom, sutra ćeš grintati zbog poreza, a preksutra te evo na cesti s balvanima... znam ja takve

Freak Show Inc.
11 godina

Damn

14 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
Friday kaže...

nejebica?

xfact
15 godina
AMD Ryzen CPU

Nakon 2 dana svratim u temu da nesto procitam,a tu me doceka "vrijeme u Irskoj, balvani, ne jebica..."

Gledam koji je ovo k.

16 godina
protjeran
tadic kaže...

Nakon 2 dana svratim u temu da nesto procitam,a tu me doceka "vrijeme u Irskoj, balvani, ne jebica..."

Gledam koji je ovo k.

Ovo je Ryzen tema, o cemu bi ti pobogu citao? Ne kuzim...

11 godina
Tu se priča ponajviše o svemu i svačemu a ponekad i netko (slučajno) spomene Ryzen. :)
12 godina
=xfact= kaže...
picajzla0707 kaže...
Friday kaže...

nejebica?

koga pitaš, mene ili njega?

ako mene pitaš, ja jebem k'o hektor (kad je ženica raspoložena )

inače za-jebavam po forumu

14 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Mislio sam na kolegu fridaya.mozda covjek ima tesko razdoblje.

xfact
10 godina
odjavljen
chaselol kaže...
Friday kaže...

E, ajd sad da se vratimo malo na ryzen. Ovlas sam pogledao ove najave i nije mi jasno kako ova nova serija ima tako niske taktove? Zar nije bilo govora da ce to sad biti i5 killer i sta ja znam sta? Pa i5 su gaming procesori, kako to oni misle sahraniti i5 procesore sa tim taktom?

Sve i jedan Ryzen CPU je otkljucan i moze se clockati, mene zanima najvise ovaj 4c/8t model ako on bude isao na 4-4.5ghz za tu cifru bice mrak 

Od kud ti da bi Ryzen 4c/8t mogao ići na 4.5Ghz, zašto ne bi išao na 5+Ghz i bio još više mrak.

Cijenite više pitku vodu.
16 godina
Bulldozer kaže...

stay tuned

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
13 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

Od kud ti da bi Ryzen 4c/8t mogao ići na 4.5Ghz, zašto ne bi išao na 5+Ghz i bio još više mrak.

Logika. 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
lega72 kaže...

Može li netko od vas koji se kuže u hw pogledati ovo Klik i reći ima li to smisla jer koliko sam ja shvatio problem kod Ryzena je u arhitekturi koji se ne može riješiti softverski.

Može li netko od vas između vremena u Irskoj i frizure Lise Su pogledati naznačeni video o Ryzenu i dati smisleni odgovor ili vam je trolanje važnije od ove teme 

Hvala

16 godina
protjeran
chaselol kaže...
Glavas_ZG kaže...

Logika. 

Ulazem svoj komp u okladu da nece ici na 4.4ghz...

14 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
chaselol kaže...
Friday kaže...

E, ajd sad da se vratimo malo na ryzen. Ovlas sam pogledao ove najave i nije mi jasno kako ova nova serija ima tako niske taktove? Zar nije bilo govora da ce to sad biti i5 killer i sta ja znam sta? Pa i5 su gaming procesori, kako to oni misle sahraniti i5 procesore sa tim taktom?

Sve i jedan Ryzen CPU je otkljucan i moze se clockati, mene zanima najvise ovaj 4c/8t model ako on bude isao na 4-4.5ghz za tu cifru bice mrak 

pa ako su jedva s ln-om dosli do 5ghz...sve ti je jasno! 4.3 ako uspijes izvuci s high-end hladnjakom zahvali bogu!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
ansha kaže...
chaselol kaže...
Glavas_ZG kaže...

Logika. 

bookmark added

Ansha, ima da ti svaki dan ovo postam.

14 godina
AMD Ryzen CPU

Ansha je AMD-ov insider i zna ono što mi ne znamo... Pogledaj mu samo avatar...

Nisam ja ništa prčko.
9 godina
ansha kaže...
chaselol kaže...
Glavas_ZG kaže...

Logika. 

Samo nešto ulažeš,ovim tempom ostat ces bez gača :)

15 godina
BOOMboy kaže...

Ma ulaže on sad bi ti ja rekao što, priča samo bezveze, ništa više.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.3.2017 19:32 (Valentin17).
16 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
BOOMboy kaže...

Ja da pricam bez veze? Vi svi ostali pricate bez veze jer nitko nije ni blizu da mi uzme komp...

13 godina
neaktivan

4.4ghz samo boot/validacija ili bench stabilno il nedaj Bože 24/7?

17 godina
ansha kaže...
Valentin17 kaže...
BOOMboy kaže...

Ja da pricam bez veze? Vi svi ostali pricate bez veze jer nitko nije ni blizu da mi uzme komp...

Te tvoje oklade i taj tvoj brzi kompjuter postaje mit kao i Rimac automobil. Nitko ga još nije vidio

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
16 godina
protjeran
_mark0_69 kaže...

4.4ghz samo boot/validacija ili bench stabilno il nedaj Bože 24/7?

Jedino sta ima smisla - 24/7. Valjda se misli na korisni takt, a to je 24/7, validacije i benchevi nemaju veze sa stvarnim koristenjem kompa. Moj napravi validaciju na 4,9ghz al je realno 4,5ghz za 24/7.

13 godina
neaktivan

S obzirom da tek 20% 1800x-ica može na 4.1ghz 24/7 pod vodom bilo bi nerealno očekivati da će se 4c/8t klokat za (u ovom slučaju) ogromnih 300 dodatnih mhz.

13 godina
neaktivan
_mark0_69 kaže...

S obzirom da tek 20% 1800x-ica može na 4.1ghz 24/7 pod vodom bilo bi nerealno očekivati da će se 4c/8t klokat za (u ovom slučaju) ogromnih 300 dodatnih mhz.

8 jezgri kad se clocka proizvodi dosta vise toplote nego 4 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
ansha kaže...
Valentin17 kaže...
BOOMboy kaže...

A tko ti pokušava uzeti komp? Sa kime se ti boriš? Sa neprijateljom koji nikada ne spava?

17 godina
AMD Ryzen CPU

evo stiglo moje. danas nisam stigao ništa testirat al budem se ujutro rano dignuo.

14 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Prije nego sta stavis online pls sredi malo kablove da to na nesto izgleda...jbg nije sve u spoji da radi  , ima nesto i u cable managmentu :)

17 godina
wifizone kaže...

Prije nego sta stavis online pls sredi malo kablove da to na nesto izgleda...jbg nije sve u spoji da radi  , ima nesto i u cable managmentu :)

to je trenutno poštekano da vidim jel sve radi... neki drugi dan ću se igrat kad budem imao vremena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice