Brak i razvod zbog virtualnog

poruka: 8
|
čitano: 1.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Vjerojatno nisu jedinstveni, ali su zanimljivi. Osobito kada saznamo tko nam je iza avatara kolega u MMOG Smijeh

Zaveo, oženio i prevario suprugu u virtualnoj igrici  (LOL, igrica, Jutarnji kako vam ide posao s takvim novinarima kao zaposlenicima?)

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina
RE: Brak i razvod zbog virtualnog

Kako možeš nekoga prevariti u virtualnom svijetu?!?!?!?!?

Po meni to je isto ko da mi sad specijalci upadnu u stan jer sam jučer stotinjak njihovih kolega poslo na vječna lovišta u CSu.

WTB ideju za sig :]
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Kako možeš nekoga prevariti u virtualnom svijetu?!?!?!?!?

Po meni to je isto ko da mi sad specijalci upadnu u stan jer sam jučer stotinjak njihovih kolega poslo na vječna lovišta u CSu.

Pa ako su se oni upoznali preko toga i oženili, onda je valjda mislila da je već je našao drugu.

Inače ovo je bolest. A ljudi pljuvaju po onima koji su čekali WoW da su nenormalni.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Ma to se kosi sa zdravim razumom.

Takvim ljudima nema pomoci, oni su duhovni invalidi.

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^
17 godina
Faerdhur kaže...

Vjerojatno nisu jedinstveni, ali su zanimljivi. Osobito kada saznamo tko nam je iza avatara kolega u MMOG Smijeh

Zaveo, oženio i prevario suprugu u virtualnoj igrici  (LOL, igrica, Jutarnji kako vam ide posao s takvim novinarima kao zaposlenicima?)

Sta reci nego, lol.
Nisu bas pri sebi.
17 godina
neaktivan

To samo Ameri mogu...Koje budale, mislim pogledaj ih kak izgledaju i odma vidis kakvi su...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

Čitam komentare i ne vjerujem

Prvo mi nije jasno kako ih možete osuđivati ako ste upoznati sa situacijom, a ako niste kako to da imate mišljenje?

Drugo mi nije jasno da li znate da su se njih dvoje upoznali uz pomoć "virtualnih tehnologija"

Treće mi nije jasno ako je posve normalno i prihvaćeno da se ljudi upoznaju "na internetu"  te nakon toga se vjenčavaju i stvaraju zajednički život kako nije moguće da se u tome istom "virtualnom" svijetu  dešavaju i uvjeti koji omogućavaju nevjeru????

Proglašavate ženu ludom jer je otkrila uvjete za nevjeru, a posve vam je normalno visiti na Iskrici i tražiti partnere?

Po čemu je jedna MMO igra drugačija od Iskrice?

Dajte se malo skulirajte prije nego što krenete ovak na prečac donositi zaključke

17 godina
neaktivan
guzzman kaže...

Čitam komentare i ne vjerujem

Prvo mi nije jasno kako ih možete osuđivati ako ste upoznati sa situacijom, a ako niste kako to da imate mišljenje?

Drugo mi nije jasno da li znate da su se njih dvoje upoznali uz pomoć "virtualnih tehnologija"

Treće mi nije jasno ako je posve normalno i prihvaćeno da se ljudi upoznaju "na internetu"  te nakon toga se vjenčavaju i stvaraju zajednički život kako nije moguće da se u tome istom "virtualnom" svijetu  dešavaju i uvjeti koji omogućavaju nevjeru????

Proglašavate ženu ludom jer je otkrila uvjete za nevjeru, a posve vam je normalno visiti na Iskrici i tražiti partnere?

Po čemu je jedna MMO igra drugačija od Iskrice?

Dajte se malo skulirajte prije nego što krenete ovak na prečac donositi zaključke

Po tome sto je igra. Jedno je kako su se oni upoznali, a drugo to sta rade u second life-u. Mislim, prevario ju je u virtualnom svijetu, lol...
 Zao mi je tih ljudi, sama cinjenica da oni jednu igru shvacaju tako ozbiljno je zalosna.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice