A daj te. Ne vjerujem da nitko nema PhotoShop da mi fotošopira kapicu :)
Pokušao sam sa Paintom i PhotoScapeom ali nisam uspio.
evo brzinska...
A daj te. Ne vjerujem da nitko nema PhotoShop da mi fotošopira kapicu :)
Pokušao sam sa Paintom i PhotoScapeom ali nisam uspio.
Evo pa biraj.
Hvala vam, ali možete li mi uploadati na imgur.com? Ovaj Bugov uploader uništava slike.
Hvala vam, ali možete li mi uploadati na imgur.com? Ovaj Bugov uploader uništava slike.
Bolje uzmi eterna lucharevu ako stavi
Moja ti pokazuje previše čela,a ne da mi se opet o Paint.netu igrat.
Evo i ja sam sebe sada ukrasio :)
Pozz, jel mi moze netko rec kako se to napravi, tj. kako se izreze slika crna slika oko kapice :)
Pozz, jel mi moze netko rec kako se to napravi, tj. kako se izreze slika crna slika oko kapice :)
Bila je u prvom postu .png datoteka sa prozirnim oko kapice. Inače za tu namjenu koristim Magic Wand u paint.netu
png link ne radi, jel imas ti to?
Pošto nemam niti jedan program (osim tupavog painta), zamolio bih nekoga da ubaci tu kapicu na moj avatar, bio bih mu zahvalan :D..
Može netko staviti neku kapicu na mog Hannibala? Hvala
Ajmo momci.
Krenimo opet u naše poznato oživljavanje božićnog duha
Evo, ja sam se isto opremio sa svojim poznatim avatarom.
Evo kolega eterna luchar je napravio kapice s prozirnom pozadinon tako da si sad svi bez puno znanja u paintu mozete staviti kapicu na vase avatare da im ne bude hladno u ova bozicna vremena.
Znaci samo otvorite sliku u paintu koju zelite i onda prenesite ikonu kapice s kompa na paint i nastimajte si kako vam odgovara.
Evo kolega eterna luchar je napravio kapice s prozirnom pozadinon tako da si sad svi bez puno znanja u paintu mozete staviti kapicu na vase avatare da im ne bude hladno u ova bozicna vremena.
Znaci samo otvorite sliku u paintu koju zelite i onda prenesite ikonu kapice s kompa na paint i nastimajte si kako vam odgovara.
A što ti čekaš? :D
Znao sam sa ce to netko pitati, nisam u mogucnosti neko vrijeme doci do PCa. Uskoro dolazi pa i ja stavljam ;)
moj žabac je dobio kapu od prošle godine :) ne treba mu nova
kre-kre
Znao sam sa ce to netko pitati, nisam u mogucnosti neko vrijeme doci do PCa. Uskoro dolazi pa i ja stavljam ;)
Ne sjećam se otprije jel imaš u pripremi, ali evo jedna brzinska.
Dosao sam i ja do kompa pa je i moj ''zlocko'' dobio kapicu, btw hvala sudy
Preksutra je 1. adventska nedjelja te možemo polagano stavljati svoje božićne avatare.
Zahvaljujem članu eterna luchar koji mi je za protekle dvije godine stavio kapicu na profilne slike. Ove godine ću koristiti prošlogodišnji božićni avatar.
<======
Nažalost linkovi na dropbox više ne rade, vjv eterna luchar maknuo iako sam ih par godina koristio baš za ovu prigodu da ne moram svake godine pitati za uslugu stavljanja kapice na glavu.
Off-topic vrijedan kartona:
Jel to Katy Perry? Ona dobro pjeva
Je, na dodjelama Grammyja.
Ima i dobre cice