BIBA Struja

poruka: 9
|
čitano: 4.531
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BIBA Struja

Evo bas sad u emisiji Provjereno neki covjek iz srbije zvani BIBA Struja pripojio se na nekoliko desataka tisuca volti napona. Kako je moguce, al ajd to al covjek sluzi kao akumulator naime moze akumulirat u sebe el struju.

Evo sad sam bas vidio da ima na yutubeu nekih videa.

https://www.youtube.com/watch?v=WGYhdlZef8U&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=pY745NxZwsY&feature=related

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
17 godina
BIBA Struja

Ma lik je legenda, jeste vidjeli ono kada s vilicom zaprži hrenovku, stvarno čovjek je fenomen.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
17 godina
BIBA Struja

fenomen, fenomen....nema sta takvi se ne rađaju svaki dan

jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
17 godina
BIBA Struja

Jadan on, ima velikih problema po ljeti jer se ne znoji i ne smije izlazit iz kuće.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
17 godina
BIBA Struja

Da bi te struja ubila, treba biti dobar omjer struje i napona ;)

A akumuliranje nemogu objasniti :S

Kublach
17 godina
neaktivan
RE: BIBA Struja
Kublach kaže...

Da bi te struja ubila, treba biti dobar omjer struje i napona ;)

A akumuliranje nemogu objasniti :S

Ma sta ti pricas, kakav omjer, to ti je jednostavan proracun, ljudsko tijelo ima otpor  srednje vrijednosti 2000 oma, on se prikljucuje na 10000volti , i struja kroz njega bi trebala bit 5 ampera, znas li ti sta je to za ljudsko tijelo, tu se ne prezivi, jedino ako traje mizerno malo ali on to drzi kolko oces.
a smrtonosni naboj za ljudsko tijelo je 60 mC na 10000 volti to znaci da bi smio bit pod djelovanjem struje jakosti 5a samo 0,012 sekindi (12ms)
AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2009 22:45 (ManchesterUTD).
17 godina
BIBA Struja

Gle, neznam tko si i šta si i tako mi je svejedno, ali NEMOŽEŠ MI REĆI DA NEZNAM ELEKTROTEHNIKU.

NPR. Imaš induktor na svim katodnim uređajima. On ima na svojim krajevima napon od cca. 10000 - 20000 V kako koji model. Stavi prst na njega i zamisli, neće te ubiti, niti stresti, samo će ti se stvoriti kao opetkotina... Na tom uređaju je struja jako mala 0,xyz A te je TO RAZLOG zašto nećeš biti mrtav. Ako staviš prst u utičnicu, gdje je napon "samo" 220V, velika je vjerovatnost da te ubije jer je struja dosta velika... 

Ako hoćeš da ti objašnjavam elektotehniku, možemo se naći na kavi... :@

Kublach
17 godina
neaktivan
BIBA Struja

Nemas mi ti sta pojasnjavat, ja dobro znam, sve ja to razumijem sa malom strujom i to je ok al nisi se dobro izrazio gore. :)

17 godina
RE: BIBA Struja
ManchesterUTD kaže...

Nemas mi ti sta pojasnjavat, ja dobro znam, sve ja to razumijem sa malom strujom i to je ok al nisi se dobro izrazio gore. :)

Ma, sve OK, tu smo da si međusobno pomognemo, ne da se svađamo...
Kublach
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice