Diskusija je baš ugodna i sudionici su kvalitetni +(ima i jedan ginekolog).
Ja ću ponoviti onaj moj pojam od prije 10ak stranica. "Imam osjećaj da smrdim".
Situacija na terenu je takva da imamu tu popriličnu većinu, koja ima svoj zacrtani pravac. Sačinjen je od normi koje su izbrušene do krajnosti... vjera-crkva, domoljublje, narodni folklor, tradicija, nacionalizam, antigay i sl derivacije sa srbima, strancima itd.
Sve dok si unutar gore navedenog....sve štima.
Ako si kojim slučajem sa ijednom stavkom van navedenih gabarita..polako smrduckaš. Ako je broj navedenih stavki poveći...jako zaudaraš.
TO JE STANJE NA TERENU, a ne moja fantazija..i tu se nema tko što slagat ili ne slagat.
Na post me ponukao detalj iz posta gdje se kaže (a toga je puno,znam ih gomilu)..išao je na crkovni tečaj za brak,kako bi družici napravio ustupak.
I hebeš sad nas starije, koji smo prodefilirali kroz većinu društvenih gadosti od početka 90-ih.
Što raditi nakon što Monty Pythonova pingalica napravi Ping..i stigne potomak? Ne radi se više o vama...radi se o njemu. Ako sam do sada moga svim gore navedenim "normama" reći u facu B.M.K., sada je stvar zafrkana.
- Nitko ne želi da mu potomak smrdi u društvu koje ima odličan njuh na različitost
- Nitko ne želi da mu potomak gricka čips u hodniku škole, dok su drugi u učionici i slušaju o grmu koji gori u pustinji
- Nitko ne želi da mu potomku dok izlaze iz škole dobacuju.."onome je ćaća ateist, podržava pedere i vjenčali su mu se u matičara...nisu ni barjak nosili"
..ima toga još gomilu..znate i sami koliko.
Opišite, kako se nosite sa sličnim situacijama ili ćete se nositi. Kako potomku olakšati da se nosi u društvu sa stavovima svojih roditelja, koji su u najmanju ruku Anti-društveno-hrvatski.

moj fail!
!

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
Zar si sjedio na ušima na satovima biologije?