gledas puno filmova? kaj mislis da si bog kaj si bio u atj lucko,da samo si ti obranio hrvatsku...aj ne seri bas kao sto je neko vec bio reko kaj je s hrvatskim dobrovoljcima i ostalim vojnicima koji su sudjelovali u obrani hrvatske 1991-1995.??
Eeej smiri malo. Ja sam bio u "običnoj" vojsci, 144. brigadi, pa mi ne pada na pamet rogoboriti protiv ovih dečkiju...
prije svega i najvažnije - skupa smo se borili, naravno prema specijalnostim i sposobnostima, zadacima i strateškim
odlukama, a nismo bili konkurencija ili nedo bog šta drugo. Niti je on išta rekao protiv dobrovoljaca, niti bi
bilo kome iz tog sranja 90tih palo na pamet zbrajati "mi i oni". Dao bog da netreba ni vojske ni policije, ali
svijet ne funkcionira tako.
Edit - ajde, nisu svi vični politički korektnom gramatički pravopisnom tipkanju, pa ako vam se atj lučko čini prepotentnim,
to ne znači da takav i jest. Sranja koja su bila tada nisu baš za ravnodušno sprdanje ako si bio akter, jasno da dignu tlak.
I nisu svi ljudi koji su prošli to u što su nas drugi uvalili sada PTSpovci i penzioneri s kojima se mlađarija može isprdavati.