Antiteroristicka jedinica LUČKO zaključana tema

poruka: 63
|
čitano: 12.157
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Antiteroristicka jedinica LUČKO
NoDiggity kaže...
ATJLučko kaže...

gledas puno filmova? kaj mislis da si bog kaj si bio u atj lucko,da samo si ti obranio hrvatsku...aj ne seri bas kao sto je neko vec bio reko kaj je s hrvatskim dobrovoljcima i ostalim vojnicima koji su sudjelovali u obrani hrvatske 1991-1995.??

Eeej smiri malo. Ja sam bio u "običnoj" vojsci, 144. brigadi, pa mi ne pada na pamet rogoboriti protiv ovih dečkiju...

prije svega i najvažnije - skupa smo se borili, naravno prema specijalnostim i sposobnostima, zadacima i strateškim

odlukama, a nismo bili konkurencija ili nedo bog šta drugo. Niti je on išta rekao protiv dobrovoljaca, niti bi 

bilo kome iz tog sranja 90tih palo na pamet zbrajati "mi i oni". Dao bog da netreba ni vojske ni policije, ali

svijet ne funkcionira tako.

Edit - ajde, nisu svi vični politički korektnom gramatički pravopisnom tipkanju, pa ako vam se atj lučko čini prepotentnim,

to ne znači da takav i jest. Sranja koja su bila tada nisu baš za ravnodušno sprdanje ako si bio akter, jasno da dignu tlak. 

I nisu svi ljudi koji su prošli to u što su nas drugi uvalili sada PTSpovci i penzioneri s kojima se mlađarija može isprdavati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 2:58 (overhaul).
14 godina
Antiteroristicka jedinica LUČKO

Da sam znao da imamo tako sposobne specijalce rekao bi ocu, stricu, bratu i susjedima koji su dobrovoljno išli u rat da netrebaju nigdje ići. Jer jedan specijalac 10 puta bolji/sposobniji od vas, i da se mogu pokriti ušima jer nemaju što tu tražiti.

"Specijalci su prolili previše krvi od 1990" E to je već glupost na novom nivou. Mene bi iskreno bila sramota to reći! A što je sa običnim dobrovoljcima koji nisu obučeni i opremljeni kao specijalci a ipak su ginuli na prvoj crti. Netrebaš niti govoriti koliko su se specijalci mučili tijekom rata. Lakše je njemu nego običnim civilima koji su uzeli oružje pa krenuli u rat. Po čemu je neki specijalac vrijedniji od bilo kojeg dobrovoljca. Pa čovječe božji to im je posao, dobrovoljci su sa lovačkim puškama branili svoj dom, pa ne kukaju po forumu da su ranjeni a kamoli ostali trajni invalidi. Pitaj njih jesu li oni prolili dovoljno krvi za razliku od Ramba i zeleni beretki koji su pokrivaju cijelu RH uzduž i poprijeko.

15 godina
Antiteroristicka jedinica LUČKO
Dobro ujutro dame, nadam se da niste spavale same, ovako, redom;
@mar123, pobjeda u ratu, bez nas nema pobjede, to si rekao ti, ja ne, ali da je značajno usmjeren tijek Domovinskog rata, o čemu većina blagog pojma nema, e to jest. Kada Hrvatska nije imala niti jednu organiziranu postrojbu, tu je bila ATJ Lučko.

@Tyberius, u biti si nitko i ništa, za tebe sam Gospodin kao što vidiš sa velikim G, koji ima VII stupanj obrazovanja, i koji je sudjelovao u obrani Paraca od 01. do 04. 1991 godine, kada je bio prvi organizirani napad u ratu, i da, prilikom proboja za Vukovar u listopadu 91, geleri dvije tenkovske granate između Nuštra i Marinaca, toliko o okrznuću "metkom".

@ANjžnj, trol sam kažeš, a na osnovu čega sam trol i koje su tvoje reference i kvalitete, točnije specijalnosti molim lijepo?

@Srky, e ti si došao kao As na cenera, jer ti si bio vjetojatno sufler Tuđmanu i Miloševiću u dogovorenom dealu, podsjeti ove ljude gdje i kada točno, hvala na iscrpnosti podataka.

@Overhul, hvala na jednom u redu komentaru, još jednom, hvala.

@Absu, ako je ovo sa IOS-om bio pokušaj provokacije, loš je i nije uspio, naime, na androidu sam, HTC DHD.

@Et_Tu_Brute, svaka čast svim borcima, ALI, kada bi svi imali veće sposobnosti, onda ne bi bilo smisleno postojanje pojma specijalac, ovako, čast svakom ponavljam, ali niti su svi bili specijalci, niti su svi željeli biti specijalci, kud većeg zadovoljstva da smo svi super sposobni. Ovako, postoje oni koji su to htjeli i mogli, a ako ste kada čuli kako je nastala ta postrojba, i kada, onda će vam biti sve jasno. Za one koji neznaju, neka malo proGuuglaju.

Vidim da ste bili vrijedni noćas, još da ste pisali nešto u svezi i skladu s naslovom teme, ovako ste najmanje svi bili u offtopicu, stoga, želim vam dobar dan, kažu "jutro je pametnije od večeri", iskreno se nadam i svi vi.
ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice